به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام حمید رسایی در نطق میاندستور خود در جلسه علنی امروز مجلس (21 اردیبهشت 95) گفت: تغییر و تحولات سالهای اخیر به ویژه بعد از فتنه و کودتای سال 88 و مسیری که برای توافق و اجرای عهدنامه تحمیلی و پرابهام و ضعیف و پرضرر برجام طی شده وضعیت سیاسی و فکری جامعه را به جایی رسانده که مدتهاست که دوگانه اصولگرا و اصلاحطلب گویای واقعیتهای احزاب و جریانات سیاسی، چهرهها و رسانهها نیست.
وی افزود: اکنون وقتی به صحنه سیاسی کشور نگاه میکنیم به جرات میتوان گفت که تابلوی جریان اصولگرایی هرچند مانند اصلاحطلبی و تا اندازهای آن دچار بحران هویت نیست اما تعدادی از چهرهها و تشکلهای سیاسی آنچنان دچار بحران هویت شدند و به همین خاطر کاندیداهاییی را در چند دوره گذشته خود خود را اصولگرا معرفی میکردند در لیست مورد حمایت اصلاحطلبانی نیز دیدیم که شعارشان رفع حصر از سران کودتای سال 88 بود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: به همین خاطر برخی از مجامع خوشنام در تهران برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در ائتلافی قرار میگیرد که در صفبندی با فتنه و کودتای سال 88 اصرار دارد اما وقتی همین تشکل روحانی لیست انتخاباتی برای مجلس خبرگان معرفی میکند نام چهرههایی را در آن میبینیم که تمام تلاششان در تقابل با آن نگاه بود و همین جاست که تضادها و دوگانگیها در تشکلهای سیاسی حکایت از آن دارد که صفبندی اصولگرا و اصلاحطلب هم مانند صفبندی چپ و راست و صفبندیهای دیگر نمیتواند حکایت از واقعیتهای سیاسی امروز جامعه داشته باشد.
رسایی خاطرنشان کرد: سوگمندانه باید بگوییم که جریان اصولگرایی درگیر نوعی خودزنی سیاسی است. برخی از چهرهها و تشکلهای اسم و رسمدار این جریان از یک طرف میخواهند همچنان روی اصولشان به صحیح بایستند و از طرف دیگر میخواهند آنهایی را که برای رسیدن به قدرت تن به هر خفت و خاری سیاسی میدهند را در خود نگه دارند.
وی ادامه داد: میخواهند اصولگرا باشند اما نمیخواهند هزینه آن را در مبارزه با فساد سیاسی و اقتصادی جراحی از درون بپردازند و همین زندگی شترمرغی آنها را در بزنگاههای سیاسی غبارآلود دچار مشکل در وحدت بدنی جامعه کرده است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در سالهای اخیر رقابت حقیقی بین دو تفکر استکبارپذیر و استکبارستیز است. رقابت بین دو جریان مرعوب غرب و اشرافگرا و جریان مدافع مستضعفان و خودباور است.
رسایی خاطرنشان کرد: جریان اصولگرایی اگر میخواهد از این رخوت و رکود و دوگانگی بیرون بیاید باید تکلیف خود را با چهرههای دوزیست، مغازهداران دو نبش و کاسبان این جبهه مشخص کنند و مطابق فرمایش رهبر انقلاب صفبندی بدون تعارف را براساس دوگانه انقلابی و غیرانقلابی بنا نهد.
وی افزود: متاسفانه مدتهاست رئیس دولت یازدهم به رفتارها و گفتارهای متناقض و گاهی اوقات در تقابل صریح با مواضع رهبری روی آورده و روز به روز بر شیب سرعت آن میافزاید که آخرین مورد آن در خصوص برجام دو، سه و چهار و در روزهای اخیر در خصوص اسلام انقلابی و انقلاب اسلامی و موضوع آموزش زبان انگلیسی بود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این در حالی است که آقای روحانی برخی از مواقع به ویژه در موضوع برجام در حالی که در تقابل کامل با سخنان صریح رهبری موضع میگیرد و عمل میکند اما در پایان اظهاراتش با ابراز ارادت پررنگ به رهبر انقلاب ایشان را هدایتگر اجرای برجام معرفی میکند.
رسایی خاطرنشان کرد: آقای روحانی چه کسی از ابتدا اعلام کرد که به دلیل خوی استکباری و فریبکاری آمریکا به نتیجه این مذاکرات خوشبین نیست. آیا جز رهبر انقلاب بود که بارها و بارها به این موضوع اشاره داشتند و یا جز این است که همان هشدارهای دلسوزانه هم محقق شد.
وی افزود: اگر توافقی شده چرا آقای ظریف با آمریکاییها جلسه میگذارد تا برای اجرای توافق به راهحل مشترک برسند. اگر توافق توسط آمریکاییها اجرا میشود چرا آقای ظریف التماس میکند و آقای سیف از دستاورد تقریبا هیچ سخن میگوید.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: برجامی که در حال اجراست به هیچ وجه مطابق مجوزنامه مشروط رهبر انقلاب نیست و الا هر روز بر حجم تحریمها، توهینها و تحقیرها توسط آمریکاییها افزوده نمیشد و به اموال ما دستبرد زده نمیشد.
رسایی خطاب به رئیسجمهور و مسئولان دولتی خاطرنشان کرد: مطابق خواسته شما و محصول سکوت کمیته نظارت بر حسن اجرای برجام است که در طول سه ماه گذشته فقط دو جلسه تشریفاتی برگزار کرده است.
وی در پایان گفت: آقای روحانی این رفتارهای شما برای مردم علامت سوال شده نکند کسانی در اطراف شما به دنبال سوءاستفاده از شما هستند و هدف خانهنشین کردن امام مسلمین است که اگر چنین قصد و نیتی در مسئولی باشد آن مسئول تردید نکند که به جای خانهنشینی خانهخرابی خودش ختم ماجرا خواهد بود.