به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،مقامات ارشد دولت بارها خطاب به منتقدان تاکید کردند که «مردم را ناامید نکنید»! این در حالی است که آنچه مردم را ناامید میکند، بر زمین ماندن مطالبات و فراموشی وعدهها و علی الخصوص بیتوجهی به وعدههای اقتصادی از سوی دولتمردان است.
در هفتهها و ماههای اخیر، نظرسنجیها و پویشهای معتبر و علمی متعددی در صدد کشف اصلیترین مطالبات مردم بوده است. نقطه مشترک همه این نظرسنجیها چیزی جز این نبوده که مشکل اصلی و مطالبه محوری مردم، حل مشکلات معیشتی و اقتصادی است.
اما متاسفانه برخی دولتمردان همراه با رسانههای زنجیرهای مدعی اصلاحات به دنبال بیاهمیت نشان دادن این مطالبه مهم و ضریب دادن و اولویت دادن به موضوعات حاشیهای هستند.
حمایت مدعیان اصلاحات از مهاجمان به سفارت ایران
شامگاه جمعه (18 اسفند ماه) سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن مورد تعرض چند نفر قرار گرفت.
این افراد در سایه اهمال مشکوک پلیس و دستگاههای امنیتی انگلیس به سفارت ایران در لندن حمله کردند. متعرضان به سفارت ایران که به همراه خود قمه و چماق داشتند، به کمک یک نردبان، توانستند وارد بالکن سفارت شوند. آنان پس از ورود به بالکن سفارت، پرچم کشورمان را پایین کشیده و پرچمهای خود را نصب کردند. نکته قابل تأمل اینجاست که عملیات حمله به سفارت ایران همزمان از سوی یک شبکه تلویزیونی وابسته به شیرازی به صورت مستقیم و زنده پخش شد! در مجموع حمله به سفارت ایران در انگلیس 3 ساعت به طول انجامید و پوشش زنده آن توسط یک شبکه تلویزیونی بدون هیچ واکنش سریعی از سوی پلیس همراه شد تا آنان بتوانند ساعاتی بخشی از سفارت کشورمان را بهاشغال خود درآورند.
مقامات ارشد دولت این اقدام را محکوم کرده و سفیر انگلیس نیز به وزارت خارجه احضار شد. این اقدام ضدایرانی با واکنش منفی افکار عمومی مواجه شد اما متاسفانه مدعیان اصلاحات در اقدامی مسبوق به سابقه بجای محکوم کردن تعرض به سفارت ایران در لندن، برخی از جریانات سیاسی داخلی را متهم کردند.
در همین رابطه روزنامه آفتاب یزد در مصاحبه با یکی از فعالین مدعی اصلاحات که ید طولایی در دفاع از مفسدین اقتصادی و جاسوسها دارد، نوشت: «هر چند خودنمایی چهار نفر و رسیدن به بالکن سفارت ایران با کمترین اثرگذاری و با حضور پلیس لندن که از همان ابتدا آنها را محاصره کرد تا به ماجراجویی جدیدی دست نزنند طرف مقابل را در دستیابی به اهدافش ناکام گذاشت اما به نظر میرسد موضوع از سوی محافظهکاران بیش از حد بزرگ شده است».
این فعال مدعی اصلاحات که به بزک افراط گونه آمریکا شهرت دارد، در بخشی از این مصاحبه گفت: «آنها میخواهند از هر حادثهای نگاه ضدغربی بسازند. برخی علاقه مند بودند پلیس انگلیس در همان لحظه اول معترضین را به گلوله میبست!».
گفتنی است این فعال مدعی اصلاحات پیش از این در ماجرای حمله به سفارت عربستان ضمن اعلام اینکه «باید هزینه حمله به سفارت عربستان را بپردازیم» به پیامدهای این حمله پرداخته و گفته بود:«کمترین هزینهای که ما باید بپردازیم این است که روابط با کشورهای دیگر مانند امارات، قطر، بحرین و... نیز دچار مشکل شود و اثرات بلندمدت آن باقی بماند».
دروغهایی مثل آب خوردن!
هرگاه دستگاههای امنیتی یک جاسوس را دستگیر میکنند یا دستگاه قضایی کسی را به خاطر اتهامی احضار میکند غوغاسالاران و اصحاب جار و جنجال در قامت روزنامههای زنجیرهای به میدان میآیند!
روزنامه اعتماد دیروز عکس بزرگ نیم صفحه نخست خود را به شهردار تهران اختصاص داد و در پی آن گزارشی را با عنوان «واکنش سریع» منتشر کرد.
در این گزارش آمده است: «زنان شاغل در شهرداري تهران كه براي بزرگداشت روز زن در جشن برج ميلاد شركت كرده بودند خيلي زود خندهروي لبهايشان خشك شد. رفته بودند براي شادي و تكريم تولد حضرت زهرا(س) اما هم آنها گرفتار شدند و هم شهردار تهران.»
