محمود احمدی نژاد امروز در نشست خبری خود به سوالات اصحاب رسانه در موضوعات مختلف پاسخ داد.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محمود احمدی نژاد امروز در نشست خبری خود به سوالات اصحاب رسانه در موضوعات مختلف پاسخ داد.
نشست عدم تعهدها ادبيات جديدي را در جهان توليد كرد
احمدينژاد در نشست خبري خود با رسانههاي داخلي وخارجي ضمن خير مقدم به حاضران وسپاسگزاري از خدا براي حضور در اين نشست خبري گفت: هر چند اين نشست با يك فاصله زماني انجام شد اما خدا را براي حضور در بين شما شكر ميكنيم.
وي در ابتداي سخنان خود با اشاره به شرايط ايران و جهان گفت: جهان در آستانه تحولات بزرگ بشري قرار دارد .
احمدی نژاد با بيان اينكه جامعه بشري از يك دورهاي آماده ورود به دورهاي ديگر است گفت: مناقشات سياسي و جهاني دست خوش تحولات اساسي است و جهان به سمت نظم جديدي در حال حركت است.
وي با بيان اينكه به نقش ملت ايران در اين تحولات و برقراري نظم انساني مهم است گفت: ملت ايران هزار سال است كه با پاكي و تكيه بر عدالت به دنبال برابر انسانها و برپايي عدالت بوده است.
رئیس جمهور با بيان اينكه ملت ايران به دنبال عزت براي همه كشور بوده است گفت: البته براي رسيدن به اين آرزوهاي بزرگ گامهاي بلندي بايد برداشته شود.
احمدي نژاد ادامه داد: ما براي رسيدن به پيشرفت بايد بر ارزش هاي ذاتي خودتكيه زنيم افزود: در اين مسير نيازمند سرعت هستيم و البته هر روز اخباري از پيشرفتهاي ملت ايران منتشر ميشود و ما خود را براي رسيدن به مسير آماده مي كنيم.
رئيس جمهور كشورمان به وجود دو اتفاق مهم طي روزهاي گذشته در جهان اشاره كرد و گفت: برگزاري اجلاس عدم تعهدها در تهران كه اتفاق بينظيري بود حدود 120 كشور جهان را براي تغيير درجهان و برقراري نظم عادلانه در جهان كنار هم قرار داد و ادبيات جديدي توليد شد كه از اين به بعد زمينه و بستري براي ملتها در برقرار نظم جديد به حساب ميآيد.
وي به برگزاري اجلاس مجمع عمومي نيز اشاره كرد و گفت: در اين حادثه نيز نمايندگان ملت ايران با سرافرازي حضور پيدا كردند و ديدگاههاي ملت ايران را در اين اجلاس به گوش جهانيان رساندند.
نوسانات ارز ناشی از سیاست های اقتصادی دولت نیست
احمدي نژاد در نشست خبري خود با حضور خبرنگاران داخلي و خارجي در حال برگزاري است افزود: معلوم است كه بايد تعريف جديد از انسان و ارتباطات بينالمللي ارائه شود كه ايران نيز درآن پيشگام است البته در اين زمينه مشكلاتي را شاهديم.
رئيس جمهور ادامه داد: بدخواهان نه تنها امروز بلكه 33 سال است كه به طور مستقيم در برابر ملت ايران قرار گرفتهاند و در هر مقطعي از زمان به بهانههاي گوناگون فشارهاي را به ملت ايران وارد ميكنند تا علاوه بر تسلط و چپاول منابع ملت ايران از پيشرفت آن جلوگيري كنند كه البته بايد گفت اين اقدامات مقطعي است.
احمدي نژاد در ادامه با اشاره به اين اقدامات و تأثيرات آن بر ملت ايران گفت: البته من مطمئن هستم كه ملت با عزت و سرافراز ايران از همه چالشها عبور ميكند و راه پيشرفت خود را هوشمندي، دقت و سرعت ادامه خواهند داد.
رئيس قوه مجريه كشورمان در ادامه اين نشست در پاسخ به اولين سوال خبرنگاران در مورد نوسات ارزي منشأ آن و آخرين اقدامات دولت گفت: نوسانات متعلق به امروز نيست بلكه مدتي است كه بازار دچار نوسانات است اما امروز تشديد شده است.
وي با طرح اين پرسش كه مسئله ارز ناشي از كجاست و چرا سال گذشته در همين زمان اين صحبتها مطرح نميشد ادامه داد: علت اين نواسانات مشخص است دو عامل دست به دست هم دادند تا فشار بر ملت ايران افزايش يابد.
رئيس جمهور كشورمان با تقسيم اين دو عامل و عوامل بيروني و دروني اظهار داشت: دشمن اعلام كرده است كه ايران را تحريم كرده در بخش اول خريد نفت از ايران را تحريم كرد و بايد دانست بخش قابل توجهي ارزي ايران از فروش نفت تأمين ميشود.
وي ادامه داد: در مرحله دوم كه بدتر از تحريم فروش نفت است مبادلات بانكي را تحريم كرد تا درآمد نفت قابل جابهجايي نباشد.
احمدي نژاد تأكيد كرد: دشمن همه توان خود را براي اعمال اين تحريم بسيج كرد و درحال تلاش است و بايد گفت: اين اقدامات يك جنگ پنهان بوده كه در سطح جهان پراكنده و گسترده و سنگين است.
وي با اشاره به اقدامات تيم اقتصادي دولت گفت: همكاران ما در بانك مركزي و نهادهاي مربوطه تلاش ميكنند و راههاي را پيدا ميكنند اما دشمن نيز به مقابله ميپردازد و نمي گذارد آنان موفق شوند.
رئيس قوه مجريه در ادامه گفت: البته آنها ميتوانند مقداري از فروش نفت را كاهش ميدهند كه البته ما آن را جبران ميكنيم ولي اين يك نبرد است و دشمن تصور كرده است كه تصميمات جديدي را هم مي تواند اتخاذ كند.
احمدي نژاد با اشاره به عامل دوم و عامل دروني گفت: در اين راستا اقداماتي كه از داخل انجام ميشود نيز موثر است از جمله آنها اقدامات عملي در بازار ارز و تبليغات رواني عليه ملت است كه با كمك دمشن سازماندهي شده است.
وي افزود: البته همه ميدانند تجارت خارجي سهم بالايي در بازار ايراني ندارد اما آثار رواني آن در كشور بالاست.
رئيس جمهور ادامه داد: اما هميشه آنان به نوعي بازار داخلي را به قيمت بيروني و واردات مربوط ميكنند كه اين قضيه مربوط به امروز نيست بلكه بيش 50 سال است كه شاهد اين مسئله هستيم.
احمدي نژاد با طرح اين سوال كه آيا واقعا امسال ارزي را كه بانك مركزي تزريق كرده جوابگوي نياز كشور نيست گفت: پاسخ اين سوال منفي است آمار واردات مقدار جزئي كم شده براي مقايسه ميتوان گفت: كه در شش ماهه اول سال 90 ميزان واردات كشور 17 ميليون 840 هزار تن و در شش ماهه اول امسال 19 ميليون 121 هزار تن بوده است اما ما در اين مسئله با كاهش ارزش مواجه بوديم.
