مدیر کل تربیتبدنی دانشگاه پیام نور از مدیریت بخشی نگر در ورزش انتقاد کرد و گفت: متاسفانه بخش های مختلف در ورزش به صورت موازی حرکت می کنند و هر بخش کار خود را انجام می دهد.
حمید قاسمی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو» در خصوص جایگاه علوم ورزشی و همایش های دانشگاهی در پیش برد اهداف ورزش کشور گفت: در دنیا برگزاری همایش های مختلف دانشگاهی در حوزه ورزش متداول است و بر خلاف تصورات من در تمام دنیا مسئولین ورزش کشورها در این همایش ها حضور ندارند و این سوال در ذهن من ایجاد شد که با وجود غیبت متولیان اصلی ورزش این کشور ها و با توجه به اینکه در ورزش آنها علم نقش به سزایی دارد پل ارتباطی بین دانشگاه و ورزش چیست؟
وی در ادامه افزود: در تمام دنیا علم تجاری شده است و رسانه ها به عنوان پل ارتباطی بین این 2 بخش مقالات علمی را به زبان عامه و مشتری پسند تبدیل می کنند و در اختیار کارگزاران قرار می دهند و این درست همان مشکلی است که در کشور ما وجود دارد.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه پیام نور تاکید است: در کشور ما لازم است تا همایش ها و گردهمایی های علمی- ورزشی در نهایت به محصولات قابل استفاده تبدیل و در اختیار باشگاه ها و آموزش و پروش به عنوان دو قطب اصلی استعداد یابی قرار بگیرد.
وی در ادامه از نحوه اداره باشگاه های ورزشی کشور انتقاد کرد و گفت: از آنجا که بودجه باشگاه های توسط دولت تامین می شود و به علاوه این بخش ها به عنوان مرکز استعدادیابی محسوب می شوند، باید با استفاده از یک نظام موثر استعدادیابی و پروش آن به منابع مالی دست یابند تا نیاز خود به دولت را کاهش دهند اما از انجا که مدیران ما ثبات ندارند و باید تنها به دنبال کسب نتیجه با برنامه های مقطعی باشند، همایش های ارزشمند در این بخش کمتر مورد استفاده قرار می گیرند.
قاسمی از مدیرت بخشی نگر در ورزش انتقاد کرد و گفت: متاسفانه بخش های مختلف در ورزش به صورت موازی حرکت می کنند و هر بخش کار خود را انجام می دهد و جایی که باید در کنار یکدیگر قرار گیرند و یک فرآیند را کامل کنند هر کدام در یک مسیر جداگانه حرکت می کنند.
وی در پایان گفت: متاسفانه در بخش استعدادیابی باشگاه ها و آموزش و پروش کوتاهی کرده اند و در سایر بخش ها نیز دستگاه هایی مانند بسیج، شهرداری و وزارت ورزش نا هماهنگ عمل می کنند.