به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو ، امیر حسنزاده در نشست بررسی مسائل شرکت مس شهید باهنر با حضور خداييان ، رییس سازمان بازرسی کل کشور، پرورش نیروی انسانی ماهر با استفاده از ظرفیت دانشگاهی و آموزش فنیوحرفهای را راهکار موثر تامین نیروی انسانی ماهر صنعت ومعدن عنوان کرد.
وی با اعلام آغاز آموزش نیروی انسانی ماهر مورد نیاز از طریق دانشگاهها ومراکز آموزش فنیوحرفهای ای کرمان افزود: به واحدهای صنعتی و معدنی استان اعلام شده تا نیازهای خود برای آموزش و تأمین نیروی ماهر اطلاع دهند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان اعلام کرد: با وجود ظرفیتهای بینظیری که در کرمان بهعنوان بزرگترین استان کشور داریم، این محرومیتها حق استان ما نیست.
وی گفت: خداوند نعمتهایی مانند مس را به ما داده است، اما ۲۰۰ سال بهرهبرداری از این معادن را بدون اکتشاف جدید داریم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان به چشمانداز تولید یک میلیون تن کاتد مس در کشور اشاره کرد و تصریح کرد: این برنامهریزی خوبیاست، اما باوجود ابزار و ماشینآلات موجود بهنظر میرسد، شعاری بیش نیست.
وی با تأکید بر لزوم بهروزرسانی دستگاهها و ماشینآلات معدنی برای تحقق هدف گذاری تولید یک میلیون تن کاتد مس گفت: تولید کاتد بهتنهایی نمیتواند تأثیر چندانی داشته باشد و باید ایجاد صنایع پاییندستی برای حداقل ۵۰۰ تن کاتد انجام شود.
حسن زاده با اشاره به اینکه مجموعههای صنایع پاییندستی مانند مس شهید باهنر فقط با ۳۰ درصد ظرفیت کار میکنند، عنوان کرد: با ایجاد صنایع پاییندستی برای کاتد مس میتوان موجب افزایش ظرفیت بنگاههای صنعتی و ایجاد اشتغال گام برداشت و رویای من این است که صنایع پاییندستی از مس سرچشمه تا مس باهنر ایجاد کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان همچنین با اشاره مشکلات بر سر راه مس شهید باهنر کرمان در بحث سهامداری از ارائه ۲ پیشنهاد به شرکت ملی مس برای رفع این مسائل خبر داد.