وي ادامه داد:سال گذشته 22 و نيم ميليارد دلار و امسال 26 و نيم ميليارد دلار واردات داشتيم.
رئيس قوه مجريه افزود: بنابراين 10 درصد كالا كم شده كه در نيمه دوم سال جبران خواهد شد و بانك مركزي ارز همه را تأمين كرده اما باز هم بايد گفت: اين مشكلات ناشي از يك نبرد است.
احمدي نژاد در ادامه با طرح سوال ديگري مبني بر اينكه اين نواسانات به خاطر مشكلات اقتصادي و به دليل سياستهاي اقتصادي دولت است بيان داشت: خير جواب اين سوالها نيز منفي است در يك روز صبح تا بعدازظهر چه اتفاق اقتصادي رخ ميدهد و كدام شرايط اقتصادي تغيير ميكند.
وي با بيان اينكه بانك مركزي و ستاد تنظيم تمامي نيازهاي كشور را در ده اولويت تقسيم كردند افزود: اولويت اول و دوم مربوط به مواد غذايي و دارو و امثال اينهاست كه ارز 1226 به آنها تعلق گرفته است و بقيه اولويتها نيز از ارز ساير دارندگان تشكيل ميشود.
رئيس جمهور ادامه داد: در اين راستا همكاران ما مركز مبادلات ارزي را هم تأسيس كردند و هر كسي هم كه ارز ميخواهد ميتواند به آنجا مراجعه كند و همينطور هر كسي كه نياز به ارز براي واردات و صادرات دارد به اينجا مراجعه ميكنند.
احمدي نژاد تاكيد كرد: در اينجا تنها ارز مسافرتي مي ماند كه بانك مركزي چگونگي تأمين آن را اعلام كرده است.
برخی با تصمیمی که خود گرفتهاند دولت را متهم میکنند
احمدي نژاد در نشست خبري با حضور خبرنگاران داخلي و خارجي گفت: واردات امسال از نظر وزني افزايش يافته و پارسال 5/22 ميليارد دلار واردات داشتيم در حالي كه امسال وارداتي 5/26 ميليارد دلار رسيده است.
وي افزود:پارسال واردات به صورت آزاد انجام ميشد و كالاهاي غيرضروري نيز وارد كشور ميشد البته امسال هم آزاد است.
احمدي نژاد تاكيد كرد: نوسانات اخير به معناي نداشتن مشكلات داخلي نيست و بانك مركزي بيشترين فشار را تحمل ميكند و فشار رواني و رفتار اقتصادي حلقههاي يك برنامهاند.
وي با انتقاد از مصاحبههاي برخي افراد و زير سئوال بردن برنامههاي دولت را مورد نقد قرار داد و افزود: چطور زماني كه موفقيتي حاصل ميشود حتي در يك مسابقه ورزشي همه شريك هستند اما پس از پديد آمدن مشكلي به دولت هجوم ميآورند.
رئيس جمهور با اشاره به اينكه اينجا، جاي تصفيه حساب سياسي نيست، تاكيد كرد: كسي كه ميداند پولها چطور جابهجا ميشود و نفت چطور به فروش ميرسد، دولت را زير سئوال ميبرد.
وي در ادامه تاكيد كرد: برخی با تصميمي كه خود گرفتند و تحميل كردند حال دولت را مورد هجوم قرار ميدهند و ملت ايران در شرايط اقتصادي و مسائل آن غلبه خواهد كرد.
احمدي نژاد با بيان اينكه دشمن دروغ ميگويد تحريم فشار بر دولتهاست، اضافه كرد: تحريم فشار بر ملتها است.
وي افزود: هيچ دليل اقتصادي براي نوسانات تند نيست بلكه اين يك جنگ رواني است البته بايد گفت كارها و تصميماتي در اين زمينه انجام شده است.
احمدي نژاد با توصيه به برخي افراد ادامه داد: به عدهاي قليلي از مردم توصيه مي كنم كه آرامش داشته باشند.
رئيس جمهور به مركز مبادلات ارزي اشاره كرد و گفت: مركز مبادلات ارزي در جلسه نمايندگان سه قوه به تصويب رسيده است تا نظمي به بازار ارز داده شود و به اين شكل نباشد ارزي كه از طريق بانك مركزي ارائه ميشود به كجا ميرود.
رئيس جمهور در ادامه اضافه كرد: تا زماني كه دارو مورد نياز است بانك مركزي نبايد براي واردات ارز بدهد و بايد در نوبت قرار گيرد.
وي بار ديگر به فشار رواني و فشار دشمن در مسائل اقتصادي اشاره كرد و گفت:دشمن در جنگ رواني پيش آمده است و البته اگر فرض كنيم مبادلات خارجي نيز قطع شود سهمي در اقتصاد ايران ندارد.
احمدي نژاد افزود: آن چيزي كه مربوط به هزينههاي دولت است سبب كاهش سهم نفت در بودجه شده است.
انتقاد تند رئیس جمهور از اظهارات لاریجانی درباره اقتصاد
وي در ادامه در پاسخ به سئوالي در خصوص واكنش ايران در اظهارات اخير مسئولان آمريكايي مبني بر تشديد فشارها و تحريمهاي خود عليه ملت ايران گفت: واكنش ما معلوم است ما در كنار ملت ايرانيم و از همه حقوق تماميت ملت ايران دفاع ميكنيم.
وي با بيان اينكه تحريم روش شكست خوردهاي است، گفت: آنها قبلاً هم اين مسئله را تجربه كردهاند و علاقهمندند باز هم تجربه كنند اشكالي ندارد تجربه كنند.
احمدي نژاد در پاسخ به سئوال خبرنگار يكي از شبكههاي خبري چين كه از وي پرسيد با توجه به تهديدات نتانياهو آيا ايران خود را در خطر جنگ و رويارويي با آمريكا و اسرائيل احساس مي كند، گفت: اين نظمي كه دنيا در آن قرار دارد و مديريت جهاني فعلي آن به اين گونه است كه برخي به خود اجازه ميدهند كه ديگران را تهديد كنند.
رئيس جمهور با بيان اينكه بايد مديريت جهان اصلاح شود، گفت: اينگونه نبايد باشد كه چهارنفر تصميم بگيرند كشوري را تهديد و يا به آن حمله كنند.
احمدي نژاد با بيان اينكه تكليف ايران در برابر اينگونه مسائل روشن است، گفت: ملت ايران هيچ گاه مهاجم نبوده است و هرگز حمله نكرده است ما مدافع خيلي خوبي است و هميشه توانسته است از خود دفاع كند.
وي با بيان اينكه پاسخهاي دفاعي ايران هميشه پشيمانكننده بوده است، گفت: ايران كشوري نيست كه با چهار ترقه و تير و تركش تكان بخورد، كشوري با اين تمدن عظيم و اين ريشههاي عميق به اين راحتي از پا در نميآيد.
احمدي نژاد ضمن انتقاد به مديريت حاكم بر جهان گفت: اين چه مديريتي است در دنيا كه اجازه ميدهد كشوري يا فردي ديگران را تهديد كند.
