به گزارش خبرنگار اعزامی «خبرگزاری دانشجو» از گوانگجو، مسابقات یونیورسیاد در بالاترین سطح فنی برگزار میشود به عنوان مثال گفته میشود در حدود ۴۷ درصد از مدالآوران المپیک لندن دانشجو هستند و در این مسابقات حضور دارند و این سطح بالای مسابقات را نشان میدهد در تکواندو تعداد زیادی از قهرمانان جهان شرکت کرده اند و نکته جالب اینجاست که حتی در کسب مدال هم ناکام مانده اند.
وی در ادامه افزود: در مجموع نه تنها یونیورسیاد به لحاظ کمی در بین رویدادهای بزرگ ورزش جهان در رده های بالایی دارد بلکه به لحاظ کیفی هم سطح بالایی دارد.
در مورد کاروان ایران نیز باید بگویم که ایران دارای یک کاروان موفق بود از جنبه اخلاقی و شخصیتی که مهمتر از تعداد و زنگ مدال است یک حضور شایسته حتی در مراسم افتتاحیه داشتیم و این نکته را نیز گالین، رئیس فیزو یادآوری کرد و گفت: "ایران حضور خوبی در مراسم افتتاحیه داشت" و این موضوع به لحاظ فرهنگی و اجتماعی یک دستاورد بزرگ برای ورزش کشور و خانواده دانشگاهی کشور است.
رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی به عملکرد کاروان ایران در بیست و هشتمین دوره یونیورسیاد دانشجویان جهان اشاره کرد و گفت: از نظر تعداد مدال بهترین نتیجه را در طول تاریخ حضور در یونیورسیاد داشتیم که نقش و مدالآوری دختران و بانوان را نباید نادیده گرفت. به لحاظ فنی یک کاروان موفق با نتایج قابل قبول داشتیم که این موضوع موتور محرکه برای توسعه ورزش دانشگاهی خواهد بود.
وی افزود: هدف اصلی ما در دانشگاهها تربیت نیروی انسانی مفید و موثر بریا جامعه است. وقتی این قهرمانان به دانشگاه باز می گردند پیام آور این موضوع هستند که دانشجویان جوان می توانند افتخارآفرین باشند البته نسل جوان و دانشجو باید بداند که این قهرمانی و مدال آوری به سادگی محقق نمی شود اگر نجمه خدمتی توانست در این مسابقات مدال آوری کند این نشان می دهد که وی توانسته به خوبی درس و زندگی و ورزش خود را کنترل کند و لازم است تا دانشجویان مدال اور در نشست هایی این موضوعات را برای سایر دانشجویان توضیح دهند.
قراخانلو افزود: در گذشته احساس میشد که بین علم و ورزش یک تناقض وجود دارد و جمع انها ممکن نیست اما وجود این قهرمانان ثابت کرد که علم و ورزش اجزایی هستند که به هوش انسان نیاز دارند و این ورزشکاران هر دو را در کنار هم دارند.
وی در پایان گفت: این کاروان به لحاظ مدیریتی و فنی کاملا کارآزموده بود و مجموعه مدیریت کاروان، مربیان، کادر فنی و کادر سرپرستی که همه افرادی نام اشنا هستند گواه این موضوع است. به علاوه هماهنگی بین وزارت علوم، فدراسیون ورزش های دانشگاهی، فدراسیون های ورزشی، وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک به رقم خوردن این دستاوردها کمک کرده است.