به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، غفور کارگری در حاشیه ضیافت سده المپیک اظهار داشت: این مراسم یکی از برنامههایی بود که جایش خیلی خالی بود. یادآوری پیشکسوتان، بنیانگذاران و ترویج و گسترش دهندگان ورزش کشور یک وظیفه است که بر روی دوش همه افراد متعلق به ورزش است. کمیته ملی المپیک در این رابطه حُسن فکر و حُسن تدبیری خوبی انجام داد. اولاً باعث شد قهرمانان کهن دور هم جمع شوند و تجدید خاطره شود و برای تقویت روحیه این عزیزان نیز خیلی خوب بود.
وی تصریح کرد: ثانیاً یک درسی بود که از بزرگان و پیشکسوتان تجلیل کنیم و ثالثاً مطالبی که در این همایش برگزار شد، آموزش دهنده، خط دهنده و حتی تکان دهنده بود که چه کسانی و با چه سختیهایی و بدون هیچگونه توقع و چشمداشت مادی برای ورزش کشور، اعتلای نام ایران و اهتزاز پرچم کشور ایران زحمت کشیدند و تلاش کردند.
رئیس کمیته ملی پارالمپیک تاکید کرد: در بخشی از این همایش حتی متاثر شدم. زمانی که محمد نصیری از نقش یک خانم در پرورشگاه به عنوان مادر یاد کرد. خانمی که به او کمک کرده است تا بتواند در زمینه ورزش و وزنهبرداری تلاش کند و تبدیل به یک بزرگمرد و قهرمانان نامآور کشور شود؛ آنجا متاثر شدم.
کارگری در خصوص جهان پهلوان تختی عنوان کرد: جهان پهلوان تختی به معنی واقعی کلمه و بدون هیچ حرفی پهلوان است و در زمینه مردمداری یک الگو است، در زمینه اخلاق و تواضع یک اسوه است و در زمینه دیانت، وابستگی و مقید به مباحث دینی یکی از نمونهها است و برای ورزشکاران یک پهلوان به تمام معنا است. همه ورزشکاران باید به ایشان اقتدا کنند و از ایشان درس و الهام بگیرند.
انتهای پیام/