رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در پی سفر وزیر بهداشت به استان خراسان جنوبی، حدود ۱۶ پروژه در شهرستانهای بیرجند، فردوس و قاین افتتاح میشود.
به گزارش دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کاظم قائمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند صبح امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسانجنوبی به مناسبت روز پزشک اظهار داشت: پزشکان اقدامات جهادی و خیرخواهانهای در استان انجام دادهاند که نشان میدهد در جامعه پزشکی هنوز کسانی هستند که در کنار مسائل مادی کارهای خیرخواهانه و جهادی انجام میدهند.
قائمی تصریح کرد: برپایی اردوی جهادی در روستای طبسین نهبندان در آذرماه امسال، احداث بیمارستان صحرایی در روستای تختهجان درمیان و انجام اعمال جراحی سرپایی و استقرار گروه جهادی پزشکی در منطقه مرزی لانو از جمله این اقدامات خیرخواهانه و جهادی جامعه پزشکی در استان در طی سال جاری بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره اینکه تاکنون دو نوبت بنیاد خیریه نورآوران سلامت به خراسانجنوبی سفر کردهاند، یادآور شد: در پی این سفرها چهار هزار و ۳۱۰ بیمار روستایی توسط ٢۴ چشم پزشک و ٢١ بیناییسنج معاینه شدهاند و یکهزار و ۱۷۲ بیمار نیازمند تحت عمل جراحی چشم قرار گرفتهاند.
وی به توزیع دو دستگاه کلینیک سیار دندانپزشکی در استان اشاره کرد و گفت: با استقرار این دو دستگاه تاکنون در مناطق محروم استان به سه هزار و ۷۵۲ نفر خدمات دندانپزشکی ارائه شده و امیداست قول مساعدی برای استقرار یکی دیگر از این دستگاهها در استان را با سفر مقام عالی وزارت به استان بگیریم.
قائمی با اشاره به خدمترسانی گروه جهادی منتظران ظهور به منطقه محروم درح از توابع شهرستان سربیشه، گفت: همچنین در طی سال جاری ویزیت رایگان بیماران مغز و اعصاب برای دو هزار و ۵۰۰ بیمار صورت گرفته و ۱۱ بیماری که استطاعت مالی نداشتهاند به صورت رایگان تحت عمل جراحی مغز، نخاع و ستون فقرات قرار گرفتهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه در مراسم اربعین نیز پزشکان استان با حضور در شهر کاظمین به زائران خدمات درمانی و پزشکی ارائه دادهاند، یادآور شد: در این راستا دو هزار و ۴۰۰ زائر به طور میانگین روزانه ویزیت شدهاند.
وی با اشاره به بازدید تیم پزشکی از روستاهای ذکری و گل نی درمیان در راستای گزارشات رسانهها مبنی بر بیماری پوستی اهالی این روستاها، گفت: در پی این بازدیدها مشخص گردید این بیماری مادرزادی بوده و شاید در گاهی از موارد عدم رعایت موارد بهداشتی این بیماری را تشدید کرده، ولی علت اصلی آن ازدواجهای فامیلی در این روستاها بوده است.
قائمی به سفر خیرخواهانه گروه جراحی پلاستیک و ترمیمی به استان اشاره کرد و یادآور شد: حدود ۳۴ فوق تخصص ترمیم و حراج پلاستیک از سطح کشور به استان آمدند و دو هزار بیمار را ویزیت نموده و ۱۳۸ مورد جراحی برای بیماران به طور رایگان انجام دادند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از سفر وزیر بهداشت به استان در ۱۴ و ۱۵ شهریورماه امسال خبر داد و افزود: در پی این سفر حدود ۱۶ پروژه در شهرستانهای بیرجند، فردوس و قاین با هزینهکرد حدود ۴۰ میلیارد تومان اعتبار افتتاح میشود.
وی اضافه کرد: با توجه به میزان تصادفات در استان و اینکه بیشترین تعداد متوفیان بعد از بیماریهای قلبی و عروقی مربوط به تصادفات در سطح استان بوده نیاز به ساخت مرکز تروما در استان وجود دارد.
قائمی ادامه داد: امیدواریم با سفر وزیر بهداشت به استان ساخت این مرکز مهم آغاز و اعتباراتی برای آن در نظر گرفته شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در پایان خاطرنشان کرد: برای راهاندازی مرکز تروما در استان اعتباری معادل ۴۰ میلیارد تومان مورد نیاز است.