به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، ابراهيم محمودزاده در گفتگو با خبر نيمروزي شبکه اول سيما افزود : اکنون فناوري فضايي از جمله ساخت ماهواره ، کنترل آن و ساخت پرتاب گرها را در اختيار داريم و امروز با استفاده از تجربه هاي گذشته ،به صورت حرفه اي براي حضور در فضا گام برمي داريم.
وي با اشاره به مشخصات ماهواره اميد که سال گذشته به فضا پرتاب شد گفت: اين ماهواره 27 کيلوگرم وزن داشت، سه ماه در فضا ماند و فقط مخابراتي بود در حالي که ماهواره طلوع که امروز رو نمايي شد مي تواند سه سال در فضا بماند، 100 کيلوگرم وزن دارد و در مداري به ارتفاع 500 کيلومتر از سطح زمين قرار گيرد.
محمودزاده با بيان اينکه ماهواره طلوع ، فناوري ها و قابليت هاي جديدي در مقايسه با ماهواره اميد دارد اضافه کرد: امروز از موتور پرتابگري که مي تواند اين ماهواره را در ارتفاع 500 کيلومتري قرار دهد ، رونمايي شد.
مديرعامل شرکت صنايع الکترونيک ايران قرار دادن موجود زنده به وسيله کاوشگر سه در جو را از ديگر دستاوردهاي علمي جديد کشور بيان و اضافه کرد: دستاورد ديگر در عرصه فناوريهاي فضايي، ايجاد مرکز پردازش تصويرهاي فضايي و تجزيه و تحليل اين تصاويراست.
وي گفت: طرح شبيه سازي محيطي واقعي براي آزمايش ماهواره ها نيز از ديگر دستاوردهاي صنعت فضايي کشوراست.
محمود زاده افزود: از همه ظرفيت ها دراين زمينه استفاده شده است و بخش هاي مختلف کشور در دستيابي به اين فناوري ها همکاري فوق العاده اي داشته اند.
مديرعامل شرکت صنايع الکترونيک ايران گفت: با اين دستاوردها زمينه حضور در فضا فراهم شده و آزمون و خطا در اين زمينه براي ما به حداقل رسيده است./انتهاي پيام/