به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اسدالله قربانزاده بازپرس دادسرای عمومی و انقلاب تهران در یادداشتی نوشت: طی هفته های اخیر هجمه عظیمی علیه رئیس محترم قوه قضائیه که مجتهدی مدیر ، مدبر و آگاه به مسایل روز ایران و جهان است به راه افتاده. هیچ کس نمی تواند خدمات شایان توجه ایشان به دستگاه قضایی و جامعه را نادیده بگیرد یا انکار نماید. اقدامات بزرگ و سترگ ایشان در مبارزه با مفاسد اقتصادی و اجتماعی و سازماندهی دستگاه قضایی برای تأمین امنیت قضایی و اجتماعی و اقتصادی جامعه چیزی نیست که براحتی بتوان از کنار آنها گذشت. کیاست و درایت ایشان در تشخیص بموقع و سریع آسیب ها نیز چیزی نیست که بتوان آنها را با هیاهو و ایجاد جنجال فاقد دلیل و عقلانیت و صرفاٌ بر اساس توهم یا تخطئه وگرایشات خاص سیاسی زیر سوال برد. آیا می توان حساسیت ایشان در خصوص نظارت به سلامت دستگاه قضا را نادیده گرفت ؟ و یا ورود ایشان به عرصه فضای مجازی و جرایم اینترنتی را مورد غفلت قرار داد؟ و یا هجمه هایی که به بهانه حقوق بشر بر علیه دستگاه قضا می شود که با نیت سوء به دنبال زیر سوال بردن نظام مقدس جمهوری اسلامی است را ایشان پاسخگو هستند و بها توان هر چه تمام تر از آن دفاع می کنند ،آیا این را می توان فراموش کرد ؟ مباحث ایشان در خصوص ولنگاری فرهنگی را نباید دید ؟ و ده ها مساله دیگر که هر کدام خود می تواند بحثی معظم شود و در این چند سطر مجال آن نیست که به طور مفصل بدان پرداخته شود.
آنانی که از این همه درایت و کیاست این مجتهد آگاه ، مسلط به علم روز ، توانمند و پشتیبان ولایت فقیه دلواپس شده و منافع آنی یا آتی خود را در خطر می بینند و اقدامات قانونی وی را زنگ خطری علیه منافع خود تلقی می کنند و متاسفانه در مراکز حساس کشور حضور دارند و بجای عمل بر اساس شرع ، عقلانیت و مصالح نظام مقدس جمهوری اسلامی ، آب به آسیاب دشمن می ریزند و بلندگو به دست ، دانسته یا ندانسته به دنبال عملی ساختن خواسته های دشمنان انقلاب و اسلام هستند ، دست به کار شده اند و سعی در مخدوش کردن چهره حضرت آیه الله صادق لاریجانی دارند .
این بار مخالفین وی به توطئه مالی دست یازیده اند و نشر اکاذیب قدیمی خود را در مورد تصاحب زمینها توسط رئیس قوه یا خانواده وی بی تاثیر دیدند و به اتهام اختلاس به رئیس قوه روی آورده اند. مبنای اتهام را نیز برداشت شخصی و منتفعانه وجوه مربوط به قوه قضائیه اعلام می دارند و می خواهند چنین القا کنند که وی این بار با سوء استفاده از موقعیت خود به عنوان رئیس قوه قضائیه اقدام به تصاحب سود سپرده های دادگستری نموده و طریقه تحصیل نیز افتتاح حساب های شخصی به نام خود و واریز سود میلیاردی به حساب مزبور اعلام می کنند.
مردمی که از جریانات مالی و حسابداری اندک اطلاعاتی ندارند و خود غرق در مشکلات مالی و اقتصادی ناشی از بی کفایتی مدیران اجرائی دولت قبلی و فعلی هستند ممکن است زود چنین اکاذیبی را باور نمایند و ناشرین اکاذیب نیز سرخوش از زودباوری مردم تصور کنند که به هدف خود که همانا تخریب سازماندهی شده رئیس قوه قضائیه است رسیده اند.
نمی توان در کذب بودن چنین اسناداتی کمترین تردید به خود راه داد. به این اعتبار که قوه قضائیه دارای سیستم حسابداری بسیار دقیق و منسجمی است و بسیار ساده لوحانه خواهد بود که رئیس قوه قضائیه به عنوان مجتهدی که سردمدار قوه ای است که طرح مبارزه با مفاسد اقتصادی را با دقت و شدت و شفافیت بسیار بالا پیاده و اجرا کرده است خود گرفتار فساد اقتصادی شود و به این مطلب بسیار ساده نیز توجه نداشته باشد که چنین فسادی روزی علنی نشود.
چگونه می توان تصور نمود که زعیم قوه قضائیه دستان خود را به مالی بیالاید که خود برای مبارزه با آلایش هایی از این دست هزینه های سنگینی می پردازد. وی خستگی ناپذیری خود را در این مبارزه نشان داده و سوابق درخشانی را در کارنامه خود در امر مبارزه با مفاسد اقتصادی بر جای نهاده و به ثبت رسانده است.
طرح چنین مباحثی جز تهیه خوراک تبلیغاتی برای رسانه های مخالف نظام اثر دیگری ندارد و همچنان که خود ریاست محترم قوه قضائیه در سخنرانی اخیر خود بدان اشاره نمودند اثبات نادرستی چنین اکاذیبی خیلی راحت است و اساسا باید گفت کذب بودن این نوع اسنادات اظهر من الشمس است و نیازی هم به اثبات ندارد.