خانمحمدی رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو _ زهره عرب زاده، اظهار کرد: رویکرد اساسی دولت سیزدهم بازدید میدانی از مسائل و مشکلات مناطق است. سفرهای استانی رئیس جمهور هم مهمترین رکن این هدف است.
وی ادامه داد: سفرهای میدانی و دستورات مصوب در آنها یک اتفاق بزرگ را رقم زده است. در دولت سیزدهم تقریبا ۶ هزارو هفتصد پروژه و طرح عمرانی با ظرفیت حدود ۳۱ هزار کلاس درس احداث شده است.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور افزود: حضور و مشارکت خیرین در عرصه مدرسه یکی از مسائل مهم است و حدود ۵۰ درصد ساخت مدارس با مشارکت خیرین انجام میشود. هرکدام از خیرین به عشق ایران و دانش آموزان فعالیت میکنند.
خان محمدی مطرح کرد: اگر مدارس کشور از نظر فیزیکی استاندارد نباشد، یادگیری به شدت کاهش مییابد. دانش اموزان در یک محیط امن میتوانند آموزش ببینند و در حل مسائل بزرگ حضور مردم بسیار مهم است.
وی تصریح کرد: در هر اتفاقی خیرین مدرسه ساز اولین حضور را داشته و کمک میکنند. مهر امسال بسیار ماندگار شد. حدود ۱۰ هزار کلاس درس در مناطق باتراکم و کم برخوردار توسط رئیس جمهور تحویل دانش آموزان شد.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در رابطه با این موضوع که آیا مدارس تهران در بازسازی محروم مانده یا خیر؛ گفت: سرانه میانگین بازسازی مدارس کشور با همه مشکلات در سال ۵۷ حدود یک و نیم متر مربع بوده است در حالی که امروزه با رشد ۳۰۰ درصد دانش آموزی به ۵.۲۲ درصد رسیده است.
خان محمدی ادامه داد: در تهران و مخصوصا در حاشیه شهر به واسطه مهاجرت، خشکسالی و موقعیتهای کاری و شغلی شاهد چرخش و تغییر جمعت مدارس هستیم. عمده مشکلات ما در حاشیه شهر تهران است. رئیس جمهور با سفر به بهارستان، رباط کریم، شهریار و ... اعداد خوبی را مصوب کرد. در سفر استانی رئیس جمهور ۲۵۰۰ میلیارد تومان مصوب شد.
وی تصریح کرد: مدارس کانکسی بیشتردر مناطق کم برخوردار وجود دارند. اولویت ما ساماندهی مدارس کانکسی با بیش از ۱۰ دانش آموز است. ۱۰۷۳ مدرسه شناسایی شده که ۳۶۰ مدرسه در مهر امسال ساماندهی شدند و ۷۰۰ مدرسه نیز تا پایان سال ساماندهی خواهند شد.