به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، علیرضا دبیر در حاشیه افتتاح سالن شهید شاعری گفت: این سالن چهارمین پایگاه قهرمانی شهر تهران است که شهرداری تهران دراختیار ما قرار داد و ما بازسازیاش کردیم. تمام قهرمانان جهان و المپیکمان را هم پای کار میآوریم که کشتی تهران را تمرین بدهند. خواهش کردیم در منطقه ۱۷ غلامرضا محمدی بیاید. این دویست و هفتادوهفت مین سالن کشتی است که افتتاح کردیم، اما باید هزار و هفتصدمی باشد، خیلی کم است. کار ما ساخت و ساز نیست، ردیف ما در فدراسیون کشتی اردو و اعزام است، اما نمیتوانیم به این مسئله بیتفاوت باشیم.
وی بهره برداری این سالن را دراختیار فدراسیون کشتی عنوان کرد و ادامه داد: ما هم کلا این کار را به قهرمانانمان سپردیم. کار ما باشگاهداری نیست، باید هدایت کنیم و قهرمانان جهان و المپیک بهتر از ما بلدند اداره کنند. محلههایی هم هست که از اینجا قهرمانان بزرگی درمیآیند.
دبیر درباره اینکه آیا فدراسیون کشتی استعدادیاب هم دارد؟، گفت: هر استانی برای خودش دارد، انستیتوی ما ۳۳ استان را میآورد و مسئول آموزش آنها را آموزش میدهد. ما نمیرسیم به کل شهرها برویم، اما خود استانها بهتر میتوانند این کار را انجام دهند. هیئت تهران هم این کار را دنبال میکند.
رئیس فدراسیون کشتی گفت: آرزوی موفقیت برای تیم ملی فوتبال کشورمان دارم و امیدوارم همینطور محکم پیش بروند. همیشه گفتم ما این فرهنگ را باید بگذاریم کنار که چرا به آن دادی، به ما ندادی، این حرف خوبی نیست. باور کنید به فوتبالیستها هم دادند کمشان هست. آنها هم حقشان بیشتر از این حرفهاست. آنها هم برادران ما هستند. مهم این است ما هم بگیریم. این حرف بدی است که چرا به آنها دادید، ما هم تلاش کنیم بگیریم. ما هم نامهای به هیئت دولت و جناب رئیسجمهوری نوشتیم، من هیچ وقت اسم خودم را نمیدهم این جور وقتها، چه دوران قهرمانی و چه بعدش، برای این چیزها ورزش نکردم. وظیفه من است برای بچههای تیم ملی هر کاری میتوانم انجام دهم، چون مسئول کشتی هستم. شنیدم فدراسیونهای دیگر هم نوشتند، هر چه خیر است. هرچقدر به ورزشکار جماعت برسند خوب است، انشاءالله ورزشکار هم در چارچوب باشد. کمشان هم هست.
دبیر درباره پاداش المپیکیها گفت: من با وزیر در اینباره صحبت کردم. یک عددی مد نظرشان بود، خواهش کردم برای طلای المپیک کمتر از ۲۰-۲۵ میلیارد در نظر نگیرند. چیزی نیست. طرف ۱۰-۱۲ سال برای طلای المپیک زحمت کشیده، یک نفر طلای المپیک گرفته، ۱۲ سال زحمت کشیده که به آن برسد. سرجمع ۳-۴ یا ۵ مدال همه رشتهها با هم میگیرند، نهایتا میشود ۱۰۰ میلیارد تومان، رقمی نیست. من پیشنهادم ۲۵ میلیارد تومان بود. به وزیر محترم هم گفتم. این چیزی نیست، ولی انگیزه میدهد. ما خودمان هم بعد از عید اعلام میکنیم که چقدر به قهرمانان کشتی خودمان میدهیم.
وی ادامه داد: دیدم برخی از قهرمانان صحبت کردند و گفتند کشتی در المپیک ۲-۳ طلا میگیرد خواهشم این است از این حرفهای غیرکارشناسی نزنید. کلا کشتی آزاد بعد از انقلاب سه طلا گرفته، حالا کمیل قاسمی هم هست میشود چهار تا، چطور قرار است در یک المپیک ۲-۳ طلا بگیریم؟ کشتی آزاد و فرنگی یک طلا بگیریم هم خیلی هنر کردند. ما خیلی مشکلات داریم، ضرب خورده داریم. خواهش میکنم حرفهای من را نگذارید ببرند، ضد انقلاب حرف من را میبرد، سه تا جبهه هستند که با من مشکل دارند و با هم میکس شدند و حرف من را میبرند و من را میزنند، حرف من این است بار کشتی را زیاد نکنید. تیم کشتی میخواهد لذت ببرد در المپیک کشتی بگیرد، تلاشش را میکند. هرچه در کمیته المپیک گفتند پیشبینیات را بنویس، من ننوشتم. ما میخواهیم بچههایمان از تمرین و کشتی گرفتن برای مردمشان لذت ببرند. هیچ باری هم روی هیچ رشتهای نگذارند. من این دوران را خودم گذراندم و میدانم بار روی ورزشکار چقدر سنگین است. باراضافه روی دوش بچهها نگذارید.
رئیس فدراسیون کشتی در مورد وضعیت حسن یزدانی نیز گفت: حسن آقا روز پنجشنبه با هم صحبت کردیم، او عمل کرده و فعلا دامنه حرکتش هنوز کم است. نمیدانم اردیبهشت یا آخر فروردین یا اوایل فروردین بتواند روی تشک بیاید. خواهشم این است بار روی دوش کسی نگذارید. یک سری آدمها اظهارنظراتی میکنند آدم خندهاش میگیرد. با تیلور کشتی دارد هی یک چیز میگویند. حریفش هم خوب است، تیلور میآید از کشتی لذت ببرد، اما همه سر حسن آقا میریزیم که باید طلا بگیری و بار روی دوشش میگذاریم. قبلا هم گفتم عمل او سنگین بوده و خواهشم از همه این است، میدانم چطور بار را کم کنم، هم پیشکسوتان و هم قهرمانان خودشان میدانند المپیک کشتی گرفتن چقدر سخت است، مگر طلا فروشی است که همینطور ۳ طلا بگیرند. واقعا اینطور نیست. مردم و رسانه کمک کنند بار روانی تیم را زیاد نکنیم.
انتهای پیام/