معاون ستاد کل نیروهای مسلح گفت: هر كشوري كه نسبت به جمهوري اسلامي ايران هجمه سايبري داشته باشد بايد منتظر برخورد ما نيز باشد.
سردار جزایری در گفت وگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به آشنایی کاربران ایرانی با ترفندهای دین ستیزان ودشمنان در شبکه های اجتماعی و سایبری به سوالات پاسخ داد.
خبرگزاری دانشجو: راهکارهای معاونت فرهنگی وتبلیغات ستاد کل نیروهای مسلح برای برخوردبا هجمه های سایبری اعم از ویروس ها،حمله به سایت های رسمی، یارگیری در شبکه های اجتماعی و... چیست؟
سردار جزایری: هر كشوري كه نسبت به جمهوري اسلامي ايران هجمه سايبري داشته باشد بايد منتظر برخورد ما نيز باشد تلاش اصلي بايد برقراري محيطي ناامن در فضاي مجازي و سايبري باشد و كساني كه دچار توهم زيادهخواهي در اين عرصه هستند در ميانمدت و درازمدت اولين قربانيان اين جنگ خواهند بود.
ما در اين زمينه برنامههاي زيادي داريم كه در وقت خود اعلام خواهد شد.
کاربران ایرانی با ترفندهای دشمنان آشنا هستند
نكته حائز اهميت آن است كه كاربران ايراني تا حدودي با ترفندهاي بيگانگان، دينستيزان، دشمنان، دستگاههاي استكباري و زيادهخواه، سازمانهاي مخوف دينسازي و فرقهسازي و سازمانهاي ابتذالساز و مواردي از اين قبيل كه با استفاده از فضاي مجازي به دنبال دستيابي به اهداف غيرانساني خود هستند، آشنايي دارند.
در عين حال براي خنثيسازي اين مقولههاي شيطاني و جايگزيني مقولههاي توحيدي و انساني راهي طولاني ولي كاملا دست يافتني پيشروي داريم.
مطلب مهم ديگر آن است كه برآوردها نشان ميدهد، آسيبپذيريهاي دشمن در جنگ سايبري بسيار زياد است حكومتهاي بيمار ميتوانند آغازگر اين جنگ باشند ليكن زمان و مكان وعرصههاي پايان اين جنگ در اختيار آنها نخواهد بود.
تدبیر امام و امت فتنه 88 را خنثی کرد
خبرگزاری دانشجو: رابطه برخی تهدیدهای سیاسی نظامی با همراهی برخی عناصر داخلی چیست؟
سردارجزایری: اين يك رابطه اصلي است و لذا گناه عناصر داخلي همراه با دشمن بسيار سنگين تر از اقدام عنصر خارجي است در طول پيروزي انقلاب اسلامي همواره افرادي ولو اندك بودهاند كه خود را به دشمن فروختهاند و در خدمت منافع بيگانگان و در خيانت به ملت خود قرار گرفتهاند
در فتنه 88 ثمره دست دوستي عناصر خيانتكار داخلي با بيگانگان و سرويسهاي خارجي، كودتايي بود كه با تدبير امام و امت خنثي شد.
خبرگزاری دانشجو: چرایی نداشتن مانور مشترک نظامی با سایر کشورها پس از انقلاب و نگاه جمهوری اسلامی ایران به این موضوع چیست؟
سردار جزایری: ما اميد داريم و در اين راه تلاش ميكنيم كه ساير كشورهاي همسايه، به مرتبهاي از دوستي و همكاري با يكديگر مستقل از منافع بيگانگان دست يابند كه از جمله همكاري آنها، همكاريهاي دفاعي و نظامي در راستاي منافع مشترك و منافع كل منطقه است.
البته ما بعضي همكاريها و در ادوات دفاعي و نظامي با تعدادي از كشورهاي دوست داريم كه منافع دو جانبه و يا چند جانبه را تامين ميكند.
عمق استراتژیک انقلاب اسلامی برگ برنده ما مقابل دشمنان
خبرگزاری دانشجو: عملکرد آخرین تسلیحات نظامی نیروهای مسلح را تشریح نمایید؟
سردار جزایری: هر روز كه ميگذرد با الطاف الهي و همت دانشمندان و جوانان تحصيل كرده ايراني بر توان دفاعي جمهوري اسلامي ايران افزوده ميشود اكنون در حد بسيار زيادي از وابستگي ملي و تكنولوژي و فناوري ما به خارج كاسته شده است و در وضع موجود چنانچه مدعي هستيم قادر به تامين دفاعي مناسب هستيم كمترين گزافهگويي در آن نيست.
خبرگزاری دانشجو: برگه های برنده جمهوری اسلامی ایران در برابر تهدیدات خارجی چیست؟
سردار جزایری: عمق استراتژيك انقلاب اسلامي يك معجزه الهي است سالها طول خواهد كشيد تا دشمن به اين عمق استراتژيك پي ببرد. اين اصليترين برگ برنده ما در برابر تهديدات خارجي است يعني دشمن را در خانه خود و منافع دشمن را در هر كجا كه لازم باشد با خطر جدي مواجه خواهيم ساخت.