به گزارش خبرگزاری دانشجو، محسن حاجیمیرزایی وزیر آموزش و پرورش در گفتوگوی تلویزیونی درباره شبکه آموزشی دانشآموز(شاد) اظهار کرد: ما با بزرگترین وقفه آموزشی مواجه شدیم و باید تدبیر میکردیم؛ در طول این مدت، صهم نگرانیهایی را خانوادهها و هم آقای رئیس جمهور داشتند و مکرر پیگیر بودند که باید برای آموزش دانشآموزان فکری شود.
وی اضافه کرد: خوشبختانه صدا و سیما به میدان آمد و کمک خیلی خوبی کرد و در عرض ۴،۵ روز بعد از تعطیلی، برنامههای آموزشی آغاز شد و همچنان ادامه دارد؛ ضمن اینکه معلمان به میدان آمدند و کارهای متنوعی انجام دادند و خلاقیتهای خیلی خوبی داشتند که جا دارد از آنها تشکر کنم.
حاجیمیرزایی ادامه داد: به دنبال فضای ایمن، اختصاصی و در مالکیت آموزش و پرورش بودیم؛ ضمن اینکه امکان نظارت برقرار باشد و بتوانیم مطمئن باشیم که محتوای آموزشی تدریس میشود و بر این اساس یک برنامه اختصاصی تحت عنوان «شاد» که شبکه آموزشی دانشآموزان است را طراحی کردیم که متعلق به آموزش و پرورش است و کارکرد آن شبیه به سایر پیامرسان های دیگر بوده و به سادگی انجام میشود؛ ضمن اینکه قابلیتهای بسیار متنوعی دارد که به تدریج با افزایش ظرفیت آن، اعلام میشود.
وی درباره ثبتنام دانشآموزان در این سایت گفت: از نیمه شعبان، ثبتنام دانشآموزان دبستانی آغاز شد و از دیروز ثبتنام دانشآموزان دبیرستانی شروع شد؛ بر اساس آخرین آمار، قریب ۸ میلیون نفر تاکنون ثبت نام کردند که ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار دانشآموز هستند که خودشان مستقیم ثبتنام کردند یا از طریق معلمان به سامانه پیوستند.
وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: یک و نیم میلیون گروه درسی تشکیل شده و ۵۱۰ هزار کلاس درس تاکنون تشکیل شده است؛ همچنین در طول ۳ روز گذشته بیش از ۱۵۰ میلیون پیام و ۶۰ میلیون فایل بین دانشآموزان و معلمان مبادله شده است.
وی در خصوص نیاز به اینترنت، تبلت و موبایل در شبکه شاد، اظهار کرد: شکل مطلوب، مدرسه است و هیچ چیزی جایگزین مدرسه نیست اما امروز که به دلایلی برای سلامت و محافظت از سلامت دانشآموزان از مدرسه فاصله گرفتیم باید روشهای مختلفی را تمرین کنیم؛ این طرح، کار بزرگی است که بیشترین پوشش را دارد ولی قطعاً ممکن است بخشی از دانشآموزان تحت پوشش قرار نگیرند؛ بر این اساس کماکان برنامه تلویزیونی موضوعیت خواهد داشت و حدود ۳ هزار راهبر آموزشی داریم که مراقبت لازم را به عمل خواهیم آورد.
حاجی میرزایی تصریح کرد: همه تلاشمان را میکنیم تا به تدریج اشکالاتی که پیشبینی میشود، رفع شود و یک تیم بسیار ورزیده فنی از دانشگاه شریف و وزارت ارتباطات، اپراتور اول و مرکز فناوری آموزش و پرورش دائما رصد میکنند و یک مرکز تلفن است که به تمام سؤالات پاسخ میدهد و اشکالات را برطرف میکند.
وی درباره گلایه معلمان درباره بارگذاری فایلها به سختی گفت: تعهدی که گروه فنی دارد این است که سرعت دانلود فیلم و ارسال اطلاعات از پیامرسانهای خارجی بالاتر و ارزانتر باشد بنابراین تمام تلاش ما این است که این اشکالات را برطرف کنیم و نیازمند این است که همه دانشآموزان و معلمان این کار را با جدیت دنبال کنند و کار آموزش وقفه پیدا نکند.
وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: به نظرم در کنار همه تهدید کرونا، یک اتفاق بسیار خوبی که افتاده است، درگبر شدن خانوادهها در امر آموزش فرزندان است؛ در واقع خانوادهها کنار کشیده بودند درو بار بر دوش آموزش و پرورش بود؛ در این برنامه هم برای امور پرورشی و تربیتی، هم برای انجمن اولیا و مربیان و امکان ارائه اطلاعات به والدین و هم تربیتبدنی و سلامت فکر کردیم و تلاشمان این است که به تدریج با افزایش ظرفیت آن، امکانات متنوعی ایجاد میشود و همه کسانی که میخواهند خدمات آموزشی در کشور ارائه کنند، از این بستر بزرگ ۱۴ میلیونی استفاده کنند.