یک مثلی هست که می گوید: "اگر بیل زنی باغچه خودت را بیل بزن" و قدیمیها راست میگفتند که بعضی جملات را باید آب طلا گرفت. و ما آن ضرب المثل را باید آب طلا بگیریم، چرا که بازهم بعضی یادشان رفته کجای معادله قرار دارند.
گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» - سپیده نوروزی؛ یک مثلی هست که می گوید: "اگر بیل زنی باغچه خودت را بیل بزن" و قدیمیها راست میگفتند که بعضی جملات را باید آب طلا گرفت. و ما آن ضرب المثل را باید آب طلا بگیریم، چرا که بازهم بعضی یادشان رفته کجای معادله قرار دارند. این روزها تب انتخابات شورای شهر هم به تب انتخابات ریاست جمهوری اضافه شده و برای اولین بار با تعداد زیادی بازیگر روبرو هستیم که میخواهند به جای سرو سامان دادن به سینما و فیلم های خیلی خوبشان (!!!) بیایند و به مشکلات شهر بپردازند.
با توجه به مثال فوق در نگاهی گذرا به سه دوره شورای شهر افراد شاخصی و البته غیر مرتبط با شورای شهر به چشم می آیند.
دور اول شوراشهر حجاریان و عبدالله نوری بودند، البته استثناء عبدالله نوری برای شرکت در انتخابات مجلس ششم استعفا داد.
در دور دوم چهرههای شاخص مهدی چمران و خسرو دانشجو بودند ودر این شورا بود که کلید آمدن ورزشکاران زده شد.
در دور سوم معصومه ابتکار ومرتضی طلایی آمدند و هادی ساعی و علیرضا خادم با آمدنشان مثلث ورزشکاران را درست کردند.
واما حالا انواع بازیگرهایی که صرفا به علت چهره بودن ، به شورای شهر هجوم آوردند، چرا که وقتی ورزشکاران بیایند، آنها هم نباید از قافله عقب بمانند.
باید یادآور شویم که شورای شهر پایه برخی اتفاقات مهم در کشور است، مثل انتخاب شهردار، و به همین علت در این دوره سه گروه دولتیها، قالیبافیها و اصلاحطلبان وارد میدان شده اند، اما رد کمرنگی از اصول گرایان دیده میشود. اصول گرایانی که خیلی خوب در میدان انتخابات ریاست جمهوری ظاهر شدند و در کل کسی پتانسیل مقابله و رقابت با آنها را ندارد. اما گویا فراموش کردند که شورای شهر به نوبه خود یک سنگر برای پیشبرد اهداف انقلابیشان به حساب میآید.
همچنین در راستای انتخابات شورای شهر، شهردار تهران در سومین همایش شورا یاران گفت: انشالله شورایی متشکل از صاحب نظران در حوزه های مختلف، به دور از انگیزه های سیاسی شکل بگیرد.
البته کماکان بود و نبود انگیزه سیاسی، مسأله مهمی است. گرچه هر طیف سیاسی نمایندگان متعددی در لیست شورای شهر دارند و این بالطبع نشان از سیاسی بودن قضیه شورای شهر میباشد. شهردار آینده بودن یا نبودنش به هم فکران خود در شورای شهر برمیگردد پس این انتخابات هم کاملا سیاسی میتواند باشد.
اینباردرلیست دولتیها حجت الاسلام بهمن شریفزاده، از حامیان مشایی و مدیر گروه مطالعات دینی مرکز ملی مطالعات جهانی، بهبهانی وزیر سابق راه و ترابری، شیخ الاسلامی وزیر رفاه و ... به چشم میخورد که بنا بر گمانه زنیها شهردار احتمالی محمود احمدی نژاد و یا علی نیکزاد میتواند باشد. در لیست قالیبافی ها دلاور صیامی، رئیس ستاد حامیان مردمی قالیباف هست و شهردار احتمالیشان محمد باقر قالیباف (در صورت رئیس جمهور نشدن) و مهرداد پذرپاش میتواند باشد.
در این بازی سیاسی، اصول گرایان همه تخم مرغهایشان ارا در سبد ریاست جمهوری گذاشتهاند. البته چهره هایی نظیر قاسم روانبخش از پایداری و غفوری فرد از حزب موئتلفه اسلامی و سیدکمالالدین سجادی سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری و اسدالله عسگراولادی که به طور مستقل شرکت کرده است در بین افرادی که سودای حضور در «بهشت» را دارند دیده میشوند.
و ازحالا تیک تاک انتخابات شورای شهر تا 10 خرداد به گوش میرسد وبا توجه به حماسه سیاسی مطمئنا انتخاباتی پرشور در شورای شهر با سلیقههای مختلف در کار است.