سید یاسر جبرائیلی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو درباره توقیف سایت خبری «جهاننیوز» گفت: جریان انقلابی که «جهان نیوز» هم بخشی از آن است، اعتقاد دارد که قانون باید در کشور اجرا شود. ما معتقد نیستیم اگر رسانهای کار خلاف قانونی انجام داد، با آن برخورد نشود.
وی افزود: باید ببینیم رسانهها از قانون تخلف کردهاند یا صرفاً از دولت انتقاد میکنند. چیزی که ما در سالهای گذشته مشاهده کردهایم، دولت در حوزه نظارت بر مطبوعات دغدغه قانون را نداشته، بلکه همیشه دلواپس نقد خودش بوده است.
کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: موارد متعددی میتوان ذکر کرد که رسانههای حامی دولت قانون را نقض کردهاند اما هیچ برخوردی با آنها صورت نگرفته است. اما از این سو با کوچکترین نقدی چندین رسانه تذکر گرفته یا توقیف شدهاند.
جبرائیلی اظهار داشت: ما شاهد بودیم در راستای سیاست خارجی خاص دولت آقای روحانی، با روزنامه وطن امروز به خاطر انتقاد از سعودیها برخورد شد. دولت از خبرگزاری فارس به دلیل انتقاد از «رجب طیب اردوغان» شکایت کرد.
وی افزود: دولت میخواهد کسی نقد نکند. من شنیدم دولت بنا دارد از اشخاص حقیقی هم شکایت کنند. اتفاقی که برای جهاننیوز افتاده آغاز یک جریانی است که ریشه در 2 نکته مهم دارد. اول اینکه جریان رسانهای حامی دولت توان پاسخگویی به انتقادات مطرح شده نسبت به دولت را ندارد و این نقدها آنقدر اصولی هست که آنها توانایی اقناع افکار عمومی را ندارند.
معاون پژوهشی خبرگزاری فارس گفت: نکته دوم این است که تا پایان دوره ریاست جمهوری آقای روحانی 1 سال بیشتر باقی نمانده است. دولت کارنامه قابل قبولی در حوزه اقتصادی ندارد و محبوبیتش در حال افول است. با وجود هشدارهای دلسوزان، خوشبینی به غرب موجب شد تا در این 3 سال همه توان دولت در سیاست خارجی متمرکز شود.
جبرائیلی ادامه داد: با عملی نشدن وعدههای برجام دولت اکنون با یک ضعف کارنامه مواجه است که هرچقدر در رسانهها به آن پرداخته شود، دولت در افکار عمومی مورد سوال واقع میشود که شما چه کردید؟ من فکر میکنم دوستان در دولت نمیخواهند کسی از آنها بپرسد که چه کردهاید؟
وی در پایان اظهار داشت: هدف توقیف جهاننیوز جلوگیری از سوال پرسیدن درباره کارنامه دولت است.