به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، دومین دوره رقابت های کشتی فرنگی جام باشگاه های جهان با حضور 8 تیم از کشورهای خارجی و 4 تیم داخلی روزهای 26 و 27 آذرماه در سالن خلیج فارس مجموعه ورزشی شهید جهان آرا شهر خرمشهر برگزار شد و در پایان تیم های بیمه رازی، دینامو ارمنستان و پدیده دوکوهه اندیمشک به مقام های اول تا سوم رسیدند.
پس از برگزاری این رقابت ها سایت اتحادیه جهانی بلافاصله در خبر اصلی خود به پوشش خبری و تصویری این رقابت ها پرداخت.
در خبر سایت مذکور علاوه بر اعلام نتایج کامل رقابت ها و نتایج انفرادی دیدار فینال، گزارشی از حواشی و تصاویری از این مسابقات به چشم می خورد.
در بخشی از خبر این سایت به برگزاری بزرگترین رویداد بین المللی ورزشی در خرمشهر پس از پایان جنگ تحمیلی اشاره شده و آمده است: رقابت ها در شهر بندری، مرزی و جنوبی ایران برگزار شد، شهری که توسط عراق در سال 1980 به اشغال درآمد اما ایرانیان پس از 578 روز این شهر را پس گرفتند. این شهر در آن زمان به صورت کامل آسیب دید اما از طریق بازسازی و حوادث بزرگی مانند مسابقات بین المللی کشتی ایرانیان امیدوارند که بار دیگر خرمشهر تبدیل به شهری شود که بتوان در آن رقابت های بزرگ بین المللی را برگزار کرد.
همچنین این سایت اعلام کرد؛ این رقابت ها در تقویم سال اتحادیه جهانی 2015 قرار داشت و مسابقات با جایزه 100 هزار دلاری برگزار شد که به تیم های اول تا سوم به ترتیب 50، 30 و 20 هزار دلار جایزه نقدی اهدا شد.
در قسمتی دیگری از این خبر به حضور کشتی گیران نامدار جهان و المپیکی ایران همچون امید نوروزی، سعید عبدولی و حبیب اله اخلاقی، افشین بیابانگرد و یوسف قادریان اشاره شده است و حضور مادر امیر قاسمی منجزی کشتی گیر 130 کیلوگرم در سالن رقابت ها برای تماشای دیدار پسرش با بشیر باباجان زاده با وجود ممنوع بودن حضور بانوان در سالن رقابت های مردان از دیگر نکاتی بود که سایت اتحادیه جهانی آن را پوشش داد.
در بخش دیگری از خبر این سایت مصاحبه رسول خادم رئیس فدراسیون کشتی در مورد رقابت ها درج شده و آمده است: از برگزاری دو مرحله رقابتهاي باشگاههاي كشتي ایران و جام باشگاه های جهان در كشتي ازاد و فرنگي، در سال 2015 میلادی، مبلغی حدود سه ميليون دلار توسط بنگاه های اقتصادی به کشتی ایران تزریق شده ، که از اين مبلغ حدود هشتاد درصد آن، به کشتی گیران و مربیان و كادرهاي مديريتي درگير در این مسابقات پرداخت شده است.
همچنین جداي از كاركردهاي ديپلماسي و تعاملي، ليگ جهاني كشتي يك حركت نوين در كشتي دنيا است، كه توسط كشتي ايران در سطح بين المللي آغاز گشته و بتدريج، با تكرار و جا افتادن ان، جريان جديدي را در جهان كشتي برای جذب بیشتر بنگاه های اقتصادی در سراسر دنیا بهمراه خواهد داشت.
خادم در پایان با اشاره به میزبانی ایران برای دومین بار در رقابت های جام باشگاه های جهان، خاطر نشان کرد: الگوي ليگ جهاني با همه نواقصي كه از نظر فدراسيون كشتي ايران هنوز داراست، و براي تكامل كمي و كيفي خود، نياز به تكرار و زمان دارد، به لطف خدا توانسته است حركت جديدي در اقتصاد كشتي ایران ايجاد كند و ما مطمئن هستيم با توجه به همراهی و همکاری اتحادیه جهانی و شخص آقای ننادلالوویچ ریس اتحادیه با این طرح اين حركت در ميان تيم ها و كشورهاي شركت كننده خارجي در ليگ جهاني نيز, البته به نسبت پايين تري از كشتي ايران، آغاز شده است و رو به توسعه خواهد بود.