به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، سيد محمدحسيني، در نخستين همايش علمي روش شناسي تحقيق در رهبري و مديريت اسلامي كه 20 خردادماه با حضور استادان و پژوهشگران كشور در دانشكده مديريت دانشگاه تهران برگزار شد، درباره وضعيت كنوني مديريت اسلامي در ايران گفت: بعد از پيروزي انقلاب اسلامي حركتي آغاز شد و در كنار آن دانشمندان تحقيقاتي را در اين خصوص انجام دادند كه در حال حاضر و در دولت نهم مديريت اسلامي شتاب بيشتري به خود گرفته است به طوري كه هم اكنون 200 رشته ميان رشته اي را در وزارت علوم در اين رابطه تعريف كرده ايم كه اغلب در حوزه علوم اسلامي هستند.
وي اظهار داشت: ما در نظام اسلامي نمي توانيم تنها به شيوه هاي غربي و وارداتي متكي باشيم و كپي برداري كنيم بلكه بايد ديدگاه هاي اسلامي هم در فرهنگ اصيل ما مطرح شود.
رئيس دانشگاه پيام نور تصريح كرد: در حال حاضر مديريت اسلامي تا كارشناسي ارشد وجود دارد كه به زودي در سطح دكترا نيز تدريس خواهد شد.
حسيني افزود: براي آشنايي بيشتر جامعه با مديريت اسلامي برپايي چنين همايش هاي خودجوشي مي تواند بسيار موثر باشد و همگان بايد به پذيرند كه از نگاه اسلامي به مسائل نگاه كنند.
وي افزود: انتظار ما از جامعه دانشگاهي اين است كه منتظر ابلاغ نباشند و خود به برگزاري اينگونه همايش ها اقدام كنند.
رئيس دانشگاه پيام نور در خصوص اينكه آيا مديريت اسلامي فرهنگ سازي شده يا خير گفت: در اين ارتباط بخشي به دانشگاه ها مربوط مي شود كه نيروسازي و كادرسازي كند اما بخش ديگر آن به جامعه باز مي گردد يعني ساز و كاري هم بايد در ارگان ها ايجاد شود كه هم در انتخاب مدير وقت و هم به كار مديران نظارت شود.
در ادامه اين مراسم دكتر سيد رضا سيد جواد، رئيس دانشكده مديريت دانشگاه تهران طي سخناني به چشم انداز مقام جامعه علمي كشور اشاره كرد و اظهار داشت: از زماني كه مردم به نظام اسلامي راي مثبت دادند، چشم انداز مديريت اسلامي تعيين شد و آن را رقم زدند به گونه اي كه اين چشم انداز امروزه به وضوح قابل رويت و دريافت است.
وي يادآور شد: در نظام جمهوري اسلامي تكليف ما توسط رهبران ديني ما رقم خورده است و اين در حالي است كه ما بايد به دنبال مباني باشيم و در اين عرصه جامعه اسلامي به وضوح آشكار است.
دكتر حسن عابدي جعفري، مسئول هيات علمي مروجان رهبري و مديريت در اسلام و عضو هيات علمي دانشكده مديريت دانشگاه تهران نيز در اين مراسم اظهار داشت: اين همايش با هدف بررسي روش هاي تحقيق در رهبري و مديريت اسلامي برگزار شده است.
وي افزود: مي دانيم كه روش تحقيق يعني روش توليد يك علم، بنابراين تكنولوژي توليد علم مديريت اسلامي كه همان روش تحقيق در مديريت اسلامي است در اين همايش مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
دكتر جعفري در پايان خاطرنشان كرد: نشست هاي تخصصي ديگري در موضوعات تخصصي مديريت اسلامي در سطح ملي و همين طور برگزاري همايش بين المللي براي مديريت اسلامي را در آينده نزديك پيش بيني كرده ايم./انتهاي پيام/