شیوه نامه آزمونهای مجازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در اطلاعیهای اعلام شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شیوه نامه آزمونهای مجازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در اطلاعیهای اعلام شد.
کلیه ارزیابیهای دروس نظری نیمسال تحصیلی جاری در بازه زمانی ابلاغ شده در برنامه امتحانات ومنطبق با جدول زمانبندی و تاریخ از قبل تعیین شده برگزار میشود.
تبصره- چنانچه هریک از اساتید قبل از تاریخ اعلام شده در برنامه امتحانات، نسبت به ارزیابی تکوینی به صورت ارائه تکلیف و .. اقدام کرده باشند با تصویب شورای گروه آموزشی و دانشکدهها انجام ارزیابی پایان نیمسال تحصیلی الزامی نخواهد بود. این امر خصوصا در دورههای تحصیلات تکمیلی توصیه میگردد.
ارزیابی پایان نیمسال تحصیلی دروس نظری در مقاطع عمومی) UNDERGRADUATE (حتما به صورت الکترونیکی و بدون نیاز به حضور دانشجو برگزار گردد. بدیهی است اعضاء هیات علمی برای برگزاری آزمونهای الکترونیکی همزمان) SYNCHRONE (و غیر همزمان) ASYNCHRONE) میتوانند از امکانات فراهم شده بر روی سامانههای مختلف برگزاری آزمون الکترونیکی استفاده کنند.
لازم است دانشکدههای مختلف شیوه اجرایی آزمونها را به تمام دانشجویان اطلاع داده و تمهیدات و یا راهنمائیهای لازم را در خصوص چگونگی شرکت دانشجویان در این آزمونها ارائه کنند.
تمام تلاش مجموعه همکاران دانشگاه و وزارت متبوع در آماده سازی بسترهای فنی لازم برای برگزاری بدون اشکال آزمونهای پایان نیمسال تحصیلی دانشگاههای علوم پزشکی در جریان بوده و اطلاع رسانیهای لازم در این زمینه انجام خواهد شد.
در حال حاضر تلاش بر این است بستر لازم برای برگزاری آزمونها بر روی سامانههای نوید، فرادید، سجاب و سامانه مدیریت یادگیری دانشگاه و همچنین سامانه سما فراهم گردد. معاونین محترم آموزشی دانشکدهها در این خصوص و بر اساس آخرین پیشرفتهای حاصله در جریان تصمیمات اتخاذ شده قرار خواهند گرفت.
تمام تلاش همکاران مسئول در سطح دانشکدهها بایستی متمرکز بر تسهیل برگزاری آزمونها، همکاریهای کامل بین کارشناسان فن آوری اطلاعات دانشکدهها و ادارات آموزش و پاسخگویی به سوالات و ابهامات موجود چه از طرف دانشجویان و چه از طرف اعضاء هئیت علمی باشد.
وظایف دانشجویان:
1. ایجاد آمادگیهای لازم فنی و دانشی برای شرکت در آزمونهای الکترونیکی از طریق ابزارهای مناسب ودر دسترس از جمله رایانههای رومیزی و یا قابل حمل، تبلت و یا گوشیهای همراه و نیز امکان اتصال به شبکه اینترنت پر سرعت.
۲. جستجو و مطالعه آخرین اطلاع رسانیهای صورت گرفته از طرف دانشکدهها در خصوص برگزاری آزمونها و ارتباط با سایر دانشجویان و یا کارشناسان ادارات آموزش برای اطلاع از آخرین تصمیمات اتخاذ شده.
۳. اطلاع یافتن از آخرین به روز رسانیهای صورت گرفته در خصوص تاریخ و زمان برگزاری آزمونها با مراجعه به وبگاه دانشکده و دانشگاه..۴ برنامه ریزی برای شرکت به موقع در آزمونها برابر آخرین جدول زمانبندی ارائه شده.
.۵ ارائه و انجام تمام تکالیف تعیین شده از طرف اساتید در موعد زمانی تعیین شده..۶ ارائه راهنمایی و هم فکریهای لازم با سایر دانشجویان در خصوص برگزاری منظم آزمونهای پایان نیمسال تحصیلی..۷ استفاده از موتور جستجو گر کروم برای ورود به سامانه آزمون الکترونیکی.
تذکر مهم:
۱ در صورتی که به دلایل غیر مترقبه مانند قطع برق، قطع اتصال شبکه، ایرادات نرم افزاری و. امکان شرکت و یا ادامه شرکت در آزمون برای هر یک از دانشجویان مقدور نگردد ضروری است در اولین فرصت کمیتههای نظارت بر آزمون هر دانشکده موضوع را بررسی و ضمن ارائه گزارش فنی به شورای نظارت بر آزمون دانشگاه در این زمینه کسب تکلیف کنند. بدیهی است در صورت عدم اثبات بروز ایرادات فنی که مانع شرکت در آزمون گردد، در مورد دانشجویانی که در آزمونها شرکت نمی کنند برابر آئین نامههای آموزشی عدم شرکت در آزمون غیبت محسوب شده و برابر مقررات اقدام خواهد شد.
پس از گذشت ده دقیقه از زمان کل آزمون، امکان ورود به سامانه و شروع آزمون برای دانشجویانی که تاخیر نمود ه اند سلب خواهد شد. برای دانشجویانی که با تاخیر وارد آزمون شده اند، زمان اتمام آزمون اضافه نخواهد شد..۳ در صورت عدم شرکت دانشجو یا ناتمام ماندن آزمون به هر علتی، دانشجو میتواند درس را حذف کنند.
.۴ در صورت عدم تمایل دانشجو به حذف درس شرایط مربوط به بند ٣ امتحان مجدد فقط یک بار برای هر درس و فقط بصورت حضوری کتبی در صورت موافقت کمیته آزمون دانشکده مربوطه قابل اجرا خواهد بود.