امام بعد از ورود به تهران در مدرسه رفاه مستقر شدند. این مؤسسه را افرادی از جمله شهید محمدجواد باهنر، محمدعلی رجائی، سید محمد بهشتی، اکبر هاشمی رفسنجانی و برخی دیگر از شخصیتهای سیاسی و فرهنگی مخالف با دولت پهلوی تأسیس کردند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امام خمینی (ره) در روز ۱۲ بهمن با هواپیمای ایرفرانس وارد تهران شدند و مورد استقبال میلیونی مردم قرار گرفتند.
کمیته استقبال برای امام تشکیل شد و ریاست آن برعهده شهید مطهری و اطرافیان امام بود. این سفر تاریخی به وسیلهٔ هواپیمای بوئینگ ۷۴۷ شرکت ایرفرانس انجام گرفت.
سر خلبان پرواز «ژان موءی» بود و کمک خلبان «باتاوش» (فرانسوی الاصل) (به فرانسوی Bathylle، به انگلیسی Bathyllus) بود که دست در دست امام خمینی از هواپیما پیاده شد.
امام بعد از ورود به تهران در مدرسه رفاه مستقر شدند. این مؤسسه را افرادی از جمله شهید محمدجواد باهنر، محمدعلی رجائی، سید محمد بهشتی، اکبر هاشمی رفسنجانی و برخی دیگر از شخصیتهای سیاسی و فرهنگی مخالف با دولت پهلوی تأسیس کردند تا با عنوان کار فرهنگی، کارهای سیاسی نیز تحت پوشش آن انجام شود.
پس از ورود امام خمینی به کشور در ۱۲ بهمنماه، با نظر کمیته استقبال ایشان در مدرسه رفاه مستقر شدند. اما بنا به دلایلی، اندکی بعد، محل استقرار ایشان را به مدرسه علوی انتقال دادند. درباره این انتقال نظرات متفاوتی وجود دارد، عدهای کوچک بودن مدرسه رفاه را برای دیدارهای عمومی علت این امر میدانند و عدهای دلایل دیگری را در این رابطه عنوان میکنند.
شهید محلاتی کم بودن فضای مدرسه رفاه را علت اصلی انتقال امام به مدرسه علوی میداند و میگوید: «چند نفر از آقایان آمدند دیدند که مدرسه رفاه کوچک است، قرار بود آنجا ملاقات باشد، مردم هم صف کشیده بودند. دیدیم آنجا مناسب نیست، مرحوم شهید مطهری با آقای منتظری امام را سوار ماشین کردند و از جلوی صف و جمعیت هم گذشتند و مردم هم نفهمیدند و از آنجا آوردند مدرسه راهنمایی علوی که بزرگ بود. آنجا دیگر مقر امام شد برای آمد و شد مردم...».