کدامیک از زنان شرکتکننده در آن مراسم گرفتار شده است؟ این نوع از دروغگویی برای مظلومنمایی نهایت بیاخلاقی و زشت کاری است. حال اگر از مسئولان این روزنامه در این باره پرسیده شود حتما به توجیه این واژه خواهند پرداخت که منظور از گرفتاری در اینجا چنین است و چنان. همانطور که یکی از اصحاب طیف موسوم به اصلاحطلب در توجیه تازهترین توهین رئیسجمهور که گفته بود منتقدان دولت کمبود عقل دارند؛ به فلسفه بافی روی آورد و گفت منظور رئیسجمهور «عقل نظری» است!
تحمیق مردم!
این گزارش افزوده است: «هنوز ساعتي از برگزاري جشن نگذشته بود كه سايتهاي خبري منتسب به جريان اصولگرا پرونده جديدي را براي حمله به شهردار تهران گشودند. اجراي برنامه هنري چند دختر بچه اينبار موضوعي بود كه بر اساس آن پرونده حمله رسانهاي به شهردار تهران تكميل شود...حالا محمد علي نجفي بايد با احضار دادستان تهران بابت اتهامي به دستگاه قضايي پاسخ بدهد كه شايد در بدبينانهترين حالت زندگياش چنين روزي را متصور نبود.»!
به لحن گزارش توجه کنید؛ در جملات ابتدایی تلویحا اشاره میکند چیزی نبوده و جریان اصولگرا پرونده سازی کرده است! ضمن آنکه چرا شخصی باید تصور کند که به رغم هر کاری از احضار به قوه قضائیه مصون خواهد بود؟ این گزارش سپس به ایناشاره دارد که رقصی در کار نبوده است و برخی سایتها تعمدا از این واژه استفاده کرده اند! چنانکه در سطرهای دیگری از این گزارش از قول یکی از مدیران زن شهرداری نوشته شده: «...به جاي استفاده از عنوان «برنامه هنري» يا «گلافشاني دختربچهها» با استفاده از عنوان «رقص دختران» از همان ابتدا پرونده جديدي را عليه شهردار تهران گشودند.» تحمیق مردم تا این اندازه نوبر است! باز جای شکرش باقی است که ادعا نکردهاند آن دختران در حال ترویج فرهنگ کتابخوانی بوده اند!
اصلاحطلبان بخشی از وضع موجود هستند
در دیدار عبدالله نوری وزیر کشور دولت اصلاحات با دبيران و نمايندگان برخی از انجمنهای دانشجویی نسبت به این مسئله که اصلاحطلبان به جای انتقاد از وضع موجود خود به بخشی از این وضعیت بدل شدهاند انتقاد و گلایه شد.
بیتوجهی اصلاحطلبان به مقوله عدالت اجتماعی و شکاف عدالتی، شفافیتنداشتن در تهیه فهرستهای انتخاباتی و سایر تصمیمگیریهای سیاسی اصلاحطلبان که منجر به حذف برخی چهرهها میشود و اینکه اصلاحطلبان هدف و اولویتهای خود را تغییر دادهاند و بهجای اصلاح ساختار و نقد و هزینهدادن، دنبال گرفتن مناصب سیاسی هستند، برخی از مهمترین نقدهای مطرحشده بود که دانشجویان به تفصیل درباره آنها سخن گفتند.
عبدالله نوری نیز در پاسخ ضمن دفاع از تصمیمات سالیان متمادی این جریان در مغالطهای آشکار به رفراندوم و بیانات امام خمینی(ره) در روز 12 بهمن 1357 پرداخت و گفت:«چرا وقتی اسم رفراندوم و مراجعه به رأی مردم در موضوعات اختلافي به ميان میآید، با واکنش تند روبهرو میشود؟ چرا از اسم رفراندوم اینهمه احساس نگرانی و آشفتگي دیده میشود؟ مرحوم امام خميني در سخنان معروف سال ۱۳۵۷ در بهشتزهرا، بهوضوح فرمودند كه «هر كسي سرنوشتش با خودش است. مگر پدرهاي ما ولي ما هستند؟ مگر آناشخاصي كه در صد سال پيش از اين، ٨٠ سال پيش از اين بودند، ميتوانند سرنوشت ملتي را كه بعدها وجود پيدا ميكنند، آنها تعيين بكنند؟»... اینکه تا اسم رفراندوم میآید، برخی عصبانی میشوند، میتواند نشانه فاصلهگرفتن از رأی اکثریت ملت باشد. وقتی زخمی به وجود آمد باید برای درمان زخم چارهاندیشی کرد وگرنه با نسبتدادن هر زخمي به خارجیها، زخم التیام نمییابد».
