مدیرکل بهزیستی استان تهران گفت: با همکاری شهرداری ظرف ۲ ماه آینده، ۳ مرکز توانمندسازی معتادان متجاهر در تهران راهاندازی خواهد شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، داریوش بیاتنژاد در گردهمایی آموزشی و جشن پاکی ۵۰۰ خانواده بهبودیافته، گفت: ۴ پدیده در دنیا زنگ خطری است که سازمان ملل تأکید ویژهای بر آنها داشته است و اقدامات و برنامهریزی را در راستای همین موارد انجام داده که محیط زیست، فقر، مواد مخدر و هستهای از مواردی است که سازمان ملل از آنها بهعنوان خطر نام برده است.
مدیرکل بهزیستی استان تهران اضافه کرد: مواد مخدر و اعتیاد بهعنوان بیماری در دنیا معرفی شده است و در واقع این بیماری قابل درمان است و در تمام دنیا به فرایند درمان توجه میکنند و ایران نیز بین همه کشورها رتبه خوبی را در ارتباط با حوزه کاهش آسیب و مبارزه با مواد مخدر و همچنین فرایند درمان و پیشگیری دارد.
بیاتنژاد افزود: بنابراین وقتی پذیرفتیم اعتیاد یک بیماری است قاعدتاً راههای درمان این بیماری نیز وجود دارد و در این فرایند باید دولت، حاکمیت و نهاد خانواده کنار همدیگر قرار بگیرند. وی گفت: از افتخارات بهزیستی این است که در حوزه درمان اعتیاد گامهای مؤثری را برداشته است و علاوه بر این موضوع اقداماتی نیز از سوی سازمان بر حوزه پیشگیری انجام شده است و ما باید بتوانیم کانون خانواده را استحکام ببخشیم. مدیرکل بهزیستی استان تهران اضافه کرد: هماکنون بیش از ۴۰۱ مرکز در بخشهای مختلف از جمله درمان، پیشگیری و حوزه کاهش آسیب در حوزه اعتیاد در استان تهران فعالیت میکنند.
بیاتنژاد گفت: در سال گذشته بیش از ۱۳هزار معتاد متجاهر در مراکز سازمان بهزیستی پذیرش شدند و تحت درمان و مراقبت قرار گرفتند.
وی تصریح کرد: توجه به موضوع توانمندسازی و ایجاد اشتغال یکی دیگر از برنامههای سازمان بهزیستی محسوب میشود، که در همین ارتباط در سال گذشته بیش از ۳۲۰۰ فرصت شغلی ویژه مددجویان بهزیستی ایجاد شد که از این تعداد ۵۳۰ فرصت شغلی اختصاص به معتادان بهبودیافته شد.
مدیرکل بهزیستی استان تهران خاطرنشان کرد: طی برنامهریزی انجام شده و با همکاری شهرداری تهران و ظرف ۲ الی ۳ ماه آینده ۳ مرکز توانمندسازی در تهران فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.
بیاتنژاد همچنین راجع به معتادان بهبودیافته در مراکز ماده ۱۶ گفت: در همین زمینه نیز تمهیداتی برای توانمندسازی این افراد متناسب با استعدادهای آنها در نظر گرفته شده است.
وی همچنین به موضوع پیشگیری و آگاهسازی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از خدمات حوزه پیشگیری و آگاهسازی سازمان بهزیستی استفاده کردهاند.