مسئول اردوی جهادی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: کسانی که میخواهند آینده ساز این مملکت باشند، خطشان را از خط اشرافیگری دور کنند.
حامد محزونی، مسئول اردوی جهادی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اصفهان، با بیان اینکه گروه جهادی حضرت فاطمه الزهرا (س) بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از سال ۸۴ و ۸۵ کار خود را آغاز کرد و هر سال اقدام به برگزاری اردوهای جهادی میکند، گفت: اردوهای جهادی ما به صورت بلند مدت و کوتاه مدت برگزار میشود. اردوی جهادی بلند مدت که در تابستان برگزار میشود، ۱۰ تا ۱۵ روزه است.
وی افزود: از ویژگی اردوی جهادی ۱۰ روزه این است که بچهها با مردمی که زندگی و شیوه معاش آنها و ارتباطاتشان و تامین مایحتاجشان را در شهر نمیتوانند ببینند، ارتباط برقرار میکنند به همین علت کسانی که میخواهند آینده ساز این مملکت باشند، باید در این اردوهای جهادی حضور پیدا کرده و خط شان را از خط اشرافی گری دور کنند.
محزونی بیان داشت: طبق سالیان گذشته که شناسایی انجام میشد، امسال هم منطقه فلارد شهرستان لردگان شناسایی شد. این منطقه از لحاظ جغرافیایی ۴۰ کیلومتر از شهر فلارد فاصله دارد و به علت جادهای صعب العبور و پر پیچ و خمی که دارد، به منطقه محروم تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه فعالیت جهادی خود را در دو تیم فرهنگی بهداشت درمانی از ۲۱ تا ۳۱ مردادماه به مدت ۱۰ روز به فعالیت پرداختند، افزود: برنامههای فرهنگی از قبیل جشن تکلیف، آموزش نماز و آموزش احکام برای چهار رده سنی خردسالان، کودکان، نوجوانان و جوانان به صورت جداگانه برای برادران و خواهران برگزار کردیم.
مسئول اردوی جهادی دانشگاه علوم پزشکی اظهار داشت: یک تیم فرهنگی همراه یک مبلغ از خانوادههای روستایی در منازلشان بازدید کردند و از مشکلات زندگی آنها با خبر شدیم و تا حد امکان به رفع مشکلات آنها پرداختیم.
محزونی گفت: تیم بهداشت درمانی در قالب گروههای دندانپزشکی، پزشکی، مامایی، سنجش شنوایی، تغذیه، پرستاری و بهداشت محیط فعالیت خود را از روز اول شروع کردند و با توجه به تشخیص پزشکان داروهای رایگان در اختیار روستاییان قرار گرفت.