رحیم زارع نماینده مردم آباده و بوانات در مجلس در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به دوران تحصیلی دانشجویی اش، اظهار داشت: دوره کارشناسی در رشته مدیریت تحصیل کردم همچنین مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا نیز در رشته مدیریت بازرگانی در دانشگاه علامه طباطبایی ادامه تحصیل دادم و در حال حاضر جزء هیئت علمی این دانشگاه هستم.
وی در بخش دیگر سخنانش پیرامون میزان اقبال مردم و محبوبیت روحانی بعد از گذشت ۴ سال، تصریح کرد: زمانی ممکن است مردم از رئیس جمهور ناراضی باشند اما وی رقبای جدی که بتواند مردم را برای رای دادن راضی کنند نداشته باشد.
زارع با بیان اینکه دولت تمام انرژی اش را صرف مباحث سیاست خارجی کرد، ادامه داد: این در حالی است که قوه مجریه می توانست در حوزه های مختلف و به شیوه بهتری اعمال مدیریت کند. هر چند در برخی کارها همچون تامین آب و گاز روستایی ها و احداث جاده توفیقاتی به دست آورد اما اینکه نتوانستیم هنوز از رکود خارج شویم یک ایراد بزرگ محسوب می شود.
نماینده مردم آباده و بوانات تصریح کرد: رکود در هیچ کشوری بیشتر از سه سال طول نمی کشد این در حالی است که ما نزدیک به چهار سال است در رکود به سر می بریم. بنابراین فکر می کنم اگر دولت همه جوانب را با هم می دید یا ذو ابعاد به مسائل نگاه می کرد بسیار موفق تر از این بود.
زارع یادآور شد: همچنین فکر می کنم روحانی کمتر از جوان ها در بخش های مختلف مدیریتی کلان استفاده کرد. دولت تدبیر و امید از قبل چارچوب های فکری در حوزه های مختلف داشت و براساس همان چارچوب ها پیش رفت این در حالی است که ما در عصری زندگی می کنیم که توسعه و پیشرفت به حدی است که امکان ترسیم منحنی پیشرفت تقریبا غیر ممکن است در حقیقت در عصر ابررقابت ها هستیم و شاید چارچوب های فکری اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی مکتوب گذشته تا حد کمی بتواند جوابگوی نیازها و راه حل های مدیریتی باشد.
وی تاکید کرد: مسئولان باید با خواست جامعه و مردم و دانش روزدنیا در رابطه با مسائل اقتصادی که منجر به اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی می شود پیش بروند. فکر می کنم فرصت خوبی در اختیار دولت بود و می توانست بهتر از اینها از آن استفاده کند به ویژه در حوزه سیاست های کلی نظام در برنامه های توسعه ای پنج ساله و سیاست ابلاغی مختلف از سوی مقام معظم رهبری که محوری ترین آن ها اقتصاد مقاومتی است می توانست عملکرد بهتری از خود به جا گذارد.
زارع در پایان خاطرنشان کرد: همه دستگاه ها و به ویژه دولت به سهم خودشان باید نسبت به سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری پاسخگو باشند چراکه یک دستگاه ریل گذاری می کند، یک دستگاه گفتمان سازی انجام می دهد، یک دستگاه کار فرهنگی می کند و دولت نیز دستگاه اجرایی است، بنابراین هر دستگاهی به نوبه خود در برابر مسائل کشور باید پاسخگو باشد.