وي با بيان اينكه من فكر ميكنم آنها بيش از اينكه به فكر حمله به ايران باشند هنوز در مُد جنگ رواني هستند و متاسفانه برخي نيز در در داخل آن را رله ميكنند.
وي با بيان اينكه ما يك ملت بزرگيم و با هم زندگي ميكنيم البته اين به اين معني نيست كه ما اشتباه نداريم.
احمدي نژاد هم اشتباه دارد و نقاط ضعف داريم اما هيچگاه از تلاش و حركت كوتاهي نكرديم.
وي ادامه داد: من فكر ميكنم حاكميت آمريكا به اين نتيجه رسيده است كه بايد دست و پاي صهيونيستهاي تندرو را جمع كند و ميخواهند آنها را مهار و كنترل كنند.
وي با بيان اينكه آنها به دنبال ماجراجويي هستند و جنگ با ايران را ماجراجويي و خريد فرصت ميدانند، گفت: آنها خيال ميكنند اگر به ايران حمله كنند اين فرصت براي آنها مهيا خواهد شد.
وي افزود: اما آنها نميدانند هر چه ماجراجويي كنند آينده خود را به خطر انداختهاند.
وي در پاسخ به سئوال خبرنگار ايرنا كه از او در خصوص التهاب بازار ارز و انتظار دولت از دستگاههاي امنيتي در اين خصوص گفت: اولاً همراهي كنند و با تصميمات خود مسئولان مربوطه را كمك كنند.
احمدی نژاد با بيان اينكه يكي از مسئولان امنيتي اعلام كرده است كه 22 نفر از سرحلقههاي اخلالگر را شناسايي كرده است، گفت: من نميتوانم در اين زمينه كاري كنم و اميدواريم آنها نيز به وظيفه خود عمل كنند و اين نابساماني از بين برود.
وي در پاسخ به سئوال ديگر اين خبرنگار در خصوص اظهار اخير لاريجاني مبني بر بياثر بودن تحريمهاي خارجي بر اختلالات اخير بازار اقتصادي ايران با خنده پاسخ داد: حتماً تصميمات ايشان اثر دارد كه تحريم اثر ندارد.
وي ادامه داد: ايشان كه ميدانند دولت چگونه حسابهاي خود را جابهجا ميكند و وضعيت خريد و مسائل نفت چگونه است.
وي افزود: من اين سخنان ايشان را در يك خبرگزاري وابسته به يكي از نهادهاي امنيتي خواندم و متاسفم كه ايشان در گفتوگو با يك خبرگزاري وابسته به يكي از ارگانهاي نظامي كه بايد بيطرف باشد اين سخنان را مطرح كرده است.
شرايط گفتوگو با آمريكا مهيا نيست / عدهای همراه با خارج فریاد میزنند دولت نمیتواند کشور را اداره کند
احمدي نژاد عصر امروز در ادامه نشست خيري خود گفت: هدفمندي يارانهها دو كلمه است وآن اين است كه از جيب مصرف كننده ميگيريم و به مصرف كننده ميدهيم.
وي افزود: بالا رفتن نقدينگي به دليل يارانهها نيست در حالي كه اول دولت قبل تا آخر دولت قبل نقدينگي هشت برابر شده و در اين دولت نقدينگي 4 برابر افزايش يافته است.
وي تاكيد كرد: آنها نميدانند نقدينگي نسبت است نه مطلق و به صورت درصدي بالا ميرود و آن درصد است كه تأثير دارد.
رئيس جمهوردر ادامه به اقتصاد چين اشاره و تصريح كرد: در چين كه اقتصادش 5 الي 6 برابر ماست 5 درصد نقدينگي برابر با 30 درصد نقدينگي ماست.
وي با انتقاد مجدد از منتقدين هدفمندي يارانهها ادامه داد: آنها همراه با خارجيها فرياد ميزنند كه دولت ناتوان است و نميتواند كشور را اداره كند و بايد تأكيد كنم هدفمندي ربطي به بالا رفتن نقدينگي ندارد.
رئيس جمهور اظهار داشت: آنها كه از بالا رفتن نقدينگي ايراد ميگيرند خود تصويب ميكنند كه پرداخت معوقات بانكي 5 سال به عقب بيفتد و ما منطق آن را نميفهميم.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر ارتباط تحريمها بر نقدينگي و همچنين مذاكره با امريكا گفت: بايد شرايط مذاكره پيش بيايد و در حال حاضر فكر نميكنم شرايط مذاكره با امريكا مهيا باشد.
وي با اشاره به اينكه در عرصه بين الملل اصل بر گفتوگوست در شرايط احترام و عادلانه است تأكيد كرد: اگر كساني فكر ميكنند ميتوانند با فشار بر ايران كشور را پاي گفتوگو بياورند حتما اشتباه كرده و بايد رفتار خود را اصلاح كنند.
احمدي نژاد با بيان اينكه حلقههاي طراحي دشمن وسيعتر از دلار و ارز است افزود: آنها به دنبال كارهاي ديگر هم هستند و به همين دليل منافقين را از ليست گروهكهاي تروريستي خارج كردهاند.
وي به اظهار نظر سابق خود اشاره كرد و گفت: من قبلا هم در خصوص خروج منافقين توسط امريكا از ليست گروهكهاي تروريستي اشاره كردند و در پاسخ به سوال گفتند: اگر راستش را بخواهيد خوشحالم كه منافقين را از ليست تروريستي خارج كردند و احمدي نژاد هيچ وقت دروغ نميگويد.
رئيس جمهور با بيان اينكه به شكل رسمي قطعا اين اقدام را محكوم ميكنيم ادامه داد: امريكاييها با ابزار گروهي كه منفور مردم هستند و محبوبترين رئيس جمهور و نخستوزير را شهيد كردند كاري از پيش نمي برند.
وي ادامه داد: شايد آنان هم مثل برخي دوستان ما قدرت تحليل خود را از دست دادهاند.
احمدينژاد ادامه داد: در مورد مذاكره با امريكا و صحبتهايش در سازمان ملل گفت: جملهاي صادر ميشود و زماني كه به اين طرف دنيا برسد به صد طريق تغيير ميِيابد.
وي ادامه داد: خبرنگاري پرسيد آيا با امريكاگفتوگو ميكنيد و هيچ عاقلي نميگويد من اهل گفتوگو نيستم چرا كه اصل بر رابطه و گفتوگوست مگر استثنايي داشته باشد مثل رژيم صهيونيستي.
وي به پاسخ خود به خبرنگار خارجي اشاره كرد و گفت: من گفتم در شرايط عادلانه و احترام آميز گفتوگو ميكنيم چرا كه كسي در ايران مخالف گفتوگو نيست اما شرايط گفتوگو نيز مهم است.
وي تاكيد كرد: شرايط گفتوگو به اين ترتيب است كه حقوق ملت را به رسميت شناخته، رفتارشان را اصلاح كرده و در شرايط برابر قرار گيرند.
