گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو» - سروش ظهرابیان؛ شب گذشته در کشور مالزی مراسم انتخاب بهترین های فوتبال آسیا برگزار شد و نکته ای که در این بین بیش از همه خودنمایی میکرد این بود که فوتبال کشورمان نتوانست در یکی از بهترین سال های خود هیچ جایزه ای را دریافت کند و موضوع عجیبتری که در این میان رخ داد حاضر نشدن رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا در بین خبرنگاران بود؛ چرا که رسانه های خبری انتقادات فراوانی در خصوص نحوه تخصیص جوایز از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا داشتند که شیخ سلمان حاضر به پاسخگویی به هیچ یک از سوال ها و انتقادات نشد تا این شائبه بیش از پیش به وجود آید که در فرآیند انتخاب بهترین های آسیا عوامل غیرفوتبالی مانند لابی گری نقش پررنگی را ایفا می کنند.
یک علت برای این که ما نتوانستیم هیچ عنوانی را در بین بهترین های آسیا از آن خود کنیم، وجود فساد در کنفدراسیون فوتبال آسیاست، ولی در این میان نباید از کم کاری مسئولان فوتبال کشورمان نیز غافل شد؛ چرا که یکی از عواملی که نقش بسزایی در کسب جایزه دارد وجود کرسی در کنفدراسیون فوتبال آسیاست که متاسفانه ما هیچ کرسی در این کنفدراسیون نداریم.
متاسفانه مدیران و تصمیم گیرندگان فوتبال کشورمان نیز تا کنون هیچ تلاشی جهت کسب آن انجام نداده اند و چه بسا اگر در این دوره می توانستیم کرسی داشته باشیم این گونه حق فوتبال کشورمان خورده نمی شد؛ چرا که در برخی از موارد مانند فوتسال تیم ملی کشورمان و بازیکنان این تیم همواره جزو بهترین های فوتبال آسیا بوده اند، ولی در این دوره در کمال تعجب ما حتی در فوتسال هم هیچ عنوانی را بدست نیاوردیم.
در حقیقت مشکلی که فوتبال کشورمان در این دوره با آن مواجه شد تلفیقی از فساد در کنفدراسیون فوتبال آسیا و کم توجهی مسئولان فدراسیون فوتبال کشورمان بود.
می توان فساد در کنفدراسیون فوتبال آسیا را ناشی از قدرت بی از حد شیخ سلمان و غرض ورزی او نسبت به فوتبال کشورمان دانست، اما غرض ورزی که در کنار بی تفاوتی مسئولان فدراسیون فوتبال ایران منجر به ایحاد تجربه ای تلخ برای فوتبال کشورمان شد.
در پایان باید این مطالبه را بجد از دست اندرکاران فوتبال کشورمان خواهان شد که با افزایش فعالیت های خود در عرصه برون مرزی و کسب کرسی های بین المللی اجازه ندهند که به این راحتی حق فوتبال ایران در عرصه های مختلف فوتبال آسیا پایمال شود.