به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در ۲۴ ساعت گذشته حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه بیشتر متمرکز بر جبالیا در شمال این باریکه، دیر البلح در مرکز و رفح در جنوب این باریکه بوده است.
طبق آمارهای اعلام شده توسط وزارت بهداشت فلسطین در غزه شمار شهدای جنگ تا این لحظه به ۳۵ هزار و ۵۶۲ نفر و شمار مجروحان نیز به ۷۹ هزار و ۶۵۲ نفر رسیده است.
بیش از ۱۵ هزار و ۱۰۰ نفر از شهدا کودک و بیش از ۱۰ هزار نفر نیز زن هستند. زنان و کودکان ۷۲ درصد مجموع قربانیان این جنگ را تشکیل میدهند.
اوضاع انسانی در نوار غزه در سایه بسته بودن گذرگاههای این باریکه به ویژه گذرگاه رفح که توسط صهیونیستها اشغال شده، هر لحظه بدتر میشود.
کمکهای بشردوستانه یا وارد غزه نمیشود یا به طور بسیار ناچیزی انجام میشود. سازمان ملل اعلام کرده طی دو هفته اخیر بیش از ۴۰ درصد مردم غزه مجددا آواره شدند.
براساس آمارهای بین المللی از ۳۶ بیمارستان موجود در نوار غزه، طی جنگ اخیر ۳۱ بیمارستان به طور کلی یا جزئی تخریب شده است.
این در حالی است که مذاکرات آتش بس و مبادله اسرا نیز به بن بست رسیده و فعلا تحرکی در جریان نیست.
گفتنی است ارتش رژیم صهیونیستی در ۲۲۸ روز تجاوز و جنگ وحشیانه علیه نوار غزه، جز ارتکاب جنایات جنگی علیه ملت فلسطین هیچ دستاورد ملموسی نداشته و با دستان خالی مجبور شده از بسیاری مناطق در نبرد زمینی غزه عقب نشینی کند. تداوم حملات موشکی از نوار غزه به سوی شهرکهای اطراف اراضی اشغالی در روزهای اخیر نیز صهیونیستها را از تداوم حفظ قدرت مقاومت فلسطین با وجود بیش از هفت ماه جنگ گسترده، شوکه و حیرت زده کرده است.