رئيس جمهور با انتقاد از كشورهاي امريكا گفت: آنها چماق به دست گرفته و ميگويند گفتوگو كن و اين زشت است درحالي كه ملت ايران صاحب تمدن است اما آنها در تاريخ مشخص نيست چه زماني پيدا شدند.
اتهامات روزنامه شرق بايد در دادگاه رسيدگي شود/ اندازه نتانیاهو همان کشیدن نقاشی است
احمدي نژاد در ادامه نشست خبري خود در پاسخ به سئوالي در خصوص تصميمگيريهاي مستقل قوه قضائيه و آزادي بيان در مطبوعات و رفتار صورت گرفته در مقابل روزنامه شرق گفت: مشي دولت در هفت سال گذشته روشن بوده است و دولت آزادانهترين رفتار را داشته است البته بايد توجه كنيم كه ما به آزادي مطبوعات پايبنديم.
وي افزود: رفتار وزير ارشاد اشتباه بوده اما ارزشهاي دفاع مقدس براي همه مهم است و بايد به آن احترام گذاشته شود، البته اتهام وارد شده به روزنامه اثبات نشده و بايد در دادگاه مورد بررسي قرار گيرد و كسي نميتواند برداشت شخصي خود را در اين خصوص اعمال كند و نظر شخصي من قطعاً اين است كه اين رفتار اشتباه بوده است البته اين يك دستور نيست.
رئيس جمهور در پاسخ به سئوالي در خصوص دستگيري مشاور مطبوعاتي رئيس جمهور و هدف توهينكنندگان به دولت گفت: چرا اين مسئله را از من ميپرسيد بلكه بايد از كساني سئوال كنيد كه اين كار را انجام دادهاند.
وي گفت: حتماً اتفاق بزرگي رخ داده بود كه ده دقيقه مانده به سخنان رئيس جمهور در سازمان ملل اين كار صورت ميگيرد و ما در نيويورك به جاي اينكه راجع به جنايتهاي صهيونيستها صحبت كنيم بايد به دنبال جواب دادن به اتفاقات داخل ايران ميبوديم.
احمدينژاد افزود: به نظر ميرسد اتهامات وارد شده به آقاي جوانفكر واهي است و كسي توهين به رهبري را نميپذيرد و البته من پيگيري خواهم كرد.
رئيس جمهور در خصوص سئوالي در زمينه افزايش قيمتهاي كالاهاي اساسي و تاثير آن در جامعه و برنامه دولت در اين زمينه گفت: دولت با تمام توان پيگير مسئله است و بايد قبول كنيم كه يك جنگ اقتصادي و رواني در حال انجام است و سايرين حتي صدا و سيما بايد در رفع مشكلات در كنار دولت باشند.
وي افزود: ايراد اتهام به سوي دولت مسئلهاي را حل نميكند و مسلماً ملت ايران از اين حوادث سنگين با سرافرازي عبور خواهد كرد.
احمدي نژاد تاكيد كرد:در حال بررسي مسئله هستيم و از مردم ميخواهيم آرامش را حفظ كنند و اوضاع ناآرام به بازار مراجعه نكنند چرا كه در اين قضيه خيلي از افراد ضرر خواهند كرد و مطمئن باشند كه دولت با تمام توان در حال رسيدگي به اين مسئله است.
رئيس جمهور در خصوص سئوالي در مورد رفتار نتانياهو در سازمان مل و رفتار ساير مقامات صهيونيست گفت: دليل عصبانيت و رفتار توهين آميز آنها در سازمان ملل اين بود كه آنها طراحي كردهبودند كه در سفر نيويورك ما را وارد بازي طراحي شده خودشان بكنند.
وي افزود: مهمترين بخش نقشه آنها ايجاد و افزايش تنش در ميان ملتهاي منطقه است و در ميزگردها و تبليغات نيز ما را به مقابله فراخواندند و اين بهترين هديه به آنها بود كه ما طوري رفتار كنيم كه ماجراجويهاي آنها به گردن ما بيافتد.
احمدي نژاد تاكيد كرد: هيئت ايراني با هوشمندي توانست ملت ايران را به درستي به جهانيان معرفي كند و بسياري از رسانههاي آنها بعد از رفتار آن صهيونيست باز مانده بودند كه چگونه موضع بگيرند و اگر بي احتياطي ميكرديم ادبيات مورد نظر آنها توليد ميشد.
رئيس جمهور افزود: خط سرخ و سفيد و مشكي و نقاشي نشان داده شده در سطح همان افراد است و البته نقاشيشان نيز زياد خوب نبود.
وي تاكيد كرد: ما سي و سه سال است كه در تهديد زندگي ميكنيم اما اين رفتار از كساني كه مدعي حقوق بشر و دموكراسي هستند بعيد بود.
رئيس جمهور با اشاره به رفتار مقامات آمريكايي گفت: وقتي به آنها ميگويند جو جنگي است نه اينكه مردم واقعاً طرفدار جنگ هستند بلكه اين يك كار رواني است و به گونهاي رفتار ميكنند كه مردم جنگ را باور كنند و البته ما با مردم آمريكا حرف زديم و گفتيم كه مشكلي براي رابطه و مذاكره نداريم بلكه مشكل از دولتمرداني است كه از وحشيانهترين رفتارها حمايت مي كنند.
وي گفت: حتي اين مسئله را طرح كرديم كه ما بالاخره متوجه نشديم كه رژيم صهيونيستي قالب بر آمريكا است يا آمريكا قالب بر رژيم صهيونيستي.
رئيس جمهور تصريح كرد: كساني كه در داخل صحبت ميكنند مراقب باشند كه آب به كاسه دشمن نريزند و البته مسلماً چهار نفر عاقل در جمع آنها پيدا ميشود كه گوش آن نقاش را بكشند.
خبرگزاریهای وابسته به نهادهاي امنيتي! عليه دولت سياسيكاري نكنند
احمدينژاد در ادامه نشست خبري خود كه هم اكنون با حضور خبرنگاران رسانههاي داخلي و خارجي در حال برگزاري است در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاري مهر مبني چیستی نسخه فرهنگی مقام معظم رهبري و مهمترين سرفصلهاي آن و دليل انتقادهاي فرهنگي رهبري به وی گفت: ابتدا اين برگهاي را كه به دستم رسيده است را برايتان ميخوانم ظاهرا خبرگزاري مهر تيتري به عنوان هجمه احمدينژاد به نهادهاي امينيتي در مورداين نشست خبري منتشر كرده است من چنين كاري انجام دادهام.
وي افزود: تذكر درست دوستانه واز موضع يك رئيس جمهور است خبرگزاريهاي وابسته به نهادهاي امنيتي كه از دولت پول ميگيرند نبايدعليه دولت سياسيكاري كنند.
رئيس جمهور در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار گفت: ما هم نگران فرهنگ هستيم انقلاب ما انقلاب فرهنگي است و بالاتر از مسائل اقتصادي نگرانيهاي ما نگرانيهاي درعرصه فرهنگ است.
وي با اشاره به نسخه مقام معظم رهبري بيان داشت: يادداشت مقام معظم رهبري همان متني است كه در كارگروههاي فرهنگي استانها، تصويب، ابلاغ و درحال پيگيري هستند.
