به گزارش خبرنگار مجلس «خبرگزاری دانشجو»، علی لاریجانی امروز در دهمین همایش بین المللی بانوان قرآن پژوه که در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد، با اشاره به وجود گروههای تندرو در منطقه اظهار داشت: گروههای تندرو علیرغم داشتن سایری بزک کرده پشت صحنهای دارند زمانی خانم بینظیر بوتو، نخست وزیر پاکستان که در یکی از عملیاتهای تروریستی این گروهها به قتل رسید در مورد این گروههای تندرو که توسط پاکستان حمایت میشود، گفت: در تشکیل این گروهها بر سر پاکستان نزنید، حدوث این گروه معمول یک جریان سه ضلعی است.
وی افزود: از نظر نخست وزیر پاکستان آمریکا و انگلیس به عنوان طراح و هدایتگر این گروهها و برخی کشورهای عربی منطقه به عنوان تأمین کننده پول و امکانات مادی این گروهها ضلع دیگر آن و پاکستان نیز اجرا کننده عملیاتهای آنهاست.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این گروهها ممکن است در بدو تشکیل دارای اهداف دیگری بوده باشند اما همه آنها با همدیگر قابل جمع است، ادامه داد: ایجاد این گروهها به مشکلی برای عالم اسلام تبدیل شده و به جای اینکه اشداء علی الکفار باشد اشداء علی المسلمین شده بودند و بهانههای گوناگونی را به دست دیگران دادهاند که گوشهای از آن رادر سوریه مشاهده میکنید.
نماینده مردم قم در مجلس با اشاره به اینکه در دههای اخیر شاهد صورت گرفتن توهینهای صریح و آشکار نسبت به پیامبر(ص) و قرآن توسط کشورهای غرب هستیم، اظهار داشت: آنها عاقل و اهل سود و زیانهستند اگر رشد اسلام و اهمیت آن در جوامع سرعت کافی نداشت غرب را به این عکسالعمل وا نمیداشت.
وی با بیان اینکه تفکر قرآنی و اسلامی با انقلاب اسلامی و فکر عظیم امام(ره) جریانهای دارای حیات را در دنیا به وجود آورد، که گوشههای از آن را در فعل و انفعالات خاورمیانه شاهدیم، اظهار داشت: حرکت پویا و زنده در خاورمیانه مربوط به افراد دارای فکر قرآنی و اهل مجاهدت است لذا آنها نگرانند و گاهی کارهای سخیفی انجام میدهند لذا غرب از این موضوع نگران است و به همین جهت گاهی کارهای سخیفی انجام میدهد که ما نباید آزرده شویم زیرا به اسلام لطمهای وارد نمیشود.
لاریجانی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر شاهد دو نوع تمدن هستیم، گفت: تمدن غرب و تمدنی که جوانههای آن در دهه اخیر در حال شکوفایی است و تمدن فعلی دنیا را شامل میشود.
وی در توضیح تمدن غرب بیان داشت: تمدن غرب حیات معنوی را کنار گذاشت و از آن تنها به عنوان آرامش روحی و در جهت رشد و حیات مادی مینگرد اما در حیات مادی ساماندهی منظمی در بهرهبردن از عقلانیت، تدبر، نظم، ادب، مشارکت، حقوق انسان انجام داده است به همین دلیل در حیات مادی خود پیشرفت کردهاند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه بسیاری از این مختصات جزء سنتهای فکر اسلامی هستند، ادامه داد: غرب از این حیات معنوی غفلت کرد که همین امر برای آنها عارضه دارد و در پایان راه به دریافتهای دیگری میرسند.
وی افزود: ترتیب یافتگی در حیات مادی این است که افراد با آراستگی ظاهر و با سرعت به دیوار نهایی میخورند در حالی که حیات معنوی نهایت را نشان میدهند.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قرآن سعادت انسان را در دو وجهه میبیند، ادامه داد: حیات مادی و معنوی که ترتُب پولی دارند از دو وجهه موردنظر قرآن برای سعادت انسان است.