به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،روز گذشته و راس ساعت ۹ صبح بلیط فروشی دیدار پرسپولیس و السد قطر به صورت اینترنتی آغاز شد و طرفداران این تیم میتوانستند با مراجعه به این سامانه بلیط مورد نظر خود را برای حضور در استادیوم آزادی تهیه نمایند. اما بعد از گذشت دقایقی اندک و هجوم تعداد زیادی از هواداران سرخپوشان این سامانه از دسترس خارج شد.
بعد از چند ساعت مجددا سایت بلیط فروشی در دسترس قرار گرفت اما شاهد آن بودیم که تمامی بلیط های جایگاه و طبقه اول به فروش رسیده است و هواداران نمی توانستند برای حضور در این مکان ها بلیطی را تهیه نمایند. اما همان دیروز و با گذشت ساعاتی از آغاز بلیط فروشی شاهد بودیک که در صفحات مجازی بسیاری از کاربران به فروش بلیط از طریق به راه انداختن بازار سیاه اقدام نموده اند که البته این امر به نوبه خود و با توجه به سوابق طرفداران فوتبال ایران چندان امری بدیهی و عجیب نبود.
حتی در برخی از موارد بلیط جایگاه ویژه به رقم باورنکردنی 5 میلیون تومان رسیده بود. البته نکته عجیب تر در مصاحبه گرشاسبی مدیرعامل پرسپولیس بیان گردید که اظهار داشته حدود 250 هزار هوادار پرسپولیسی بلیط این دیدار را تهیه کرده و از آن ها مبلغ ورود به استادیوم از طریق اینترنت دریافت شده است. هرچند بسیاری از این هواداران اذعان داشته بودند که پول از حساب آن ها کم شده ولی بلیطی برای ورود به ورزشگاه برایشان در نظر گرفته نشده.
اینگونه اتفاقات در نظام پولی و بانکی ما و همچنین ثبت نام های اینترنتی و خریدهای از این دست کم رخ نداده است. کسر پول از حساب و به سرانجام نرسیدن تراکنش و یا خرید اتفاقی تقریبا معمول می باشد که بسته به نظام اینترنتی و بانکی ما است و نمی توان تعیین نمود که سامانه بلیط فروشی در آن دخل و تصرف داشته است. هرچند که مدت زمان بازگشت این مبالغ تا نهایت 72 ساعت پیش بینی شده است.
تیم کارشناسی ورزش 11 برای دستیابی به آخرین اخبار و ابهام زدایی درباره نحوه بلیط فروشی و اتفاقات پیش آمده با احسان مهدوی مدیر ارشد این سامانه بلیط فروشی تماسی حاصل فرمود تا به نتیجه نهایی در قبال این حاشیه ها برسد. بر اساس اظهارات عنوان شده مشخص گردید که عدد بیان شده 250 هزار نفر واقعی بوده است اما نه به عنوان بلیط خریداری شده بلکه به عنوان مراجعه کننده با سامانه برای خرید بلیط.
در ادامه احسان مهدوی عنوان داشت که مجموعا و حداکثر 60 هزار بلیط به9 فروش رسیده است و دیگر جایگاه های باقی مانده در اختیار باشگاه پرسپولیس و همچنین تماشاچیان السد قرار گرفته است که این امر نیز کاملا عادی می باشد. زیرا که تماشاگران حریف 10 درصد از ظرفیت استادیوم را در اختیار خواهند داشت و خود باشگاه میزبان نیز تعدادی بلیط را در اختیار اطرافیان خود و سازمان لیگ و یا حتی فدراسیون فوتبال قرار خواهد داد.
از سوی دیگر فروش فیزیکال تعداد کمی از سکوها نیز در روز برگزاری بازی انجام خواهد شد. پس بر این اساس نمی توان خرده چندانی به سامانه بلیط فروشی گرفت. هرچند که زیرساخت های اینگونه سامانه ها نباید به راحتی از دسترس کاربران خارج گردد.
در مورد قیمت فروش بلیط ها در فضای مجازی نیز باید اظهار داشت که عنوان این ارقام و خرید و فروش آن ها بسته به خود تماشاگران است زیرا که آن ها با رقم اعلام شده این بلیط ها را خریداری کرده اند و نمی توان هیچ ارگانی را در قیمت های نجومی مقصر دانست و خود طرفداران باید نسبت به چنین اتفاقات زشتی واکنش نشان دهند.
البته اینگونه بازی های را باید به عنوان حماسه ملی در نظر گرفت و حضور پر تعداد تماشاگران ایرانی می تواند صحنه هایی زیبا و مثال زدنی را در سطح فوتبال جهان برای ایران به ارمغان بیاورد ولی دست درازی دلالان بازارسیاه را به هر نحوی باید از بین برد و به تنبیه آن ها پرداخت. در واقع سوء استفاده از شور و اشتیاق دیوانه وار طرفداران از سوی برخی از افراد کاملا زشت و محکوم شده است و نباید با طناب پوسیده اینگونه افراد به ته چاهی بیافتیم که نه تنها خود شخص بلکه دیگر طرفداران مظلوم و حتی فوتبال را به نا کجا آباد خواهد رسانید.