به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، اسماعیل امینی در ویژه برنامه پنجاه و چهارمین زادروز قیصرامین پور که عصر امروز در فرهنگسرای انقلاب برگزار شد، گفت:فکر می کنیم وقتی بحث ظلم پیش میآید، منظور ظلم اقتصادی یا ... است در حالی که ظلم اصلی به کلمات و واژه ها شده است.
وی ادامه داد: معانی کلمات در دستان بشر به طور کلی تغییر کرده به طوری که مفهوم عدالت یک کاغذ به نام سهام عدالت می شود.
این پژوهشگر افزود: شاعر کسی است که مفاهیم را به کلمات باز می گرداند و زمانی که اشعار قیصر را می خوانیم به مفهوم آزادی، عشق و آرمان پی می بریم.
امینی اضافه کرد: کسانی که طالب دنیا هستند زمانی که به پول و ثروت می رسند گویا به آرمان شهرشان رسیده اند و متوجه نارضایتی های مردم نمی شوند.
وی با بیان اینکه قیصر را به جرم غیرانقلابی بودن از مجله سروش اخراج کردند، اظهار داشت: بعد از قیصر کسی آمد که بعدها در روزنامه کیهان قیصر و سیدحسن حسینی را غیرانقلابی معرفی کرد.
این پژوهشگر گفت: کسی که در مسئولیت اجرایی قرار دارد می خواهد به عنوان اسطوره مطرح باشد و تصور چنین شخصی از شاعر این است که ایراداتش را پنهان کند و فکر می کند شاعر انقلابی یعنی شاعری مخفی کار در حالی که شاعر واقعی این کار را نمی کند.
امینی افزود: بعد از مرگ قیصر خدمت آقا رفتیم که ایشان گفتند بعد از مرگ سیدحسن حسینی دلمان به قیصر خوش بود که حالا دیگر در بین ما نیست.
وی گفت: سیدحسن حسینی کسی بود که رهبری فرمودند بعد از خواندن کتابش سجده شکر به جا آوردم ولی عده ای کوتاه بین هستند.
این پژوهشگر با بیان اینکه معیار دیانت طبق گفته های پیامبر و ائمه معیارهای دشواری است، اظهار داشت: انصاف داشتن، قضاوت نکردن و ... جز معیارهای دیانت است نه نوع لباس پوشیدن افراد.
امینی در پایان گفت: کار شاعر انقلابی دفاع از مفاهیم بنیادین است و قیصر و سیدحسن حسینی نیز می خواستند مفاهیم بنیادین را زنده کنند.