احمدينژاد تصريح كرد: فكر ميكنم درحال حاضر مهمترين مسئله رويكرد فرهنگي،؛ نوع نگاه به فرهنگ است آيا ملت ايران ملت بيفرهنگي است؟ خير همه تاريخ ثبت كردهاند كه با فرهنگترين ملت ملت ايران است.
وي تاكيد كرد: عناصر ممتاز فرهنگي ايران را ملت ايران حفظ كردهاند ملت ايران پاكي، انسانيت و سنتهاي متعالي را پذيرفت و تا كنون نيز حفظ كرده است.
رئيس قوه مجريه با بيان اينكه برخي افراد وقتي صحبت از فرهنگ ميكنند اين مطلب را جوري عنوان ميكنند كه انگار ملت متهم اصلي هستند گفت: اما بايد بدانيم كه ملت مدعي اصلي است نه متهم.
احمدينژاد ادامه داد:وقتي ميخواهيم از فرهنگ بحث كنيم بايد از نهادهاي فرهنگي، وزارت ارشاد، سازمان تبليغات، حوزههاي علميه، صدا و سيما و دانشگاهها سوال كنيم.
وي با اشاره به موارد مورد اهميت براي دولت در بحث فرهنگ گفت: آن چيزي كه براي دولت مهم است اين است كه رويكردهاي مهم فرهنگي را معرفي كنيم كه در شوراي عالي انقلاب فرهنگي بهترين مصوبات فرهنگي را در همه زمينهها به تصويب رسانيدم.
رئيس قوه مجريه با بيان اينكه در اين راستا از نهادهاي فرهنگي حمايت كرديم گفت: حمايت اين دولت از نهادهاي فرهنگي در تاريخ كشور بيسابقه است.
وي با بيان اينكه خلاصه كردن فرهنگ در يك امر شخصي و كوچك ظلم به آن است گفت: خيلي اوقات اگر نهادهاي فرهنگي كاري نكنند مفيدتر واقع ميشوند زيرا متوجه نيستند با كدام ملت صحبت ميكنند.
احمدي نژاد افزود: خيليها اگر بسياري از مسائل را رها كنند ملت بهتر ميتواند اداره كند.
رئيس جمهور كشورمان ادامه داد: هيچ در طول اين سالها نتوانسته چيزي به ملت ايران تحميل كند بنابراين بزرگترين كار فرهنگي اعتماد و باور كردن عظمت هاي ملت ايران است كه مشي دولت رهبري و امام اين بود و است.
احمدينژاد با بيان اينكه عوامل مختلفي در عرصه فرهنگ نقش دارد گفت: دولت عامل مستقيم در عرصه فرهنگ نيست و عوامل مختلفي در اين زمينه نقش دارد.
وي افزود:نگاه همه به عرصه فرهنگ بايد نگاه فرهنگي باشد بايد به فرهنگ و جوانان اعتماد داشته باشيم.
رئيس جمهور كشورمان با بيان اينكه عدهاي قليل و اقليت محض سازمان يافته عمل ميكنند و حسابشان جداست گفت: تودههاي مردم بزرگترين سرمايه فرهنگي هستند و عصاره خط امام و رهبري همين است و دولت هم اين مسئله را عنوان مي كند.
احمدي نژاد در ادامه با اشاره به انتقادات موجود به اقدامات فرهنگي بيان داشت: ما هم به عرصه هفرهنگ معتقديم ما به صدا و سيما معتقديم به سازمان تبليغات نيز معتقديم.
وي افزود: سازمان تبليغات ساليانه 150 ميليارد تومان از ما بودجه دريافت ميكند بيايد پاسخ دهد كه اين بودجه را كجا خرج ميكند.
احمدي نژاد ادامه داد:انتقاد به معناي تقابل درگيري نيست انتقادي كه من مي كنم و يا رهبري عنوان ميكنند درجهت تعالي است نه تكفير.
وي ادامه داد: اين انتقادهاي چماق نيست دلسوزانه و از روي محبت است نبايد عنصر فرهنگ چماق سياسي براي كوبيدن افراد شود.
رئيس قوه مجريه تصريح كرد: تا يك تريبون دست افراد ميافتد اين و آن را تكفير ميكنند.
وي بااشاره به يكي از كارهاي خيلي بد كه اخيرا توسط باندهاي قدرت در كشور ما رايج شده گفت: يكي از كارهاي خيلي بد كه متأسفانه توسط باندهاي بد در كشور ما رايج شد و من نيز از ابتدا اين جناح بنديها صورت گرفت نگران اين مسئله بودم اين بود كه ارزشهاي اخلاقي جاي خود را به مطالبات باندي دهند.
احمدينژاد ادامه داد: اگر فكر كسي با ما همخواني نداشته باشد انگي به آن ميچسبانيم و ميگويم ضد انقلاب است، برخي رسانهها نيز اين مسائل را ترويج ميكنند اما بايد دانست كه ما ملتي بزرگ با انديشههاي و سليقههاي گوناگون هستيم كه بايد همديگر را بپذيريم.
من تنها کسی هستم که با تندی به او انتقاد میشود/ دستگیری جوانفکر به سود نظام نیست
احمدي نژاد در ادامه نشست خبري با حضور خبرنگاران داخلي و خارجي گفت: در دوره هفت ساله دولت در اكثر بخشها از جمله علم و فناوري، عمران و آبادي و برق و نيرو به معادل كل تاريخ كشور كار انجام شده است.
وي در پاسخ به سئوالي مبني بر تغيير در روابط ايران و آمريكا پس از انتخابات اين كشور گفت: نميخواهم حرفي بزنم تا به نوعي تلاش در تاثيرگذاري انتخابات آمريكا داشته باشم اما قطعاً اين شرايط بين رابطه ايران و آمريكا باقي نميماند.
وي با بيان اينكه راهي جز تجديدنظر در رابطه ايران و آمريكا ندارند، افزود: مسئولين آمريكايي مجبورند اين كار را بكنند و كسي بيشتر از طرف آمريكايي از عدم رابطه ضرر نكرده است.
وي با اشاره به اينكه در بين سياستمداران و روشنفكران آمريكايي نيز تجديدنظر در رابطه ايران و آمريكا مطرح است، گفت: سي و چند سال پشت اسرائيل بودند و چيزي عايدشان نشده است.
رئيس جمهور گفت: هفت سال دولت در فشار بوده است و در اين دو سال اخير فشارها زياد شده و ما به اين نوع برخوردها عادت داريم.
وي با اشاره به دستگيري جوانفكر گفت: حق دستگيري جوانفكر به سود منافع كشور نيست و حق آقاي جوانفكر دستگيري نبود چرا كه حرف جوانفكر توهين به رهبري نبوده و مجله خاتون خلاف عفت نيست.
وي به برنامههاي دولت براي تقويت بخش اقتصاد اشاره كرد و ادامه داد: در تلاطمهاي كه به وجود ميآيد بخشهاي مختلف اقتصاد تحت فشار قرار ميگيرد و حتي برخي در تهيه مواد اوليه نيز مشكل دارند.
