به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، از دیرباز زنان متهم بر پرگوئی بودهاند اما اینکه واقعا این مسئله چه مقدار در آنان صادق است مسئلهای است که امروزه روانشناسی و علمی مورد بررسی قرار گرفته و به نتایج مهمی دست یافتهاند.
روانشناسان در مورد بروز تفاوت زن و مرد هر دو عامل محیط و وراثت را سهیم میدانند اما جامعه شناسان با روانشناسان اختلاف نظر فاحشی دارند آنان معتقدند که تفاوتهای زن و مرد معلول تفاوت رفتاری است که جامعه در مورد آنان پیش میگیرد و معتقدند که دو جنس در اساس با هم هیچ تفاوتی ندارند بلکه اجتماع موجب میشود که آنها گرایشهای متفاوت پیدا کنند.
ویژگیهای ساخت و عملکرد اعضا و دستگاههای بدن دختران و پسران متفاوت است این تفاوتها طوری است که پسران را برای زندگی فعال و پرجنب و جوش و دختران را برای زندگی آرام آماده میکند.
محققان معتقدند آن قسمت از مغز که برای صحبت کردن مورد استفاده قرار میگیرد در زنان نسبت به مردان 20 تا 30 درصد وسیعتر است شاید همین موضوع سبب میشود که زنان در امتحانات بلاغت شفاهی حافظه شفاهی و برخی مهارتهای حرکتی ظریف بهتر عمل کنند اما امروزه به اثبات رسیده توانایی کلامی بالای زنان به دلیل فعالیت بیشتر نیمکره چپ مغز در آنان است و شاید یکی از عواملی که سبب پرگوئی زنان نسبت به مردان شده همین امر باشد در هر صورت شاید این امر برچسبی بود که به حقیقت پیوست.
در مطالعات دیگری که با استفاده از فن رادیوگرافی و mir صورت گرفت مشخص شد که مردان تنها از سمت چپ مغز خود جهت حل مسال زبان شناسی استفاده میکنند در حالی که زنان از هر دو نیمکره مغز سود میبرند توانایی زنان در استفاده همزمان از هر دو نیمکره مغز آنان را قادر میسازد که به هنگام صحبت کردن به مرکز عاطفی نیز دسترسی پیدا کنند و در ارتباطات عاطفی موفقتر عمل نمایند.
گفتنی است هر چند که پرگوئی زنان امری بدیهی است و مصداق مناسبی جهت این مثل است که چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؛ اما نکته مهمی که میتوان به آن اشاره شد به دلیل فعالیت بیشتر نیمکره چپ زنان است که آنان را از لحاظ کلامی برتر ساخته و در واقع به نوعی میتوان این امر را در زنان یک استعداد دانست به یک عیب و شاید بتوان این نکته را که خانمها مشاوران آموزگاران و پرستاران موفق و خوبی هستند بتوان به این موضوع نسبت داد.