به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مجید فهیم پور در گفتگو با با روزنامه پرتیراژ "داناس" چاپ بلگراد با اشاره به اینکه ایران قربانی تروریسم است، گفت: ایران همواره در صف مقدم مبارزه علیه پدیده شوم تروریسم بوده است.
سفیر جمهوری اسلامی ایران به انتخابات مجالس شورای اسلامی و خبرگان رهبری اشاره کرد و گفت: این انتخابات از آن روی مهم است که مردم ایران پس از 37 سال از انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و تحریم های سنگین همچنان در رای گیری های حضور گسترده و پرشور دارند.
وی با اشاره تقسیم بندی جناح های سیاسی از نگاه رسانه ها، افزود: گروه ها گر چه در برخی موضوعات سیاسی و اقتصادی مواضع متفاوتی دارند، اما در واقع در بسیاری از مسائل هم نظر و هم فکر هستند.
سفیر ایران در بلگراد همچنین با اشاره به نتایج انتخابات و اختلاف نظرهایی جزیی میان دو طیف از نمایندگان تاکید کرد که بین این جناح های ایرانی در زمینه اصول اساسی کشور از جمله اصول قانون اساسی هیچ اختلاف نظری وجود ندارد.
فهیم پور با اشاره به ارزش های انقلاب اسلامی، گفت: اگرچه انقلاب ایران یک انقلاب ایدئولوژیکی اسلامی و در واقع فرهنگی و ارزشی علیه استبداد داخلی و استعمار خارجی آمریکا بود، اما مردم ایران از همان ابتدا با بیش از 98 درصد به نظام جمهوری اسلامی ایران رای دادند و در همه انتخابات ها نیز شرکت کردند که در واقع خود یک نوع مردم سالاری دینی یا دمکراسی است.
وی به حرکت های اقتصادی ایران پس از لغو تحریم ها و اجرایی شدن برجام اشاره کرد و افزود: همانگونه که در سفر رییس جمهوری به ایتالیا، فرانسه و سفر مقامات برخی کشورهای دیگر به ایران دیده شد، دولت ایران در عقد قراردادها و همکاری های اقتصادی با همه کشورها، منافع متقابل را مد نظر قرار می دهد تا به رویکرد دولت که صرفا صادرات و واردات، انتقال تکنولوژی، سرمایه گذاری مشترک، پروژه های مشترک، صادرات خدمات فنی و مهندسی است بیشتر توجه شود.
سفیر ایران همچنین به مساله سوریه اشاره کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران معتقد است که بحران سوریه راه حل نظامی ندارد و مشکل باید با گفت وگوی گفت وگوها سوری-سوری و از راه های مسالمت آمیز حل و فصل شود و سوری ها باید در باره سرنوشت خود تصمیم بگیرند.
فهیم پور همچنین در مورد مساله کنونی در یمن و بمباران این کشور توسط ائتلاف به رهبری عربستان سعودی گفت: ایران معتقد است که بحران یمن راه حل نظامی ندارد و این مشکل باید از طریق گفت وگو و راه های مسالمت آمیز حل و فصل شود.
وی در پایان به روابط و همکاری های ایران و صربستان و سیر صعودی این همکاری ها اشاره کرد و افزود: اگرچه 2015 به سبب برگزاری کمیسیون مشترک دو کشور نقطه عطفی در روابط سیاسی و اقتصادی دو کشور بود، اما ایران و صربستان اشتراکات فرهنگی بسیار زیادی نیز دارند و در واقع فرهنگ و تمدن ایران همیشه با علاقمندی زیاد مردم در این کشور رو به رو است.