به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، محمود گودرزی با حضور در برنامه تهران 20 گفت: آنچه درک کردم این است که فضای ورزش باید آرام باشد متأسفانه حواشی جای متن را گرفته در حالی که در متن باید ورزش تقویت شود.
وی در ادامه افزود: ورزش به چهار حوزه تعلیم و تربیت، ورزش همگانی، ورزش قهرمانی و ورزش حرفه ای تقسیم می شود اگر قرار باشد وزن هر کدام سنگین تر باشد سایرین را تحت شعاع قرار می دهد و مشکلات آغاز می شود هر حوزه باید وزن منطقی و عادلانه داشته باشد.
وی تأکید کرد: ورزش باید رایگان در اختیار مردم قرار گیرد حدود 17 میلیون دانش آموز و 5 میلیون دانشجو داریم و در واقع یک سوم جامعه در بخش تعلیم و تربیت ورزش قرار می گیرند در کل باید بگویم وزارت ورزش 76 میلیون مخاطب دارد که از سنین 3 تا 5 سال آغاز و تا پایان عمر ادامه دارد.
وی خاطرنشان کرد: ورزش قهرمانی در ارائه نظام سیاسی کشور در جهان موثر است و مشوق برای پرداختن به ورزش محسوب می شود ورزش حرفه ای نیز یک شغل محسوب می شود در کشور ما 5 هزار نفر ورزش حرفه ای و 50 هزار نفر ورزش قهرمانی انجام می دهند ونیز مخاطبان ورزش همگانی 77 میلیون نفر هستند و ما حق نداریم اعتبارات این بخش را در ورزش قهرمانی صرف کنیم.
وزیر ورزش تأکید کرد: اخیرا رایج شده که اعتبارات ورزش قهرمانی در ورزش حرفه ای هزینه می شود که قانون مانع این کار شد.
وی در خصوص زیرساخت های ورزش نیز گفت: متأسفانه در کشور ما دولتمردان استراتژی معینی در حوزه زیرساخت ها نداشتند یا اینکه خوشبین به درآمدهای نفتی بودند در حالی که یک استراتژیک خوب آن است که تهدیدهای آتی را در نظر بگیرد، در سایر کشورها ابتدا اعتبارات تأمین و سپس زیرساخت ها به بهره برداری می رسد.
وی افزود: 3 هزار و 870 پروژه کلنگ زده شده که 600 تای آن امکان آغاز آنها وجود ندارد و مابقی نیز زیر 50 درصدشان تکمیل شده است.
وی در خصوص توجه وزارت ورزش به امر خصوصی سازی نیز گفت: بخش خصوصی باید در معامله ای وارد شود که برایش برد داشته باشد معمولا حضور بخش خصوصی در شهرهای کوچک چون آورده ای برایشان ندارد اندک است در این بین حتی تمایلی به تکمیل استادیوم های فوتبال نیز ندارند چرا که از تماشاگران پولی به دست نمی آوردند در حال حاضر نیز تصمیم داریم پروژه های که بالای 90 درصد آنها انجام شده را به اتمام برسانیم.
گودرزی در خصوص ورزشگاه نقش جهان نیز گفت: این ورزشگاه به یک معضل برای مردم اصفهان و مدیران آن تبدیل شده و در حال حاضر نیز شهرداری، پولاد و یک بخش خصوصی برای تکمیل آن ابراز تمایل کردند و فردا به همراه جهانگیری معاون اول رئیس جمهور عازم اصفهان می شویم و از همه این گروه ها دعوت می کنیم و جمع بندی آن اعلام می شود.
وزیر ورزش یادآور شد: مسئله فاینانس نیز در حال پیگیری است البته مشکلاتی از طرف چین وجود دارد در نظر داریم چهار دهکده ورزشی در چهار نقطه کشور ایجاد کنیم و سرریز این فاینانس برای تشکیل برخی از پروژه ها استفاده کنیم.
وی در خصوص تفکیک ورزش جوانان نیز گفت: متأسفانه در کشور فعالیت ها براساس آزمون و خطا است و بدون در نظر گرفتن همه جوانب وزارتخانه ها را ادغام می کنیم باید ساختارها منعطف باشد اما این بدان معنا نیست که شتاب زده و بدون سنجیدن تفکیک یا ادقام کنیم.
گودرزی تأکید کرد: سوگیری راجع به جدایی ورزش و جوانان ندارم اما باید بدانیم که موضوع ورزش جذاب است و امر جوانان نیز یک موضوع حرفه ای و دقیق است و مطمئنا یکی در سایه دیگری قرار می گیرند.
وی در پایان در خصوص ارزیابی اش از کاروان ایران در بازی های آسیایی نیز گفت: اگر نگاهی به ادوار گذشته بازی های آسیایی داشته باشیم و به صورت میانگین در نظر بگیریم جایگاه ایران بین رده پنجم و ششم خواهد بود و نتیجه چهارمی دوره قبل براساس شانس و اقبال بوده و اگر یکی از مدال های نقره قزاقستان به طلا تبدیل می شد این عنوان چهارمی محقق نمی شود.