مارتین ووکر در گفتوگو با خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو» در غرفه این خبرگزاری در نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها، ضمن پرداختن به تحریم های اعمال شده علیه ایران گفت: آینده تحریم ها وضعیت مشخصی ندارد؛ چرا که اتحادیه اروپا و ایران قصد کوتاه آمدن از مواضع خود ندارند.
وی درباره قطع شبکه های ماهواره ای ایران عنوان کرد: من شخصا مخالف این قضیه هستم و نباید عقاید شخصی مردم قربانی سیاست شود؛ چرا که موضوع تحریم ها بسیار سیاسی است.
مدیر بخش بین الملل روزنامه نئوزوریخ رزاینونگ سوئیس درباره اثر تحریم ها بر کمبود داروهای مورد نیاز بیماران خاص تصریح کرد: ما مخالف این تحریم ها هستیم و امیدواریم تا در صورت نیاز امکاناتی فراهم شود که داروهای مورد نیاز که بصورت اورژانسی است در اختیار مردم قرار گیرد؛ چرا که این یک موضوع انسان دوستانه می باشد و باید هرچه زودتر برای حل این مشکل راه حلی پیدا کرد.
ووکر در ادامه گفت: تحریم های اتحادیه اروپا در واکنش به برنامه اتمی ایران و نه حکومت اسلامی در این کشور اعمال شده است؛ چرا که غربی ها مشکلی با حکومت های اسلامی ندارند و صرف مسلمان بودن و خط و مشی اسلامی داشتن برای یک کشور نمی تواند به تنهایی دلیلی برای تحریم های اعمال شده باشد؛ چرا که حتی در افغانستان که یک کشور مسلمان است تمامی کشورهای غربی سعی دارند تا آرامش و صلح برقرار سازند.
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا تحریم های اعمال شده علیه ایران بدلیل همسویی با سیاست های رژیم صهیونیستی و تهدید این رژیم از جانب ایران است، گفت: سخنان و کردارهای اسرائیل در اروپا هم خوشایند مردم نبوده در نتیجه نمی توان گفت که اسرائیل نقطه محرک سیاست خارجه اروپا بر ضد ایران باشد و حتی آمریکا هم چنین نیتی ندارد و روی سیاست خارجی اروپا هیچ گونه تاثیری ندارد؛ چرا که بین سیاست خارجی آمریکا و اروپا تفاوت های بسیاری است و خود باراک اوباما هم رابطه بسیار خوبی با اسرائیل ندارد.
مدیر بخش بین الملل روزنامه نئوزوریخ رزاینونگ سوئیس یکی از دلایل نارضایتی دولت کنونی آمریکا از اسرائیل را تفاوت های موجود در سیاست خارجی آمریکا و اسرائیل در قبال ایران عنوان کرد و گفت: بسیاری از مردم اسرائیل هم نسبت به سیاست نتانیاهو در حمله به ایران مخالف اند.
ووکر تاکید کرد: این موضوع به یک موضوع منطقه ای و تلاش برای قدرت برتر بودن در منطقه بر می گردد.
وی افزود: سوئیس هم خط با اتحادیه اروپا بوده است و مخالفت چندانی با قطع تحریم ایران نداشته است.
مدیر بخش بین الملل روزنامه نئوزوریخ رزاینونگ سوئیس در پایان ابراز امیدواری کرد که هرچه سریعتر طرفین به یافتن راه حلی جهت پایان دادن به تحریم ها اقدام کنند؛ چرا که فشار تحریم ها بر وضعیت دانشجویان ایرانی و خارجی تاثیر سویی داشته است.