مرتضی شعبانی در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: هم دولت های گذشته و هم دولت های آینده نسبت به فرهنگ بی توجه هستند؛ مسئولان فرهنگی دولت دهم حداقل اعتقادشان این بود که اگر بر روی کار بیایند سینمای دفاع مقدس را تغییر می دهند ولی نه تنها این اتفاق نیفتاد بلکه هم سینمای دفاع مقدس و هم سینما به سمت تعطیلی پیش رفت.
وی ادامه داد: دولتمردان خیلی بر روی اولویت های فرهنگی تمرکز ندارند و چون مسئولان، مسئولان فرهنگی نیستند؛ همه حوزه های فرهنگی در چرخه مسائل سیاسی گم می شوند و این بزرگ ترین مشکل کشور ماست؛ به همین دلیل است وعده هایی که در حوزه فرهنگی داده می شود بعد از مدتی از یاد مسئولان می رود.
مدیر سابق موسسه روایت فتح افزود: در این مدت هم کار فرهنگی صورت گرفته است ولی کارهای صورت گرفته خودجوش از سمت هنرمندان بود و هیچ سازماندهی در این زمینه انجام نشده است. در ادبیات پایداری و حوزه هنری و ... هنرمندان کار خودشان را انجام می دهند و خوشبختانه اینگونه مسائل دولتی نیستند ولی آنچه که باید از سوی وزارت ارشاد و دولت انجام گیرد بسیار کم است.
شعبانی اظهار داشت: دولت باید وارد بخشی از مسائل فرهنگی شود و نمی توان سینمای دفاع مقدس و ادبیات پایداری را بدون هزینه کرد دولت اداره کرد و اگر کمک دولت نباشد قطعا موسسات کوچک نمی توانند به کار خود ادامه دهند.