به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مرتضی کریمی درباره ارزیابیاش از نتایج تیم تکواندو ایران در المپیک ریو گفت: سطح فنی رقابتهای تکواندو در بازیهای المپیک ریو بسیار بالا بود و در حالی که انتظار داشتیم سه تکواندوکار کشورمان با عناوین متعدد جهانی و آسیایی مدالهای خوبی کسب کنند، شاهد مبارزات سطح پایین و بی کیفیتی از آنها بودیم.
مربی پیشین تیم ملی تکواندو ادامه داد: این سه تکواندوکار در مجوع ۵ مبارزه انجام دادند که کمترین نشانی از یک قهرمان جهان را در این مبارزات دیدیم. مبارزه با پای راست و بالا آوردن همان پا برای دفاع تنها تاکتیک و تکنیک تکواندوکاران ما بود. تعجب می کنم که چرا نفرات ما برای چنین مسابقات مهمی اصلا آماده نبودند.
وی با اشاره به مبارزه عاشورزاده با حریف مراکشی اظهار داشت: این تکواندوکار حریفی نبود که مقابل عاشورزاده پیروز شود و فقط به دلیل غرور و تاکتیک اشتباه فرزان راهی دور دوم شد. مربی عاشورزاده او را به خوبی هدایت نکرد. چرا عاشورزاده یک کف زدن ساده با پا را انجام نداد؟ کدام تکواندوکار در فاصله چند ثانیه به پایان در حالی که دو امتیاز جلوست، آنچنان بی تفاوت ظاهر می شود؟
کریمی در مورد مبارزه خدابخش تکواندوکار ایران و میلاد بیگی تکواندوکار ایرانی تیم آذربایجان، گفت: میلاد نشان داد که به خوبی خدابخش را آنالیز کرده و همان ابتدای بازی با نوع قرارگرفتن در میدان مبارزه این موضوع را ثابت کرد. بیگی منتظر پاهای بیدار خدابخش بود، ولی خبری از تکنیک های متنوع مهدی نبود و برای همین میلاد توانست امتیازات زیادی از تاکتیک مناسب خود در این دیدار کسب کند.
این کارشناس تکواندو ادامه داد: باید به نوع تمرینات و برنامه های کادر فنی در این چندماه اخیر توجه ویژه شود. چرا هشت ماه تکواندوکاران از میدان مسابقه دور بودند؟ اجازه ندادند تکواندوکاران در لیگ با سطح فنی مناسب حضور داشته باشند. آنها به سه تورنمنت سطح پائین اعزام شدند. باخت ها در همین تورنمت ها نادیده گرفته و خیلی مسئل دیگر که باعث شد شاهد چنین مشکلات فنی در بین نفرات تیم باشیم.
وی در خصوص نقش مدیریت فدراسیون در نتایج کسب شده هم گفت: آقای پولادگر انتقاد پذیر نیست و هرکس با وی مخالف باشد باید از تکواندو بیرون برود. متاسفانه رئیس فدراسیون با آن همه تجربه هنوز مصاحبه و روحیه دادن به کادر فنی و تکواندوکاران را نمی داند و همین موضوع به تیم ملی لطمه زد.
سرمربی پیشین تیم ملی تکواندو افزود: بدون شک مدیریت فدراسیون مشکل داشته که شاهد چنین نتایجی بودیم. اگر فضای باز در تکواندو وجود داشت و منتقدان می توانستند به راحتی مشکلات را بیان کنند، الان شاهد موفقیت تیم ملی بودیم.
کریمی به شرایط دو سال قبل خود در تیم ملی هم اشاره کرد و یادآور شد: در بدترین شرایط و با قول حمایت آقایان به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شده و با وجود فشارهای پشت پرده در خصوص حضور برخی نفرات خاص در ترکیب تیم ملی و بسیاری مشکلات دیگر به لطف خدا و کمک دوستان بخصوص جناب آقای ساعی، در رقابتهای جهانی مکزیک عنوان نایب قهرمانی را کسب کردیم.
وی ادامه داد: بعد از آن هم در مسابقات جهانی هنرهای رزمی در حضور هشت تیم برتر جهان مقام نخست را کسب کردیم. در چنین شرایطی بنده را به فدراسیون دعوت کرده و گفتند چون از من انتقاد می کنید باید از تکواندو بیرون بروید! حتی یک رسید از بنده گرفتند تا در صورت انتقاد از پولادگر یک میلیون تومان جریمه خواهم شد! دوسال به بنده اجازه فعالیت داده نشد. به روسا باشگاه ها و استانها تاکید کردید که از وجود بنده استفاده نشود.
این کارشناس تکواندو با طرح این سئوال که چرا اجازه فعالیت به من و امثال من داده نشد؟ افزود: ما مزدور نبودیم و خواستیم برای کشورمان کار کنیم؛ پس چرا جلوی فعالیت ما گرفته شد؟چرا به عنوان بزرگتر این ورزش مربیان با تجربه را دعوت نکردید تا نقطه نظرات آنها را در خصوص تیم ملی و المپیک شنیده و از آن برای موفقیت در المپیک استفاده شود؟
کریمی در بخش دیگری از صحبتهایش، گفت: ۱۵ سال از بیت المال برای من به عنوان مربی تیم ملی هزینه شده است. چرا سرمایه ای که برای نفراتی مانند من خرج کردید به این راحتی بیرون می ریزید؟ کمی فکر کنید ببینید چه کسی جوانان و مربیان بزرگ این مملکت را مزدور می کند.
وی در پایان گفت: بازهم تاکید می کنم رئیس فدراسیون انتقاد پذیر نیست. پولادگر بسیاری از سرمایه های تکواندو ایران را هدر داده و حاضرم در هر جای که صلاح میدانید با ایشان مناظره کرده و بسیاری از مشکلات اینچنینی را مطرح کنم.
تیم چهار نفره تکواندو ایران در مسابقات المپیک ۲۰۱۶ ریو، با تنها مدال برنز کیمیا علیزاده به کار خود خاتمه داد.
منبع: مهر