وي افزود: سرمايهاي براي صنايع در نظر گرفته شده و خيلي كارگاهها با كمك كارگروهها روبرو بودند و هر كارگاهي مشكل دارد به استانداري مراجعه و اگر حل نشد به كارگاه ملي ارجاع دهد.
وي در خصوص احتمال استيضاح وزير ورزش گفت: استيضاح حق مجلس است و قانون اساسي اين حق را به مجلس داده البته بايد گفت: اكثريت نمايندگان دلسوز و كمكحال دولت هستند.
وي استيضاح وزير ورزش را نظر اكثريت مجلس ندانست و ادامه داد: ورزش بيش از آنكه نيازمند سئوال باشد نيازمند پشتيباني است.
احمدي نژاد به تيم ملي فوتبال ايران و مسابقات سختي كه پيش رو دارد، اشاره كرد و به جو سنگيني كه عليه فوتبال ايران انجام شده انتقاداتي داشت.
وي گفت: وقتي جواني 25 ساله در تيم ملي با اين هجمهها روبرو ميشود چطور ميتواند موفق عمل كند.
وي افزود: همه بايد به مانند اقتصاد به ورزش نيز كمك كنند و دعواي نداريم و اين لازمه موفقيت است.
احمدي نژاد مشكل ورزش را از حاشيههاي ساختگي دانست و ادامه داد: ورزش از حاشيههاي ساختگي رنج ميبرد و مسابقاتي كه بيحاشيه است نيز در پي پيدا كردن مشكل هستيم.
رئيس جمهور با دفاع قاطعانه از وزير ورزش ادامه داد: برخي نيز نامهنگاريهاي براي استيضاح انجام ميدهند در حاليكه ورزش ايران در آستانه شكوفايي است و همه بايد كمك كنيم اين اتفاق رخ دهد.
وي در پاسخ به سئوالي مبني بر اينكه چه اقتصادي داريم كه با پيامك به هم ميريزد و شاهد فروش دلار 4 هزار توماني هستيم، گفت: اقتصاد با يك پيامك زير و رو نميشود، و بايد 6 ماه عملكرد همكاران خود را روي ميز بگذاريد.
وي به اظهارنظر خبرنگار در خصوص دلار 4 هزار توماني گفت: جنگ رواني همين است كه شما ميگوييد دلار 4 هزار تومان است.
وي در ادامه با اشاره به اينكه عدهاي با دولت مخالفند، گفت: گردن من از مو هم باريكتر است و من تنها كسي هستم كه ميتوانيد با تندي با او حرف بزنيد.
وي در ادامه افزود: چرا يك انتقاد از قوه قضائيه نميكنيد آيا قوه قضائيه در مسائل اخير نقشي ندارد و اگر ندارد چرا برخي مواقع از رئيس جمهور هم بالاتر است.
احمدي نژاد به مجلس و شهرداري نيز اشاره كرد و گفت: مجلس و شهرداري تهران آيا نقش و مشكلي ندارند؟
وي به دوران تصدي شهرداري تهران در زمان خود اشاره كرد و گفت: اگر در خيابان چالهاي پيدا ميشد صد مقاله مينوشتند و يادم هست قاضي حكمي داده بود براي قلع و قمع درختان در خيابان مقابل صدا و سيما كه متعلق به نهادي غيردولتي بود.
وي ادامه داد: اين در حالي بود كه شهرداري اجازه نميداد اما آنها با گرفتن حكم قضايي درختان را قلع و قمع كردند و رسانهها عزاي عمومي اعلام كردند.
وي به مقايسه شهرداري زمان خود و شهردار فعلي پرداخت و گفت: امروز در خياباني همه درختان را براي احداث برج قطع كردند كه بايد گفت: آيا هيچ كس نقشي در اين مورد ندارد؟
احمدي نژاد در ادامه افزود: خطاب به ضرغامي گفتم كدام قانون گفته صدا و سيما ناظر بر دولت باشد، آيا شخص و دستگاهي ضعف ندارد و چرا انتقادي به نهاد ديگري نميكنيد.
وي افزود: من از حضور در بين مردم مشكلي ندارم و شايد تنها مسئولي باشم كه بدون هيچ نگراني بين مردم وارد ميشوم.
وي افزود: چطور پنج كيلومتر بزرگراه افتتاح ميشود و خبر اول رسانه ميشود و بلافاصله ميگويد دولت بايد بقيه بزرگراه را بسازد.
وي افزود: دليل حملات به دولت را به من گفتهاند و من ميدانم و ملت هم ميدانند.
احمدي نژاد با اشاره به فشار دشمن گفت: دشمن فشار آورده و ميخواهد با فشار به اهداف خود دست پيدا كند.
رئيس جمهور ادامه داد: به تازگي خط را به رئيس جمهور دادند و ميگويند دولت خط را رها كرده است اما به لطف خدا از اين عرصه جدا خواهيم شد و با تمام قدرت و فضل الهي اين راه را ادامه خواهيم داد.
با اين روش دبستان دو كلاسه را هم نميتوان اداره كرد و شش ماه بازار را به هم ريخته و ميگويند چرا كاري نميكنيد.
احمدينژاد با بيان اينكه مردم بيجهت در فشارند، گفت: دشمن و عدهاي در داخل به كشور آسيب ميزنند.
احمدي نژاد در ادامه از رئيس مجلس انتقاد كرد و گفت: رئيس مجلس به جاي پنج صفحه مصاحبه به دولت كمك كند و ما ميتوانيم با يك سوم اين ارز هم كشور را ادامه كنيم به شرط آنكه همه كمك كنند.
رئيس جمهور با بيان اينكه اگر از حضور ما ناراحتيد و برايتان سخت است يك خط مينويسيم، خداحافظ شما اگر نه، تا زماني كه هستيم با قدرت كار را دنبال ميكنيم.
احمدي نژاد تاكيد كرد: با تهام به دولت مسائل حل نميشود و بايد به كمك دولت بيايند.
وي با انتقاد به صحبتي در مورد درآمد ارزي بيسابقه دولت در تاريخ گفت: كسي ميگويد درآمد ارزي دولت در تاريخ بيسابقه بوده در حالي كه اين حرفها سطحي است چرا كه با بالا رفتن قيمت ارز كالاي خارجي هم گران ميشود و قدرت خريد همان است.
احمدي نژاد تاكيد كرد: در دوره هفت ساله در اكثر بخشها به اندازه كل تاريخ كشور كار انجام شده است.
وي علم و فناوري، عمران و آباداني، برق و نيرو را از جمله اين اقدامات دانست و تاكيد كرد: 150 ميليون دلار در بخش نفت و 80 ميليارد دلار در بخش نيرو و سد سازي كار انجام شده و همچنين در توسعه ملي 40 ميليارد دلار ذخيره داريم.
بسياري به دنبال كاهش ارزش پول ملي بودند
احمدي نژاد در ادامه نشست خبري خود گفت: اكنون 40 ميليارد دلار ذخيره ارزي در صندوق توسعه ملي داريم.
