سهراب آزاد در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو درباره شرایط مسابقات تیم ملی سپک تاکرا در مسابقات جهانی گفت: هرساله مسابقات سپک تاکرا در بانکوک برگزار میشود در دو دیویژن A و برتر که حدودا 25 الی 35 تیم در آن حضور دارند که امسال حدود بیست و پنج کشور و چهارصد ورزشکار در این رقابتها شرکت کردند و باهم به رقابت پرداختند.
آزاد درباره خروجی جلسه با فدراسیون جهانی گفت: دو جلسه مهم برگزار شد یکی از آنها جلسه کنگره جهانی بود که درباره بحث تجهیزات و امکانات و کشورهایی که جدیدا عضو سپک تاکرا میشوند و یا چه کشورهایی را میتوان راه اندازی کرد که از این ورزش بهره ببرند، ایران بحث توسعه سپک تاکرا در آسیای میانه و غرب آسیا را دارد که تمام توپها و نتهایی که ازسپک تاکرا به ایران میاوریم یک سریها بین کشورهای دیگر تقسیم میکنیم.
وی اظهار کرد: حضورعربستان سعودی برای اولین بار در این دوره از مسابقات بود که با تیم آقایان به همراه مربی تایلندی آمده بودند و حضور کشورهای عمان و عربستان در سپک تاکرا برای ما مهم بود
او ادامه داد: دومین جلسه درباره بازیهای میکس بود که در ایران غیرقابل برگزاری است اما طرحش داده شد که در چهارتا رشته دو الی چهار نفره تیمی مسابقات میکس برگزار شود که قرار شد آقایان و خانمها با هم یار شوند و بازی کنند، هیچ مشکلی وجود ندارد که یک تیم از ایران یک بازیکن آقا داشته باشد که همبازی او خانم باشد. بنابراین در مسابقات بعدی که در تایلند برگزار میشود پیشنهاد ها داده شد تا اجرایی شود.
رئیس انجمن سپک تاکرا بیان کرد: ما با تیم کامل در بخش آقایان و تیم شش نفره بانوان وارد مسابقات جهانی شدیم که شش ورزشکار خانم و یک مربی و یک سرپرست داشتیم. که در سه بخش مسابقات دو مدال برنز در دیویژن A آوردیم. در دیویژن پریمیر یا برتر سطح مسابقات بسیار بالاتر است و کشورهای صاحب سبک سپک تاکرا در آنجا حضور دارند و حضور ما در این رقابتها همیشه با شکست مواجه شده و فقط در یک صورت میتوان با این کشورها رقابت کرد که یک برنامه یکساله با مربی خارجی داشته باشیم که در پریمیر توان مسابقه دادن داشته باشیم. دو برنز مشترک در بخش خانمها داشتیم و در بخش آقایان یکی از برنامههای اصلیما تیم زیر بیست و سه سال بود که همراهمان شانزده ورزشکار در این مسابقات بودند یک تیم پنج نفره زیر بیست و یک سال داشتیم که بعد از تایلند و میانمار سوم شدند که برای اولین بار در تاریخمان بود و توانستیم هفت مدال در این سری از مسابقات کسب کنیم که دوتا برای بانوان و پنج تا برای آقایان بود.
سهراب آزاد اظهار کرد: ما یه انجمنی هستیم زیر نظر انجمن های ورزشی و اگر بخواهیم دوام ، رشد و حرفی برای گفتن داشته باشیم باید فدراسیون یا بودجه اختصاصی داشته باشیم وگرنه به غیر از این فایدهای ندارد. در بخش خانمهاهم قول چهارمی را به کمیته ملی المپیک دادهایم ولی هیچ نتیجهای تا به اینجا نگرفهایم اما اگر اردویی برگزار شود که مربی خوب بالاسر بازیکنان قرار گیرد و برنامه بدنسازی داشته باشند میتوانند آمادگی جسمانی خودشان را بالا ببرند و مدال کسب کنند.
او در آخر بیان کرد: در جلسه فدراسیون جهانی به بنده و علی فولادی راد دبیر انجمن سپک تاکرا سرتیفیکیت در کنگره جهانی داده شد که بسیار برای کشور خوب است که دو ایرانی در بازیهای آسیایی به عنوان هیئت ژوری حضور داشته باشند. در برنامههای آیندهما دو الی سه تا مسابقات داریم و قول رقابتهای زیر بیست و سه سال به عنوان میزبان دادهایم که اگر شد در اردیبهشت سال 1403 با کمک وزارت ورزش و فدراسیونهای انجمن ورزش در کیش رقابتها را ساحلی برگزار کنیم و میزبان خوبی برای مسابقات آسیایی باشیم.
انتهای پیام/