به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در روز جمعه 29 اردیبهشت سال آینده و همزمان با دوازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در سراسر کشور برگزار میشود.
طبق قانون اساسی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا بر عهده مجلس است و اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات نیز با رأی اکثریت نمایندگان در صحن مجلس انتخاب میشوند.
همچنین هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات نیز از میان نمایندگان هر استان، تعدادی را برای عضویت در هیئت نظارت در استانها انتخاب میکند.
طبق جدول زمانبندی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، ثبتنام از داوطلبان از روز سیام اسفند امسال در فرمانداریها آغاز میشود و تا روز ششم فروردین سال آینده پایان مییابد.
برگزاری هر انتخاباتی با زمانبندی و برنامهریزی مختص به آن در کشور برگزار میشود که جدول زمانبندی آن میبایست به پیشنهاد وزارت کشور به تأیید شورای نگهبان و هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات برسد.
جدول زمانبدی برگزاری پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا به شرح زیر است:
برنامه ریزی آنقدر دقیقه که ثبت نام درست از 30اسفند تا 6 فروردینه که همه جا تعطیله و همه دنبال مسافرت و دید و بازدیدو .. هستند. و مهمتر از همه در این مدت هیئت های اجرایی باید روزانه از مراجع چهارگانه استعلام بگیرند که حتما اونها هم در تعطیلات نوروزی اند. حالا فرض رو بر این بدونیم که مراجع تایید کننده صلاحیت بصورت شیفتی هم حضور داشته باشند راندمان کار و بررسی دقیق تر با مشکلاتی مواجه میشه و فرصت کافی برا بررسی کم تر میشه.البته مراجه از 7 فروردین باید جواب استعلامات رو بدهند که انشاله با این حجم زیاد کاندیدا ها به نظر میرسه رسیدگی و بررسی صلاحیت ها با حساسیت خاصی روبرو نشه . امیدواریم بتونند کامل و جامع بررسی و تایید کنند. انشاله