به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر قالیباف در صحن علنی مجلس گفت: "قطع گاز و برق برای کشور تاثیر منفی داشت. کار ریشهای این است که بهینهسازی را اساس کار قرار بدهیم. "
رئیس مجلس شورای اسلامی در صحن علنی افزود: "کمیسیون انرژی مجلس یک گزارش جامعی درباره قطعی گاز و برق تهیه کند. موضوع قطع گاز و برق برای کشور هم در بعد اقتصادی هم در بعد آرامش جامعه تاثیر منفی داشت. "
وی ادامه داد: "مدارس نمیدانستند فردا هستند یا نیستند، آنلاین هستند یا اینکه سر کلاس میروند. بخشهای اقتصادی یک وقت گاز قطع بود، یک وقت برق قطع بود. "
قالیباف اضافه کرد: "کار ریشهای این است که ما ماده ۴۶ برنامه هفتم را در بحث بهینهسازی اساس کار قرار بدهیم و از همین سال و ماههای پیش رو این کار را اجرایی کنیم که در تابستان و در زمستان سال آینده این مشکل را نداشته باشیم. "
وی در پایان گفت: "آقای پاکنژاد! دوستان در خصوص واگذاری قیر و جابجایی قیمتها گلهمند هستند؛ خواهش میکنم عنایت کنید. "