به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، قدیری ابیانه بعد از ظهر دیروز در نشست هم اندیشی با اساتید دانشگاه های لرستان با موضوع تحریم ها که در سالن همایش های پیامبر اعظم (ص) دانشگاه فرهنگیان خرم آباد برگزار شد، تصریح کرد: ما از تحریم های دشمنان بیمی نداریم، بلکه نگرانی ما از خود تحریمی کالاهای ایرانی است که مردم به جای خرید کالاهای تولید داخل کالاهای خارجی را می خرند.
وی با اشاره به اینکه خرید کالاهای ایرانی بدون در نظر گرفتن کیفیت و قیمت با این نیت که خرید این کالاها موجب تقویت اقتصاد کشور و ایجاد اشتغال می شود، باید ملکه ذهن مردم شود، افزود: در برهه ای ژاپنی ها جنس بنجل ساخت کشورشان را به جنس با کیفیت خارجی ترجیح دادند و تولید کننده هم خیانت نکرد و کیفیت جنس خود را بالا برد و امروز نتیجه آن را دیدند.
سفیر سابق کشورمان در استرالیا و مکزیک گفت: متاسفانه امروز داشتن کیف و کفش خارجی برای ما تشخص محسوب می شود و این عین سیاست استکبار است که ما به آن دامن می زنیم، چراکه استکبار نمی خواهد درآمدهای حاصل از فروش نفت صرف تولید، عمران و آبادانی کشور شود؛ آنها ما را وابسته به تولیدات خودشان می خواهند.
قدیری ابیانه با تاکید بر اینکه در فرهنگ کار درجا زده ایم، ادامه داد: متاسفانه دانشجوی ما پس از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه، به جای اینکه نقش کارآفرین را ایفا کند، خود به صورت بخشی از صورت مسئله در می آید و منتظر می ماند تا دولت برایش ایجاد شغل کند.
تولیدات رسانه ملی فرهنگ عمومی را تضعیف می کند
وی با اشاره به اینکه برای اصلاح فرهنگ مصرف در کشور نیازمند یک انقلاب هستیم، گفت: تولیدات رسانه ملی فرهنگ عمومی را تضعیف می کند.
سفیر سابق کشورمان در استرالیا و مکزیک افزود: تولیداتی که از رسانه ملی پخش می شوند سرشار از اصطلاحات ضد فرهنگی هستند، به نحوی که می توان گفت در سریالی نیست که از کار کردن به اسم «سگ دو زدن» نام نبرند.
قدیری ابیانه با اشاره به اینکه تولیدات فرهنگی زیادی در کشور ما وجود دارند که مانع پیشرفت و کار کردن ما می شوند، گفت: متاسفانه اکثر مسئولان فرهنگی کشور دچار توهم هستند.
وی در ادامه تحریم های اعمال شده علیه ایران در برهه های مختلف را تحریم های سنگینی دانست و ابراز دااشت: قطعا اگر هر یک از این تحریم ها علیه قدرت های اقتصادی اعمال می شد، این کشورها زمین می خوردند، اما ایران تحریم ها را به فرصت تبدیل کرد.
سفیر سابق کشورمان در استرالیا و مکزیک گفت: اکنون که در تولید علم در منطقه رتبه اول را در اختیار داریم، باید این علم را به قدرت تبدیل کنیم و کشور را پیش ببریم.
قدیری ابیانه با اشاره به اینکه با اتحاد بیمارستان ها و دانشگاه های علوم پزشکی از وجود پزشکان پاکستانی و بنگلادشی بی نیاز شدیم و خیلی هم پیشرفت کردیم، تصریح کرد: همین اتفاق باید در بین دانشگاه ها و صنایع شکل بگیرد، البته هم اکنون دانشگاه های فنی و حرفه ای در برخی جاها در دل صنایع ایجاد شده اند.