به گزارش گروه علمي و آموزشي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر احمدعلي فروغي ابري، رئيس دانشگاه آزاد خوراسگان در مراسم افتتاحيه سومين كنگره ملي بازيافت با اشاره به اينكه رويدادهاي مختلف جهان امروز تحت تاثير تحولات علمي است، گفت: رشد جمعيت از يك طرف و نيازهاي فزاينده روزمره مردم از سوي ديگر عواملي هستند كه باعث توسعه تكنولوژي مي شوند.
وي با بيان اينكه استفاده نادرست از تكنولوژي مي تواند موجب بروز مشكلاتي در سطح جوامع شود، افزود: كاهش منابع، عدم تعادل در عرضه و تقاضا، تغييرات ناشي از شرايط جوي و آلودگيهاي زيست محيطي از جمله عواملي است كه باعث ايجاد عدم توازن در محيط زيست مي شود و آن را به نابودي مي كشاند.
رئيس دانشگاه آزاد خوراسگان تاكيد كرد: استفاده مجدد از منابع تجديد شونده نه تنها از مشكلات زيست محيطي جلوگيري مي كند، بلكه با توجه به محدوديت منابع باعث صرفه جويي در هزينه ها مي شود.
در ادامه دكتر پيام نجفي، دبير سومين كنگره بازيافت و استفاده از منابع آلي تجديدشونده در كشاورزي اظهار داشت: امروز استفاده هر چند باره از منابع با توجه به كمبود منابع اصيل و دست اول يكي از ضرورت هاي غيرقابل اجتناب در كشورهاي در حال توسعه است.
وي با بيان اينكه گسترش زندگي شهري و افزايش جمعيت موجب توليد حجم بالايي از پساب ها، پسماندهاي انساني و صنعتي شده است، تاكيد كرد: بايد به نحوي مشكلات زيست محيطي حل شود و براي رفع اين معضل، اعمال مديريت علمي و كارامد جهت دفع بهداشتي اين منابع و استفاده از آن ضروري است.
نجفي شروع به كار دبيرخانه سومين كنگره ملي بازيافت را دي ماه سال 85 خواند و افزود: طي اين مدت 400 مقاله به صورت الكترونيك به دبيرخانه ارسال شد كه توسط 77 نفر از اعضاي هيئت علمي دانشگاهها و موسسات تحقيقاتي سراسر كشور داوري شد؛ اين در حالي است كه 333 مقاله به صورت سخنراني و پوستر و تعداد پنج مقاله به عنوان مقالات كليدي معرفي و مورد تاييد واقع شد.
وي در پايان تاكيد كرد: اولين و دومين كنگره بازيافت در سال 79 و 84 مقدمهاي بود براي دستيابي به موفقيت علمي و كاربردي؛ كه سومين كنگره با قوت بيشتر به كار خود ادامه داد و اميدواريم بتوانيم چهارمين كنگره را به صورت بين المللي برگزار كنيم.
لازم به ذكر است، اين كنگره با مشاركت سازمان بازيافت و مواد زايد شهرداري اصفهان و ساير دستگاههاي اجرايي استان از 24 ارديبهشت به مدت سه روز در حال برگزاري است./انتهاي پيام/