مدیرمسؤل روزنامه جوان گفت: کسانی که اختیاراتی داشتند برای پوشاندن ناکامیها و اینکه کارنامه قابل دفاعی ندارند، طلبکار نظام میشوند!
عبدالله گنجی، مدیر مسئول روزنامه جوان و فعال سیاسی در گفتوگو با خبرنگار خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص ارزیابی خود در مورد سخنان مقام معظم رهبری و اینکه چرا کسانی که سالها امکانات و اختیار مملکت را در دست داشتند به مخالفخوانی روی میآورند، گفت: شاید مهمترین دلیل این است که کسانی که اختیاراتی را داشتند برای پوشاندن ناکامیهای خود و اینکه کارنامه قابل دفاعی ندارند از موضع بدهکار به موضع طلبکار نظام تغییر موضع میدهند.
وی تصریح کرد: این افراد درحقیقت به دنبال آن هستند که به جامعه القا کنند طرفدار مردم هستند. این در حالی است که این افراد که متولی امر مردم بودند و مردم وزانت خاصی در پرونده آنها ندیدند ترجیح میدهند به آن طرف جوی بپرند و بگویند ما در کنار مردم هستیم در حالی که معلوم نیست از چه کسی طلبکارند.
گنجی با انتقاد از مشی اپوزیسیونی به عنوان یک پرستیژ گفت: متاسفانه تظاهر به مخالفت در حال حاضر به یک کلاس تبدیل شده و اگر فاز مخالف با نظام نزنی آدم با شخصیتی شناخته نمیشوی.
مدیر مسئول روزنامه جوان با تاکید بر اینکه مردم در شرایط فعلی مشکلاتی دارند، گفت: اما متاسفانه برخی بر موج نیاز مردم سوار میشوند و معلوم نیست چه کسی میخواهد این مسائل و مشکلات را برطرف کند.
این فعال سیاسی تصریح کرد: این افراد تا زمانی که بر سر قدرت بودند کاری انجام ندادند و رهبری در حقیقت با سخنان خود شرایط کاذب به وجود آمده را بر هم زد و این خط مشی را شکست.
وی با بیان اینکه کشور از خرداد ۷۶ دچار این عارضه شده است، گفت: مقام معظم رهبری این مسیر را بستند متاسفانه در کشور ما افرادی که از قدرت بیرون میآیند خود را به عنوان منجی نشان میدهند در حالی که وقتی در کار بودند ایدهای نداشتند و نتوانستند کاری انجام دهند.
گنجی تصریح کرد: این افراد بیشتر به دنبال تهمت و لجن پراکنی هستند تا نقد سازنده، اما زمانی وارد نقادی و اپوزیسیون شدند که منافع خود و اطرافیان خود را در خطر دیدند که این اتفاق خوبی نیست.