به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد میرزابیگی افزود: هر سال بودجه ۱۰ هزار میلیارد تومانی برای اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری اختصاص خواهد یافت؛ شروع اجرای قانون را از چند روز قبل اعلام کردهاند و مقرر شده است که فعلاً کارانه فعلی را ضرب در ۲.۲ کنند و مبلغ حاصله را به صورت علی الحساب به پرستاران پرداخت کنند.
وی اظهار داشت: الان شاهد این اتفاق هستیم که وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی مبلغی را در اختیار پرستاران قرار میدهند و قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری، تمام زیرساختهای لازم و توصیههای رهبری و بودجه موردنیاز برای اجرای کامل را دارد.
میرزابیگی تصریح کرد: کای پرستاری و ارزش نسبی خدمات پرستاری (سیاست به کارگیری کا)، دو آییننامه در وزارت بهداشت دولت قبلی و یک آیین نامه در دولت فعلی در شورای عالی بیمه سلامت به تصویب رسیده است و رئیس جمهور نیز آن را اعلام و ابلاغ کردهاند.
رئیس سازمان نظام پرستاری گفت: اکنون پرستاران بابت قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری ۱۰ هزار میلیارد تومان از وزارت بهداشت و بیمهها طلب دارند که تا پایان سال باید دریافت شود.
میرزابیگی تأکید کرد: اگر تا پایان سال ۱۰ هزارمیلیارد تومان به پرستاران برسد شروع خوبی است، اما اگر قرار باشد که این هزینهها پرداخت نشود و یا روسای دانشگاههای علوم پزشکی با این آیین نامهها و دستورالعملها به درستی و بادقت برخورد نکنند جای گلهمندی وجود دارد، زیرا جامعه پرستاری متوجه نمیشود که پولی که دریافت میکند از کجاست.
وی ادامه داد: هر سال بودجه ۱۰ هزار میلیارد تومانی برای اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری اختصاص خواهد یافت؛ شروع اجرای قانون را از چند روز قبل اعلام کردهاند و مقرر شده است که فعلاً کارانه فعلی را ضرب در ۲.۲ کنند و مبلغ حاصله را به صورت علی الحساب به پرستاران پرداخت کنند.
میرزابیگی خاطرنشان کرد: ۱۷ هزار نفر تمدید طرحی وجود دارد که پیگیر مسائل آنها هستیم و اخبار مربوطه را در آینده اعلام خواهیم کرد.