به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، اولین کنفرانس بینالمللی وب پژوهی صبح امروز به مدت ۲ روز آغاز به کار کرد و سخنرانان کلیدی آن قرار است استفان استب پروفسور سیستمهای اطلاعاتی و پایگاه داده از آلمان و فابیو کریستانی پروفسور دانشکده انفورماتیک US از سوئیس باشند.
از جمله نکات مهم در برگزاری این کنفرانس این است که به گفته مسئولان برگزاری آن، تاکنون هیچ کنفرانس بینالمللی به شکل سالیانه با تمرکز در زمینه وب در کشور برگزار نشده است؛ همچنین وب و وب پژوهی به عنوان ماهیت اصلی این کنفرانس یک موضوع بین رشتهای یا چند رشتهای است که میتواند مخاطبین گستردهای را از رشته های مختلف جذب کند.
در راستای برگزاری این کنفرانس، ۱۳۰ مقاله به دبیرخانه آن ارسال شده که ۶۹ مقاله برای حضور در کنفرانس پذیرفته شده و قرار است ۴۰ مقاله به صورت شفاهی و ۲۹ مقاله به صورت پوستر ارایه شود؛ مقالات منتخب در انتشارات Global lGI و نشریات علمی پژوهشی جهاد دانشگاهی منتشر میشود.
محورهای این همایش دو روزه تحلیل رفتاری و شخصیسازی، رسانه و ارتباط شناسی وب، اقتصاد اینترنتی و مدلهای کسبوکار، رایانش وب در کاربردهای همراه، امنیت و حریم خصوصی در وب، وب معنایی، تحلیل محیطهای مجازی و شبکههای اجتماعی، وبکاوی، سکوهای رایانش سکوهای توزیعی، انبوه و ابری، بازیهای وب و تحلیل محتوا، سکوها و ابزارهای نرمافزاری وب، جامعه شناسی و اخلاقیات وب، ارزیابی کیفیت و تعامل انسان و رایانه است.
محمد جواد کارگر دبیر علمی کنفرانس بین المللی وب پژوهی در این همایش عنوان کرد: پیشبینی میشود با برگزاری سالیانه این کنفرانس، کشور ایران در خصوص بحث وب جایگاه نخست منطقه و قاره آسیا را از آن خود کند.