به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، قاسم احمدیلاشکی با اشاره به جایگاه رفیع خبرنگاران، اظهار کرد: اصحاب رسانه و خبر باید خودشان این جایگاه و منزلت را ارتقا ببخشند.
وی با تأکید بر اینکه همه انسانها نسبت بههم حق و تکلیف دارند، تصریح کرد: خبرنگاران باید از حقوقشان که نخستین آن احترام است تا جایی که میتوانند دفاع کنند.
نایب رئیس فراکسیون مطبوعات، رسانه ملی و پایگاههای خبری مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کار خبرنگاری بسیار مقدس است، خاطرنشان کرد: خبرنگاران با توجه به اینکه حلقه وصل بین مردم و مسؤولان هستند بنابراین یک قلم آنها میتواند به نیروی انتظامی در برقراری نظم و قانون کمک کرده، وضعیت بازار را بهبود ببخشد یا حتی میتواند مشاوری برای شورای شهر، بخش و روستا محسوب شود.
وی با تأکید بر اینکه انتقاد در بسیاری از مواقع خوب نیز هست، بیان کرد: انتقاد باید سازنده و بهجا باشد زیرا انتقاد با تخریب متفاوت بوده و این منصفانه نیست که زحمات دولت را نادیده بگیریم و یک ضعف کوچک را بزرگ کرد.
احمدیلاشکی با اشاره به اینکه خبرنگاران نقش وحدتآفرینی داشته و باید بین مردم و مسؤولان آشتی ایجاد کنند، یادآور شد: امام خمینی (ره) نیز در وصایای خود از اتحاد و وحدت سخنها گفتند و با توجه به اینکه امروز به اندازه کافی دشمن داشته و بدعهدی آمریکا را میبینیم، به سهولت میتوان به این مسأله پی برد که چرا امام لقب شیطان بزرگ را به او داد.
وی با بیان اینکه رسانهها باید کمکحال دولت بوده و به این امر واقف باشند که تخریب دولت همان تخریب نطام و کشور است، افزود: انتقادات باید سازنده بوده و یک خبرنگار با شجاعت و شفافیت در گفتار قلمها را بهسمتی ببرد که گرهگشا بوده و نقش مشاور را برای مردم ایفا کند.
نایب رئیس فراکسیون مطبوعات، رسانه ملی و پایگاههای خبری مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه امروز بیکاری بلای جان کشور است و باید دنبال راهکار برای رفع این مشکلات بود، تصریح کرد: مسأله حقوقهای نجومی که این روزها مطرح است باید در کنار بقیه مسائل دیده شود و انتقادهای نوشته شده سازنده باشد.
وی با اشاره به اینکه 29 اردیبهشت ماه سال 96 زمان انتخابات ریاست جمهوری است، بیان کرد: برخی از افراد از امروز قلمها را در دست گرفتند و در حقیقت از خدااندیشی بهدور افتادهاند.
احمدیلاشکی رقابت را امری بدیهی در تمام عرصهها دانست و اظهار کرد: اینکه از امروز ابزارها را برای تخریب استفاده کنیم درست نیست و کسی نیز منکر انتقاد بهدولت ومجلس نیست اما این انتقادات باید توسط قلمی که پاک و عاری از دروغ بوده نوشته شود و در کنار خود ارائه راهکار را نیز بههمراه بیاورد.
وی با بیان اینکه قلم باید در جهت حل مشکلات مردم استفاده شود، گفت: پایگاههای خبری نیز میتوانند کارهای خوبی انجام دهند اما الزاماً باید شناسنامهدار شده و با ساماندهی شدن بتواند در مسیر درست قدم بردارد.
نایب رئیس فراکسیون مطبوعات، رسانه ملی و پایگاههای خبری مجلس شورای اسلامی از تشکیل این فراسیون در مجلس شورای اسلامی با انتخاب 60 عضو خبر داد و گفت: این فراکسیون با سه کمیته رسانه ملی، مطبوعات و پایگاههای خبری تشکیل شد و اگر قرار است مطبوعات، رسانهها و پایگاههای خبری را در قانون برنامه ششم توسعه ببینیم آماده دریافت نظرات در این حوزهها هستیم.
منبع: فارس