وي گفت: به جاي اينكه به يكديگر بدوبيراه بگوييم بيايد با يكديگر به توسعه آباداني كمك كنيم.
رئيس جمهوري افزود: ظاهرا برخي متوجه نيستند كه وقتي شبكه بانكي تحريم ميشود چه اتفاقي ميافتد، در اين شرايط تاجر نميتواند كار اقتصادي كند.
احمدي نژاد تأكيد كرد: مطمئنا دشمن از اين عرصه به چيزي نخواهد رسيدو پيشيمان ميشود و ما نيز جز ايستادن راه ديگري بلد نيستيم و همه با همه بايد كمك كنند تا جنگ اقتصادي به سلامت بگذرد.
وي با اشاره به نرخهاي اعلامي ارز گفت: چه كسي اين نرخهاي ارز را درست ميكند؟ بايد مشخص كنيم كه مقابل من و ملت هستيد يا مقابل دشمن ايستادهايد.
رئيس جمهور در پاسخ به سوالي در خصوص اظهارات رئيس مجلس در خصوص مسكن مهر و نيز اقدامات بخش خصوصي در فشار اختصاصي اخير گفت: مسكن مهر براي ملت ايران شناخته شده است و اگر از سال 86 به اين سو به دقت بنگريم ميبينم كه اگر مسكن مهر نبود الان چه وضيعي در بازار مسكن حاكم بود.
وي گفت: ما به مسئولين جايزه نميدهيم اما ميخواهيم كه تخريب نيز نكنند كه البته بايد اقدامات مورد نياز بازار مسكن كاملتر شود.
احمدينژاد با اشاره به مسئله كاهش ارزش پول ملي گفت: خيليها در كشور به دنبال كاهش ارزش پول ملي بودند و در اين خصوص فشار ميآوردند وحتي يك نهاد رسمي به بانك مركزي نامه نوشت كه چرا نرخ ارز را بالا نميبريد اما اكنون همانها مي گويند چرا نرخ ارز بالا رفت.
وي تاكيد كرد: اكنون وقت هنرنمايي بخش خصوصي است چرا كه وقتي بانك دولتي بسته ميشود فرصت براي بخش خصوصي فراهم ميگردد و ما نيز از آنها براي همكاري دعوت ميكنيم و اتاق بازرگاني در اين عرصه ميتواند كار بزرگي انجام دهد.
رئيس جمهور در خصوص سوالي پيرامون آلودگي هوا و معضلات شهر تهران گفت: در طول هفت سال گذشته دولت چندين برابر 30 سال پس از انقلاب به بهبود وضعيت شهر تهران كمك كرده است.
وي افزود: ما سرمايهگذاري تونل 10 كيلومتري را شروع كرديم كه به زودي اخبار آن منتشر خواهد شد و از ساير كمكها نيز مضايقه نميكنيم.
احمدينژاد در پاسخ به سوالي در خصوص محقق نشدن شاخصهاي اقتصادي براساس سند چشمانداز گفت: در 4 برنامه اجرا شده گذشته متوسط تحقق اهداف در سه برنامه اول زير 65 درصد بوده و در برنامه چهارم به 80 درصد رسيده است.
وي افزود: هدف ما محقق شدن كامل اهداف برنامه پنجم است و البته بايد توجه داشت همه برنامه پنجم منطبق بر دولت نيست.
رئيس جمهور افزود: در سال اول برنامه رشد خوبي داشتيم، ساختارها اصلاح شد و اين وضعيت تاكنون پيگيري شده است.
احمدينژاد تصريح كرد: وضعيت نابسامان بازار كنوني موقتي است كه اگر آن را پشت سر بگذاريم انشاءالله به برنامه نزديك ميشويم.
وي در خصوص سوالي پيرامون رياست ايران بر جنبش عدم تعهد و مديريت اين جنبش گفت: راه حل اصلي در عرصه جهاني تحقق عدالت مشترك است كه در سفر نيويورك با دبير سازمان ملل نيز در ميان گذاشتيم.
رئيس جمهور گفت: پيشبرد برنامههاي نم نيازمند ساختار است و اكنون در اين رابطه ساختارها طراحي شده و در نيويورك نيز جلساتي در اين خصوص برگزار شد و اميدواريم كه به نتيجه برسيم.
افزايش قيمت نفت به نفع اقتصاد ايران نيست/ دولت با واردات مشکل کاغذ را حل میکند
احمدي نژاد در ادامه نشست خبري خود كه با حضور خبرنگاران رسانههاي داخلي و خارجي در حال برگزاري است، در پاسخ به سئوال يك خبرنگار خارجي در مورد خريد اورانيوم 20 درصد توسط ايران از ساير كشورها و توقف توليد آن اظهار داشت: توليد اورانيوم 20 درصد براي توليد راديو داروها است و به هيچ كار ديگري نميآيد.
وي افزود: طبق مقررات آژانس از كشورهاي عضو درخواست كرديم كه سوخت مورد نظر را به ما بدهد و حتي پس از اصرارهاي فراوان موافقت نكردند بنابراين مجبور شديم خود آن را توليد كنيم.
احمدي نژاد اظهار داشت: هزينه ساخت اورانيوم 20 درصد بالاست باز هم ميگوييم اگر به ما بدهيد ساخت آن را متوقف ميكنيم اما تاكنون كسي اعلام آمادگي نكرده است هرگاه سوخت را به ما بدهند آن را متوقف ميكنيم زيرا نياز به توليد سوخت پرهزينه نداريم.
رئيس قوه مجريه با اشاره به تحقق درآمدهاي مقرر در بودجه با توجه به كاهش درآمدهاي نفتي بيان داشت: با توجه به بودجه تصميم گرفتيم كه با اين درآمد فعلي و بدون كسري بودجه كار را پيش بريم.
وي با بيان اينكه از نظر بودجه مشكلي پيش نخواهد آمد، گفت: اميدواريم به زودي بازار كنوني ارز را به دست بگيريم تا مشكلي براي مردم به وجود نيايد.
احمدي نژاد ادامه داد: قيمت نفت نيز بحث پيچيدهاي است و مشخص نيست چه كسي سود و چه كسي ضرر ميكند و بايد اين مسئله راتحليل كرد.
وي افزود: وقتي تلاطم در بازار جهاني وجود دارد بايد دانست كه همه بازارها در تلاطم هستند.
رئيس جمهور گفت: به حسب ظاهر دوست داريم قيمت نفت بالا برود اما اين افزايش قيمت لزوماً به نفع اقتصاد ما نيست و قيمت كنوني نفت نيز با قيمت واقعيت جهان منطبق نيست در صورتي كه بايد چنين باشد.
احمدي نژاد در پاسخ به سئوال ديگري در مورد برنامه فوري و ضروري دولت براي مهار وضعيت اقتصادي كشور اظهار داشت: آن كاري كه در بودجه بايد انجام ميشد صورت ميگرفته و تبعات اين تحولات در بودجه در نظر گرفته شده است كه خود نيز كار بزرگي است.
