در صورت جدایی ایرج عرب، محمد حسنانصاریفرد که مدیرعامل شده، جای او را در هیئتمدیره نیز میگیرد. کاشانی هم باید جای خود را به یک چهره اقتصادی دیگر بدهد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، برخی میگویند قانون بازنشستگی، همه حساب و کتابها را بههم ریخته است. این عده اعتقاد دارند باشگاه پرسپولیس با وجود علیاکبر طاهری، مدیریت نوین و رو به پیشرفت را تجربه کرد. طاهری، مدیری ریزبین، سختکوش و البته پرحاشیه بود که فعالیتهایش هرگز از یاد هواداران نمیرود. او با وجود شش هفته ناکامی، نسبت به قرارداد با برانکو پایبند ماند تا این مربی به یکباره با تیمش اوج بگیرد و موفقیتهای زیادی را رقم بزند.
طاهری همچنین توانست برای اولین بار، به جای ارتزاق از دولت، کانال اقتصادی جدیدی ترسیم کند و با یک اپراتور تلفن همراه عقد قرارداد کند تا درآمد پرسپولیس سه برابر شده و فعالیتهای اقتصادی باشگاه متفاوت شود. البته او به خاطر یکسری لجبازیها و عدم آشنایی با فضای فوتبال و رسانه، مجبور به ترک پرسپولیس شد، اما در این راه، قانون منع بهکارگیری بازنشستگان نیز بیتأثیر نبود. پس از جدایی طاهری، تغییرات در بدنه مدیریتی باشگاه با سرعت باورنکردنی شروع شد. تقریباً هر چند ماه، یک نفر میآمد و یک نفر دیگر میرفت. هیئتمدیره پس از جدایی طاهری، دو بار تغییر کرد و حالا برای سومین بار، باید انتظار ایجاد تغییرات را کشید.
بعد از اتفاقاتی که ایرج عرب در باشگاه پرسپولیس رقم زد، جای خود را به محمدحسن انصاریفرد داد. البته او هنوز قصدی برای استعفا از هیئتمدیره ندارد، اما از مدیرعاملی کنار رفت. از طرفی انصاریفرد مدیرعامل شده، ولی عضو هیئتمدیره نیست. وزیر ورزش منتظر بود تا اعضای شاکی هیئتمدیره استعفا بدهند و آن وقت تغییرات را با خیالی راحت آغاز کند، ولی هیچ یک، کنار نرفتند و اتفاقاً در اولین جلسه نیز حضور داشتند. در آن جلسه، بحث به تغییرات کشید و یکی از اعضا اعلام کرد به زودی وزیر ورزش، حداقل دو نفر را کنار میگذارد. منظور این فرد، ایرج عرب و جعفر کاشانی بود. عرب قرار است به زودی سمت مهمی در اداره کل ورزش و جوانان استان البرز بگیرد و کاشانی هنوز در بستر بیماری است. از این رو، شانس ادامه همکاری به دست نمیآورد.
در صورت جدایی عرب، انصاریفرد که مدیرعامل شده، جای او را در هیئتمدیره نیز میگیرد. کاشانی هم باید جای خود را به یک چهره اقتصادی دیگر بدهد. فردی که شاید از یک ارگان «دولتی» به باشگاه بیاید. این تغییرات، چهره پرسپولیس را عوض کرده و باعث ایجاد کانالهای کاری جدید در باشگاه میشود. موضوعی که وزارتخانه به خصوص قبل از طی شدن روند خصوصیسازی از آن دفاع میکند.
اما تغییر بعدی شاید دست وزیر را ببندد. طبق شنیدههای ما از یک منبع موثق، احتمال اینکه مهدی محمدنبی به عنوان دبیرکل جدید، دوباره به فدراسیون برگردد، قوت گرفته و حتی مذاکراتی با او انجام شده است. نبی عضو پرنفوذ هیئتمدیره بود که لابیهای گستردهای برای حفظ و جذب بازیکنان داشت و تخفیف بزرگی از گابریل کالدرون گرفت. همانطور که میدانید دوره دوم سرپرستی (شاید غیرقانونی) ابراهیم شکوری در پست دبیرکلی فدراسیون نیز به پایان رسیده و فدراسیون باید فردی که قانوناً توانایی کار در این پست را دارد، منصوب کند. به همین علت، نبی برای بازگشت به اتاق دبیرکلی، دوباره گزینه شده و اگر به فدراسیون برود، وزارتخانه مجبور به انتخاب فرد جایگزین برای او در هیئتمدیره پرسپولیس خواهد شد.
دو عضوی که قرار است در هیئتمدیره بمانند، علی رغبتی و مهرداد هاشمی هستند. البته این موضوع را همه میدانند که عرب و رغبتی با هم مشکلات عدیدهای دارند و حتی در جلسه اول هیئتمدیره با حضور انصاریفرد، یکدیگر را تحویل نگرفتند (!)، اما رفاقت صمیمانه رغبتی و هاشمی، آن دو را در هیئتمدیره نگه میدارد مگر اینکه خودشان قصد رفتن داشته باشند که البته بعید به نظر میرسد، چون اگر اینطور بود، هاشمی بعد از استعفای فروردین ماه، دیگر به جلسات برنمیگشت. او روز شنبه گذشته نیز در جلسه حاضر شد، اما به علت آنکه سه عضو دیگر یعنی نبی، عرب و کاشانی غایب بودند، جلسه لغو شد. به هر حال روزهای مهمی در انتظار هیئتمدیره باشگاه است، روزهایی که شاید یک انتخاب منجر به استعفای فرد دیگری در این هیئتمدیره شود!