به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو،نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان پروفیل یو.پی.وی.سی در و پنجره گفت: در شرایطی که حدود دو سوم از واحدهای تولیدی در این صنعت تعطیل شده است، اما وارادات گسترده محصولات مشابه و بی کیفیت خارجی به کشور ادامه دارد.
محمود صداقت، با بیان این مطلب افزود: چنانچه در سیاست های تعرفه ای بازنگری نشود و روند واردات پروفیل های بی کیفیت ساخت کشور ترکیه ادامه داشته باشد، همین تعداد واحد های نیمه فعال نیز از چرخه تولید خارج شوند.
وی اظهار داشت: طی یک سال اخیر صدور مجوزهای ساخت و ساز در سطح کشور حدود 80 درصد کاهش یافته و این در حالی است که تا پیش از این رکود صنعت پروفیل یو.پی.وی.سی با حدود یک چهارم ظرفیت فعال بود و در حال حاضر با این رکود بسیاری از واحد ها از چرخه تولید خارج شده است.
نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان پروفیل یو.پی.وی.سی با بیان اینکه دولت به راحتی می تواند با تعدیل برخی از سیاست ها به صورت موقت مشکلات تولیدکنندگان داخلی را کاهش دهد، تصریح کرد: حداقل انتظار تولیدکنندگان داخلی این است؛ تا زمانی که این رکود در کشور ادامه دارد از ادامه واردات کالاهای مشابه داخلی جلوگیری شود و یا دستکم برای آن تعرفه منطقی وضع شود.
صداقت افزود: از طرفی اگر قرار است در آینده واردات ادامه پیدا کند باید شرایطی فراهم شود تا شرکت های معتبر و شناسنامه دار نسبت به این امر اقدام کنند تا واردات از مبادی قانونی صورت گرفته و حقوق دولتی نیز پرداخت شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر عمده واردات از طریق کارت های بازرگانی اجاره ای صورت می گیرد، متذکر شد: در شرایط فعلی عمده واردکنندگان پروفیل نه تنها هیچ گونه خدماتی به مشتریان ارائه نمی دهند، بلکه در صورت بروز مشکل به هیچ وجه پاسخگوی مردم نیستند.
این تولیدکننده صنایع پروفیل یو.پی.وی.سی، اصلاح تعرفه های واردات را با توجه به روند فعلی اجتناب ناپذیر دانست و تاکید کرد: تعرفه واردات پروفیل در گذشته 32درصد بود و یکبار به 15 درصد کاهش یافت و در نهایت با پیگیری های متعدد تولیدکنندگان از طریق کمیسیون ماده یک به 20 درصد رسید در حالی که هم اکنون تعرفه منطقی برای این محصول 50 درصد است.
نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان پروفیل یو.پی.وی.سی گفت: در شرایط فعلی با توجه به کم اظهاری های واردکنندگان پروفیل های نامرغوب، کمتر از 10 درصد عوارض واردات پرداخت می شود و همین امر امکان رقابت را از تولیدکنندگان داخلی سلب کرده است.
صداقت در پایان خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی نه تنها هیچگونه کنترلی بر روند واردات محصولات مشابه تولید داخلی وجود ندارد، بلکه بسیاری از تولیدکنندگان با ترفندهای مختلف نسبت به کم اظهاری و یا بد اظهاری در گمرکات اقدام می کنند و از این مسیر به شکل گیری یک رقابت ناسالم در بازار داخلی دامن می زنند.
منبع: جوان