به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، کارلوس کیروش در نشست خبری امروز خود قبل از مسابقه با ولز درباره موضوعات مختلفی به گفتگو پرداخت. او در بخشی از صحبت هایش امروز درباره مردم ایران سخن گفت که این بخش به طور کامل توسط مترجم همزمان سالن ترجمه نشد.
در بخشی از نشست خبری خبرنگار به کیروش گفت: «شما چند ماهی است که تحت شدیدترین فشار رسانهای هستید و من به احترام شما ایستاده سوالم را میپرسم. جام جهانی بهترین فرصت برای معرفی کشورهاست، اما این فرصت توسط برخی رسانهها از ایران دریغ شده. اگر بخواهید از این فرصت استفاده کنید که فرهنگ مردم ایران را به مردم دنیا معرفی کنید چه میگویید؟»
کی روش پاسخ این پرسش را اینگونه داد: «بیش از سه هزار سال احترام به تاریخ ایران بزرگ. نمیدانم شما این شانس و افتخار را در زندگی داشتهاید که از شهرهای زیبای ایران مانند شیراز و مکانهایی مانند پرسپولیس بازدید کنید یا خیر. این اماکن واقعا زیبا و تاریخی و جذاب هستند. همینطور از بعد فرهنگی مباحث زیادی وجود دارد که شما میتوانید در ایران متوجه آن شوید و فرهنگ ایران واقعا فوق العاده است.»
او افزود: «البته من کشورهای زیادی را دیدهام. کشورها و مردمان زیادی را در جهان دیدهام و چیزی که درباره مردم ایران میتوانم بگویم دقیقا همانند مطلبی است که وقتی در پرتغال، انگلیس، اسپانیا، چین، آفریقای جنوبی یا ایالات متحده آمریکا بودهام و دیدهام در ایران هم دیده ام. من در ایران لبخند را دیدم، اشک ریختن را دیدهام. آنها عاشق پایکوبیاند. آنها عاشق فوتبال هستند. مردم را در ترافیک خیابانها میدیدم که بچه هایشان را به مدرسه میبرند. تحصیل بچهها را در مدارس دیدهام. این چیزی است که من میتوانم راجع به مردم ایران بگویم؛ مردمی مودب، محترم، تحصیلکرده. آنها همینطور عاشق فوتبال هستند.»
سرمربی تیم ملی ایران همچنین گفت: «چیزی که برای من به عنوان یک شهروند ساده جهانی عجیب است این است که شما از این دست سوالها با در نظر گرفتن اینکه تمامی کشورها مشکلات خود را دارند از مربیان دیگر و تیمهای ملی دیگر نمیپرسید. ولی اگر میخواهید بدانید باید بگویم مردم ایران مردمی سر به زیر، ساده و تحصیل کرده هستند. من از سال ۲۰۱۱ که به ایران رفتم شاهد این بودم که پسران من عشق زیادی به فوتبال دارند و عاشق فوتبال بازی کردن هستند و هدف من به عنوان مربی آنها این است که این فرصت را به آنها بدهم که برای کشورشان بازی کنند، ولی وقتی تلاش میشود که این طور به نظر بیاید که آنها تنها اشخاصی هستند که باید پاسخگوی همه مشکلات بشری جهان باشند فکر کنم شما موافق باشید که منصفانه نیست.»
انتهای پیام/