به گزارش گروه ورزشی "خبرگزاری دانشجو"، محمود خسرویوفا پس از بازگشت کاروان ورزشکاران جانباز و معلول کشورمان از دومین دوره بازیهای پاراآسیایی درباره نتایج کاروان ایران گفت: سعی کردیم موفقیت دوره قبلمان را حفظ کنیم و علاوه بر این موضوع تعداد مدالهایمان نسبت به بازیهای پاراآسیایی گوانگژو افزایش دهیم.
وی افزود: پیشرفت قابل توجهی نسبت به دوره قبلی داشتیم و پیش از اعزام اعلام کرده بودم که رتبه سوم بازیهای پاراآسیایی دور از دسترس نیست. میتوانستیم از ورزشکارانمان انتظار کسب رتبه سومی را هم داشته باشیم اما متاسفانه با یک مدال طلای کمتر نسبت به ژاپن چهارم شدیم با این وجود باید از همه ورزشکاران غیور کشورمان تشکر کنم چه آنهایی که مدال کسب کردند و چه آنهایی که موفق به کسب مدال نشدند، بسیار جوانمردانه به رقابت پرداختند.
رئیس فدراسیون جانبازان و معلولین کشورمان در خصوص جوایز مدالآوران بازیهای پاراآسیایی اظهار داشت: با صحبتهایی که انجام شده قرار است جوایز مدالآوران بازیهای پاراآسیایی با بازیهای آسیایی برابر باشد و اختلافی بین آنها وجود ندارد. وزارت ورزش و جوانان جوایز را به صورت کاملا منصفانه به ورزشکاران المپیکی و پاراالمپیکی پرداخت خواهد کرد.
رئیس کمیته ملی پارالمپیک در پاسخ به این سوال که آیا فدراسیون جانبازان و معلولین نیز برای مدالآوران جوایزی در نظر گرفته یا نه، خاطرنشان کرد: فدراسیون بیشتر کارهای اجرایی را انجام میدهد و بخش مربوط به اهدای جوایز برعهده وزارت ورزش و جوانان است.
وی درباره هزینههای کاروان جانبازان و معلولین کشورمان به بازیهای پاراآسیایی گفت: تمام هزینههای ما با اردوهای تدارکاتی یک سال گذشته تاکنون 7 میلیارد شده است. ورزشکاران ما با تمام همراهان فنیشان ظرف مدت یک سال گذشته در اردوها و میادین بینالمللی زیادی حضور پیدا کردند که در مجموع 7 میلیارد هزینه شد و خوشبختانه نتیجه خوبی هم گرفتند.
رئیس فدراسیون جانبازان و معلولین کشورمان در واکنش به این موضوع که هزینههای این فدراسیون از یک تیم فوتبال هم کمتر شده است، عنوان کرد: رشته فوتبال بسیار باارزش است و باید به این رشته نیز پرداخته شود. مردم علاقه زیادی به فوتبال دارند و ورزش کشور باید از این علاقمندی به عنوان یک فرصت استفاده کند تا مردم بیشتر به سمت ورزش بیایند.