امیر والی پیشکسوت جودو به خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت: ریاست کمیته فنی جودو، مسئولیت کوچکی نیست. برای جلوگیری از سوتفاهم و برای اینکه سلامت انتخابات مخدوش نشود آقای میقانی باید استعفا دهند.
والی ادامه داد: اینکه مسئول یک کمیته برداشته شود، قانون نیست اما چون آقای میقانی از این کمیته کاندیدا است از آنجایی که شرایط باید برای تمام کاندیداها یکسان باشد، بهتر است که استعفا دهند یعنی همانطور که دبیر فدراسیون استعفا می دهد و بعد کاندیدا می شود، شایسته است که رئیس کمیته فنی فدراسیون هم استعفا دهد تا حرف و حدیثی پیش نیاید.
والی پیشنهاد داد: برای اینکه سلامت انتخابات مخدوش نشود آقای میقانی استعفا دهند ضمن اینکه برای ایشان هم آرزوی موفقیت می کنیم.
امیروالی در ارتباط با کاندیداهایی که برای ریاست فدراسیون ثبت نام کرده اند هم گفت: کاندیداها صرفا نامزد ریاست فدراسیون و حتی رئیس شدن را نباید لحاظ کنند. ما جودویی ها با هم تعارف نداریم رئیس فدراسیون جودو باید کسی باشد که بتواند از پس هزینه های جودو بربیاید و امکانات فراهم کند.
این کهنه کار جودو یادآوری کرد: تیم های جودو هزینه های زیادی برای اعزام و شرکت در مسابقات مختلف به امکانات مالی زیادی نیاز دارند. من سوالم از آقایانی که کاندید شدند این است؛ آیا ارتباط هایی برای فراهم کردن امکانات مالی جودوکاران دارند؟ یا صرفا قصدتان این است که رئیس فدراسیون شوید بعد هم بگویید وزارت ورزش به من بودجه و امکانات نداد، نتوانستم موفق شوم.
والی تاکید کرد: اگر ما صرفا به امید وزارت ورزش باشیم که فاتحه کار جودو خوانده است. یکی از دلایل موفقیت آقای درخشان ارتباط هایی بود که داشت و توانست با مدیریت مناسب باعث احیای جودو شود. بنابراین من خواهش می کنم کاندیداها بیشتر مطالعه کنند و بدانند اگر قصد مدیریت فدراسیون دارند مسئولیت بزرگی را عهده دار می شوند. در یک موقعیت غیرقابل پیش بینی قرار نگیرند و باید جوابگوی جامعه جودو باشند در غیر در این صورت فقط جودو است که متضرر می شود.