درباره اظهارات دانشجویان و گفتههای عبدالله نوری نکاتی را باید خاطر نشان کرد که به اختصار به آنها میپردازیم ، امام خمینی(ره) در سخنرانی 12 بهمن 1357 به نامشروع بودن حکومت محمدرضا پهلوی و رضاشاه پرداخته و تصریح میکنند سلطنت رضاشاه و تصمیم مجلس موسسات و...با زور سرنیزه بوده و سلطنت رضاشاه و پسر او به این دلیل غیر قانونی است، امام خمینی(ره) در ادامه با بیان اینکه فرض بگیریم که مردم با حکومت رضاشاه در پنجاه سال پیش موافق بودهاند چه دلیلی دارد که این موافقت به امروز تسری پیدا کند.
انقلاب شکوهمند اسلامی ملت ایران موید این واقعیت بود که اکثریت مردم با رژیم پهلوی که در طول پنجاه ساله حکومت خود حتی یک انتخابات کاملا آزاد برگزار نکرده بود، موافق نبودند، در چهل سال پس از پیروزی انقلاب همه مسئولین از جمله دولتمردان اصلاحات که در خرداد 1376 بر سر کار آمدند و همچنین دولت کنونی با رای مردم انتخاب شدهاند، سالی نبوده است که در چهل سال گذشته انتخاباتی برگزار نشود، انتخابات ریاست جمهوری ، انتخابات مجلس شورای اسلامی ، انتخابات شوراهای شهر و روستا و انتخابات مجلس خبرگان و علاوهبر همه اینها رفراندوم تعیین نوع نظام و دو همه پرسی قانون اساسی در سالهای 58 و 68 همه و همه موید این واقعیت است که مردم ایران همواره نظر خود را درباره تحولات کشور بیان کردهاند.
هر ساله در راهپیماییهای روز 22 بهمن نیز میلیونها نفر از مردم ایران به خیابانها آمده و ضمن تائید نظام جمهوری اسلامی با آرمانهای امام و رهبری تجدید پیمان میکنند و این تجدید پیمان نیز در سال جاری بار دیگر تکرار شد. با این وجود سخن گفتن از رفراندوم توهین به قاطبه ملت ایران شمرده میشود که همواره در انتخاباتهای آزاد رای و نظر خود را اعلام کردهاند.
نکته دیگر اینکه امروز بدل شدن جریان اصلاحات به بخشی از وضعیت موجود دیگر قابل کتمان نیست، در سخنرانی عبدالله نوری این مسئله از سوی حاضران مطرح و وزیر کشور دولت اصلاحات پاسخی جز توجیه برای آن نداشته است.
اصلاحطلبان به جای عذرخواهی از ملت ایران که در طول دوره مسئولیت به جای رسیدگی به مشکلات آنان خود به مشکل بدل شدهاند تقصیرها را به گردن منتقدین خود میاندازند که این از سوی بدنه خود جریان اصلاحات نیز دیگر پذیرفته نمیشود.
توجیه مضحک خسارت محض برجام
روزنامه زنجیرهای بهار در سرمقاله دیروز خود پیشنهاد مذاکره میان رهبر کره شمالی ورئیسجمهور آمریکا را بهانهای برای تمجید از توافق کاغذی و خسارت محض برجام بیفرجام قرار داده و نوشته است:«چه رسیدن به این موضوع را ناشی از تصمیم رهبر کره شمالی به دلیل فشارهای آمریکا و هم پیمانانش بدانیم، چه مذاکره قریبالوقوع آمریکا و کره شمالی را نشانگر عقبنشینی سران ایالات متحده بدانیم نمیتوانیم از این موضوع به سادگی عبور کنیم که رهبر کره شمالی بر خلاف موضع سخت اولیه حالا حداقل در ظاهر به نگاهی دیگر به این موضوع دست یافته است و در پی حل مسئله از طریق مذاکره و «بده – بستان» است. این همان مسیری است که چندی پیش کشورمان نیز آن را برگزید و امروز نیز در برخی پروندههای باقی مانده میان ایران و غرب در دو راهی انتخاب میان میز مذاکره و بیتوجهی به دیپلماسی قرار گرفته است.»
چنین قیاس مضحکی از سوی این روزنامه زنجیرهای در حالی است که امروز در کشور کمتر کسی است که به فاجعهآمیز بودن خسارت محض برجام اذعان نداشته باشد. توافقی که قرار بود به بهای سنگین قربانی کردن دستاوردهای عظیم هستهای همه تحریمها ، مشکلات ، اقتصادی ، اجتماعی ، محیط زیست و...را بالمره حل کند اما امروز به واسطه نقض عهدهای مکرر شیطان بزرگ، با گذشت بیش از 2 سال از اجرای همه تعهدات از سوی ایران، هنوز امکان باز گشایی یک حساب بانکی در کشورهای اروپایی برایمان میسر نشده و حتی سر سختترین حامیان برجام هم امروز به خسارت بار بودن و بیفرجام بودن آن معترفند.