قهرمان سابق کشتی کشورمان گفت: با ایجاد فضای سنگین رسانهای و لابی با کشورهای مختلف میتوان برای ماندن کشتی در المپیک کاری کرد.
به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا دبیر در حاشیه نشست ویژه کمیته ملی المپیک با اهالی کشتی که صبح امروز در محل این کمیته برگزار شده بود گفت: موضوع حذف کشتی از چند سال پیش آغاز شد که در ابتدا اوزان کشتی را از 10 وزن به 7 وزن کاهش دادند و باید به دنبال راهی باشیم تا کشتی در المپیک باقی بماند.
وی در ادامه به راهکارهایی برای حل این مشکل اشاره کرد و گفت: در ابتدا باید فضای رسانهای سنگین داخلی و خارجی ایجاد کرد و دوم نیز باید به وسیله لابی کردن با کشورهای مختلف این مشکل را حل کنیم.
قهرمان سابق کشتی کشورمان لابی با کشورها را در 3 سطح لازم و ضروری دانست و گفت: در ابتدا باید با کشورهای اثرگذار در کمیته بینالمللی المپیک لابی کنیم همچنین باید به دنبال لابی با کشورهای اثرگذار در فیلا و کشورهایی که حق رای خوبی دارند باشیم.
وی یادآور شد: کشورهایی مانند روسیه، آمریکا، فرانسه، آلمان، ژاپن، ترکیه، کره و آذربایجان نیز به دنبال نگه داشتن کشتی در المپیک هستند که با رایزنی با این کشورها میتوانیم مشکل را حل کنیم.
دبیر تصریح کرد: هر چیزی باید یک هویت داشته باشد و کمیته بینالمللی المپیک نیز باید بداند که کشتی هویت المپیک محسوب میشود و ایران باید با تاکید بر این موضوع در جهت تغییر تصمیم IOCگام بردارد.
قهرمان سابق کشتی کشورمان یادآور شد: کشتی در 7 وزن آزاد و فرنگی و در دو بخش زنان و مردان بیش از 50 مدال را به خود اختصاص داده که این مسئله برای کمیته بینالمللی المپیک سنگین است اما با لابی کردن میتوان آن ها را از تصمیمشان عقب راند.
وی در خصوص تاخیر خطیب در ورود به این نشست گفت: ما باید برای کشتی تلاش کنیم و آن را به نسل آینده منتقل کنیم زمانی که این ورزش دل 50 میلیون ایرانی را شاد میکند بهتر است برای ماندن آن تلاش کنیم من امروز وظیفه خودم دانستم که در این نشست شرکت کنم و برای ورزش کاری انجام داده باشم اما در مورد خطیب صبحتی ندارم.
دبیر در پایان همچنین تاکید کرد: ایران با برگزاری نشست با کشورهای غیرمتعهد گامهای مثبتی برداشت اما متاسفانه در این نشستها به دنبال لابی کردن برای ورزش نبودیم.