ملت ایران با تمام فشارها، تحریمها و تهدیدات در آزمون صیانت و حمایت از نظام در اوج سن پختگی خوش درخشید و ثابت کرد که در هر شرایطی پای کارنظام است. امید است که مسئولین نیز در این شرایط ضرورت نقش وحدت آفرین خود را از یاد نبرند.
گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛داستان از ۲۲ بهمن امسال شروع شد، روزی که ۴۰ سال است وعده قرارجشن ملتی بزرگ به واسطه دستاوردی بزرگ است، اما امسال با حال و هوایی شاید متفاوتتر البته نه از جانب ملت... سالی که آمریکا با خروج از برجام به قول خود تحریم هایی فلج کننده وبی سابقه علیه ایران وضع میکند و مشاور امنیت ملی ترامپ وعده برگزاری جشن درخیابانهای تهران و در سالروز پیروزی انقلاب ایران را میدهد. همه این تهدیدات و تحریمها از یک طرف و شرایط سخت ملموس در جامعه از سوی دیگر قدری نگرانی حضورِشاید کم رنگ مردم را قوت میبخشد.
اما غافل از اینکه؛ مردم ایران هستند، برآن عهد که بستند... و بهمن ۴۰ سالگی نقطه پرفروغ تاریخ کشور میشود تا جائیکه حتی رسانههای آن ورآبی هم زبان به اعتراف میگشایند مثلا رویترز با انتشار بخشهایی از سخنرانی حسن روحانی در سالگرد پیروزی انقلاب گزارش داد: صدها هزار ایرانی با شعار "مرگ بر آمریکا" گذشت چهل سال از سقوط شاه را گرامی داشتند. رویترز همچنین ادامه میدهد: این تجمع بزرگ ایرانیها در حالی شکل گرفته است که آنها (مردم ایران) با افزایش قیمتها و تورم مواجه هستند. خبرگزاری فرانسه با اشاره به حضور گسترده مردم کشورمان در مراسم بزرگداشت پیروزی انقلاب میگوید: راهپیمایی امسال در ایران درحالی برگزار شد که روابط ایران و آمریکا در بدترین شرایط خود به دلیل خروج رئیس جمهور آمریکا از توافق هستهای با ایران قرار دارد و جمهوری اسلامی به دلیل تحریمهای آمریکا با چالشهای اقتصادی مواجه است.
این دستاورد ملت ایران تا جایی پیش میرودکه پیش بینی معاندین نظام نه تنها محقق نشد بلکه با نتیجه کاملا معکوس مواجه شد، تا جایی که دندان به دندان خاییدن آنها ترامپ را به فارسی حرف زدن انداخت و طی توئییتی که نشأت گرفته از عجز و ناکامی بود ۴۰ سال اقتدار ایران را زیرسوال برد. رئیس جمهور تازه به دوران رسیده آمریکا در توئیتی نوشت:
«۴۰ سال فساد. ۴۰ سال سرکوب. ۴۰ سال ترور. رژیم ایران فقط موجب چهل سال شکست شده است. مردم ایران که مدتهاست در رنجند شایسته آینده روشنتری هستند.».
اما در این بین محمد جواد ظریف وزیرخارجه کشورمان نیز در واکنشی به موقع پاسخی صریح و قاطع به این توئیت منتشر کردودر صفحه توئیتر خود نوشت:چهل سال شکست در پذیرش اینکه ایرانیها هرگز مطیع نخواهند شد. چهل سال شکست در تطبیق دادن سیاست آمریکا با واقعیت چهل سال شکست در بی ثبات کردن ایران از طریق خونریزی و پول خرج کردن. پس از چهل سال انتخابهای اشتباه وقت آن رسیده است که دونالد ترامپ در سیاست شکست خورده آمریکا بازنگری کند.
و ملت، ایستاده بر مدار اقتدار نظاره گر و پیروز اصلی این ماجرا هستند؛ در کشاکش این لذت که درشامگاه ۲۴ بهمن ماه یعنی تنها به فاصله ۲ روز از حماسه غرورآفرین مردم خبر حمله انتحاری تروریستهای تکفیری به اتوبوس مدافعان وطن در جاده خاش –زاهدان خاطرملت را مکدر میکند. حادثهای که در آن ۲۷ نفر از نیروهای خدوم سپاه پاسداران و مدافعین میهن جان خود را ازدست میدهند و دشمنان این ملک و میهن به خیال خام خود سعی میکنند شیرینی این پیروزی را در کام ملت تلخ کنند
یک روز پس از وقوع حمله انتحاری به اتوبوس حامل نیروهای سپاه پاسداران، مسئولان جمهوری اسلامی ایران درباره این حمله ابراز نظر میکنند.