وي ادامه داد: اين مسائل در حالي است كه پروژههاي عمراني كشور فعال است البته يك مقدار فشار در توليد وجود دارد كه با كمك اهالي توليد اين فشار كم ميشود و يك مقداري نيز مربوط به بازار عمومي است و نه تجارت زيرا هر كسي كه قصد انجام تجارت قانونمند داشته باشد ارزش را به نوبت دريافت ميكند.
وي با بيان اينكه در حال حاضر افرادي كه ميخواهند به مسافرت و كارهاي ناگهاني بپردازند در بازار ارز تلاطم ايجاد ميكنند، گفت: در اين راستا نمايندگان قوا به بررسي و برنامهريزي پرداختند و اخلالگران را شناسايي كردند.
احمدي نژاد ادامه داد: گرانيهاي ما اقتصادي نيست بلكه به تبع قيمت ارز است بسياري از كالاها ارزبري ندارند و ما اميدواريم بتوانيم آن را برداريم و بايد كالاهاي اساسي مردم با ارز پايه و تا آخر داده ميشود.
وي در ادامه با اشاره به پيشنهاد خود براي بهتر اجرا شدن سند تحول بنيادين اظهار داشت: اين سند، سند بسيار مهمي است و دولت از اجرا شدن آن پشتيباني ميكند.
احمدي نژاد ادامه داد: اجرايي شدن اين سند بر عهده خانواده بزرگ آموزش و پرورش است البته در اين زمينه نيز خوب برنامه ريزي كردهاند واميدواريم با همراهي همه اين سند به خوبي اجرا شود و همه در دولت پشتيبان آموزش و پرورش هستند.
وي همچنين در ادامه با اشاره به موضع ولايتي در مورد اظهارنظرش در نيويورك در مورد مذاكره با آمريكا گفت: من در مورد رابطه ايران و آمريكا نظر خود را دادم و امام و رهبري نيز اين نظر را قبول دارند و همه افراد بايد آزاد بوده و نظرات خود را اعلام كنند.
رئيس جمهور در ادامه با اشاره به مناسبات ايران و آرژانتين و مذاكرات آمينو اظهار داشت: دو وزير امور خارجه با يكديگر ملاقات كردند و قرار شد ادامه راه را با يكديگر هماهنگ كنند.
وي افزود: بررسي آن بايد به شفافيت و كشف حقيقت بيانجامد و هرگاه اين اتفاقات رخ دهد روابط ما با آرژانتين بهتر خواهد بود.
احمدي نژاد در ادامه با اشاره به مشكل موجود براي رسانههاي خصوصي و غيرخصوصي در مورد كاغذ گفت: دولت چون براي مردم است با تمام احساسات مردم حركت ميكند.
وي افزود: هر بخشي مشكل پيدا ميكند دولت نيز دچار مشكل ميشود در حال حاضر نيز كاغذ خريده و در حال وارد كردن آن هستند و اميدواريم مشكل به زودي حل شود.
رئيس قوه مجريه در ادامه با اشاره به روابط ايران و مصر گفت: در ارزيابي دولتي كه در مصر روي كار است نبايد عجله كرد و بايد حوصله به خرج داد تا به يك ثبات در سياستگذاري برسند.
وي تاكيد كرد: دولت ايران و مصر روابط گسترده و تاريخي دارند و اين روابط ادامه پيدا خواهد كرد.
احمدي نژاد با اشاره به دستاوردهاي اين دولت گفت: دستاوردها متعلق به ملت ايران است و دولت قطرهاي در ملت است.
وي افزود: در گزارش اخيري كه در ديدار مسئولين با رهبري در مراسم افطاري ارائه دادند دستاوردهاي را عنوان كردند.
رئيس جمهور ادامه داد: ايران در حال پيشرفت است و اگر تلاطم تحميل شده را برداريم متوجه ميشويم كه پيشرفت كشورمان بسيار سريع است.
روايت رئيس جمهور از تخلف يك موسسه مالي واعتباري / به زنان كابينه نمره بيست ميدهم
رئيس جمهور در ادامه نشست خبري با حضور خبرنگاران داخلي و خارجي در خصوص مسئله سوريه گفت: مسئله سوريه بسيار مهم و پيچيده شده است وموضع ما در اين خصوص كاملا روشن است و بارها نيز بيان كردهايم.
وي با بيان اينكه احترام حق همه ملتهاست و نحوه اداره كشورها نيز به عهده ملتها است تأكيد كرد دو طرف در سوريه بايد بنشينند و تفاهم ملي كنند در صورتي كه برخي اعتقاد دارند بايد جنگ شود.
احمدينژاد تأكيد كرد: ممكن است بخش سومي پديد آيد كه به معارضين يا دولت فعلي كمك كند تا دولتي سر كار آيد اما هر قدرتي به وسيله جنگ روي كار آيد شاهد جنگي دائمي در سوريه خواهيم بود.
وي با بيان اينكه بايد با تفاهم ملي و مردم شاهد اتفاقي تعيين كننده در سوريه باشيم گفت: پيشنهاد دادهايم گروه تماسي تشكيل شود و با هم در راستاي اراده مردم به تفاهم برسند.
رئيس جمهور تأكيد كرد: دو طرف دعوا در سوريه سرمايه اين كشور هستند و جنگ حاصلي جز خسارت براي سوريه نخواهد داشت.
وي پيشنهاد انتخابات آزاد در سوريه را مطرح كرد و ادامه داد: هر ملتي حق تعيين سرنوشت خود را دارد.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر قيمت واقعي ارز گفت: شرايط كشور در حال حاضر غير واقعي است و در يك شرايط درست ميتوانيم قيمت واقعي ارز را تعيين كنيم.
احمدي نژاد به سرمايه مشخص دولت براي غلبه بر مشكل اقتصادي كشور گفت: براي تمام نيازهاي واقعي واردات ثبت سفارش شده و در برنامه در نظر گرفته شده است و براي مسافران و خدمات ديگر نيز ارز تأمين خواهد شد.
وي ادامه داد: همه بايد شرايط را در نظر گرفته و تقاضاي كاذب بايد كنار رفته و تقاضاي واقعي بيايد وبايد همه كمك كنند تا تقاضاي بي جهت كنار رود و البته برخي كارهاي خوبي نكردند.
احمدينژاد به تخلف موسسه مالي واعتباري اشاره كرد و گفت: موسسهاي مالي و اعتباري سال گذشته از بانك مركزي پول گرفت اما در امريكا اوراق غرضه راهآهن اين كشور راخريداري كرد و اين نمونه اخلال اقتصادي است.
احمدينژاد نمره زنان كابينه خود را بيست در نظر گرفت و اظهار داشت: 4 خانمي كه در دولت بودند با محدوديتهاي كه داشتند كارهاي خوبي انجام دادند.
وي با بيان اينكه اگر مجلس موافقت مي كرد 7 تا 8 زن به كابينه مي بردند افزود: زماني كه خانمها ميآيند كار آقايان دو برابر ميشود.
رئیس جمهور در پايان گفت: اگر صحبتي نشانه دعواو دشمني نيست و همه در كنار هم هستيم و ملت ايران صحنههاي سختي را كه پيش رو دارد به سلامت عبور خواهد كرد.