رهبر معظّم انقلاب اسلامی در پیامی شهادت جمعی از پاسداران انقلاب اسلامی در حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان را تسلیت گفتند و خطاب به دستگاههای مسئول تأکید کردند با تمرکز بر این جنایت که ارتباط عاملان آن با سازمانهای جاسوسی برخی کشورها مسلّم است، موضوع را با جدیت دنبال کنند. معظم له پیگیری قصور احتمالی در این حادثه را نیز وظیفهی حتمی سپاه میدانند.
رئیس جمهور نیز عوامل محوری این حادثه را متوجه حامیان اصلی تروریسم در کاخ سفید وتل آویو و ایادی منطقهای آنان میداند که هم اقدامات مضحک و تصنعی برای ایران هراسی و هم ادعای مبارزه با تروریسم و امنیت آفرینی برای خاورمیانه را دارند؛ اما جان و مال مردم سراسر این منطقه، قربانی سوداگری تسلیحاتی آنان و دلارهای آلوده به خون مظلومان است
رئیس جمهور تاکیدمی کند: بی تردید آمران و تمام عوامل این اقدام وقیحانه و شوم، با تلاش و همت نیروهای پرتوان امنیتی و انتظامی کشور بزودی به سزای جنایت خود خواهند رسید.
محمد جواد ظریف هم در واکنش به این حادثه تروریستی و همزمانی آن با برگزاری نشست ضدایرانی ورشو در توئیتر به طرح این سوال پرداخت:
اینکه ایران درست در همان روز برگزاری سیرک ورشو هدف حمله تروریستی قرار میگیرد، تصادفی است؟ به خصوص وقتی که همتایان همان تروریستها از خیابانهای ورشو برای آن جشن به پا میکنند و با رباتهای توئیتر از آن حمایت میکنند. ظاهراً آمریکا همیشه اشتباهات یکسانی مرتکب میشود، اما انتظار دارد نتایج متفاوتی دریافت کند.
در همین روند وزیر کشور هم همزمانی این حمله انتحاری با نشست ورشو را تصادفی نمیداند و ادامه میدهد: دولتمردان آمریکایی "هیچ اعتقاد و التزامی" به موازین بینالمللی و حقوق بشر ندارند. رحمانی فضلی بر مسئولیت کشورهای همسایه تاکید کرده و خواستار اهتمام جدی دولت پاکستان بر پیگیری و حل و فصل نهایی حضور این تروریستها در خاک این کشور" میشود.
واکنشها به همین جا خلاصه نشد و سخنگوی وزارت خارجه نیز به این اقدام تروریستی واکنش نشان می دهدو ضمن محکوم کردن این اقدام غیرانسانی، میگوید: توسل این گروهک تروریستی که مورد حمایت نظامی، مالی و فکری برخی کشورهای منطقه نیز قرار دارد، به اینگونه جنایات غیرانسانی عزم دولت و ملت ایران را در ادامه راه مقابله با تروریسم در منطقه مصممتر از گذشته خواهد کرد و قطعا فرزندان جان بر کف نظامی و اطلاعاتی ملت ایران انتقام خون شهدای این حادثه را خواهند گرفت.
محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز با انتشار یک پست توییتری با اشاره تلویحی به سخنان همان روز مقام معظم رهبری از "گام دوم انقلاب" سخن گفته و عنوان کرده، ایران به مبارزه خود برای "استقرار عدالت علوی" در کل منطقه ادامه خواهد داد.
محمدرضا باهنر دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین وعضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در صفحه توئیتر خود با اشاره به تعداد شهدا وزخمیان حادثه اتوبوس سپاه مینویسد: عقده دشمنان ایران از حضور حماسی مردم در ٢٢ بهمن ماه اینگونه سر باز کرد. ٢٧ شهید و ١٣ جانباز از پاسداران وطن. اما تروریستها و اربابانشان بدانند که اینبار هم انتقام سختی خواهیم گرفت. روح شهدای حافظ مرزهای میهن شاد و یادشان گرامی باد.
کلیدواژه مشترک تمام این واکنشها عزم جدی بر انتقام و پیگیری عوامل مقصر در این حادثه است. اما در این بین توئیت مشاور آشنای رئیس جمهور با لحنی متفاوت داغی تازه بر دل خانوادهها و امت داغدار میگزارد او با ادبیاتی حاکی از بی تفاوت مینویسد «در دام چرخه باطل انتقام نخواهیم افتاد»!!!
این واکنش عجیب و البته متفاوت آشنا موجی از واکنشها را در در بین کاربران فضای مجازی به دنبال دارد.
کاربری با عنوان سایه نشین اینگونه سخنان را نشانه چراغ سبز به تروریستها و خیانت میداند و مینویسد:
کاربر دیگری با نام دونده تا این حدمهربانی و رافت با جنایتکارترین دشمنان را تعجب انگیز ارزیابی کرد. #ایران_قربانی_تروریسم
Mmd کاربردیگری است که ضمن اینکه سپاه را قربانی نفوذ میخواند با انتقاد از خط مشی آقای آشنا مینویسد:اگر این بمب در کنار خودرو یکی از اعضای هیئت وزیران منفجر میشد بازهم خواهان عدم گرفتاری در دام باطل انتقام بودید. یا فقط خون پاسداران رنگی ندارد.
رضا هداوند با انتشارهشتک #انتقام_ سخت آشنا را مخاطب قرار میدهد و مینویسد:
کاربری با نام مجید سوزوکی با انتشار تصویری جانسوز از لحظه مواجه فرزند چندماهه یک شهید با پیکربی جان پدر آقای مشاور را مخطاب قرار میدهد و میگوید:این لحظه چندآقای #آشنا؟
پس از این حجم از موج انتقادات جناب مشاور در چرخشی برای تلطیف گاف عجیبی که در توئیت قبل داده بود با انتقاد از عملکرد همسایگان ایران مینویسد: یا همسایگان به تعهدات خویش عمل میکنند یا آب به لانه موریانهها سرازیر خواهد شد امنیت یا برای هر دو یا برای هیچیک!
وچندی بعد هم در چرخشی ۱۸۰ درجهای نسبت به توئیت اول که مدعی بود در دام انتقام نخواهیم افتاد، مینویسد:تروریستها به زودی هزینه سنگینی پرداخت خواهند کرد.
همچنبن در ادامه برگزاری مراسم باشکوه تشییع و خاکسپاری پیکرهای مطهر پاسداران انقلاب اسلامی و مدافعین امنیت کشور و ملت که در جنایت اشقیای تروریستی در سیستان و بلوچستان به شهادت رسیده بودند، بار دیگر پیوند وثیق و ناگسستنی ملت عظیمالشأن و دشمن شناس ایران - به ویژه مردم شریف و شهیدپرور اصفهان - با ارزش ها و آرمان های اسلام ناب محمدی(ص) و تصویر درخشان و الهام بخش اراده و عزم راسخ آنان در تداوم خط و راه تاریخساز شهیدان را در معرض جهانیان قرار داد.
به هرحال آنچه در همیشه تاریخ پُرفروغ این مُلک و مملکت به چشم میخورده وتاریخ این مرزو بوم را متمایز و غیر قابل پیش بینی از انقلابهای مشابه یا کشورهای همجوار کرده است وحدت کلمه به عنوان رمز موفقیت بوده است و آنچه واضح است ملت ایران با تمام فشارها، تحریمها و تهدیدات در آزمون صیانت و حمایت از نظام در اوج سن پختگی خوش درخشیدو ثابت کرد که در هر شرایطی پای کارنظام است. امید است که مسئولین نیز در این شرایط ضرورت نقش وحدت آفرین خود را از یاد نبرند و بدانند روزی به خاطر تک تک کلمات این دیپلماسی توئیتری در محضر خداوند و پیشگاه ملت شریف ایران پاسخگو خواهند بود.
تفکرات این دولت همین هست شاید به زبان بگه اشتباه کردیم ولی دردل همان است که بود. وقتی وزیرشان برای فرار از جوابگویی استعفا میدهد و در حادثه تاسف بار قطار میگوید جای هیچگونه نگرانی نیست همه آنها بیمه بودند و با احساسات خانواده قربانیان بازی میکنند، بیشتراز این توقعی از این دولتی هانیست.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.